Følg os

Digital teknologi

Digital Kvinde og Girls of the Year navngivne på IKT 2013

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Sub-Carousel_720x315px_0Europas fremragende kvinder, piger og organisationer, der har indflydelse på den digitale verden, blev annonceret i dag kl IKT 2013 i Vilnius, Litauen. Vinderne af Europas første nogensinde Digital Woman Awards, Sasha Bezuhanova, Lune Victoria van Eewijk, Amy Mather og HTW – Berlin, er anerkendt for deres lederskab, iværksætteri og kreativitet inden for digitale studier og arbejde og for deres demonstrerede engagement i at øge antal piger og kvinder i IKT-studier og karriere i Europa. Priserne er beskyttet af Kommissionens næstformand Neelie Kroes og arrangeret af Zen Digital som en del af deres støtte til EU Grand koalitionen for Digital Jobs (Se IP / 138 / 182)

Vinderne af 2013 Awards er:

Digital Woman of the Year: Sasha Bezuhanova, Bulgarien. Sasha er grundlægger og formand for det bulgarske center for kvinder inden for teknologi. Hun er en ægte iværksætter og en succesrig forretningskvinde, der aktivt bygger den næste generation af digitalt kvindeligt talent. I 2012 lancerede Sasha "Where Leaders Meet" -samtaler, hvor succesrige kvindelige rollemodeller deler deres personlige og professionelle historier med et kun kvindeligt publikum. Disse begivenheder hjalp med at inspirere snesevis af bulgarske kvinder til at overveje videnskab, teknologi, ingeniør- og matematikbaserede studier og digitale karrierer.

reklame

Digital Girl Årets (10 år og derunder): Lune Victoria van Eewijk, Belgien. Lune udvikler sine egne spil og interaktive film, designer robotter og drømme om at blive ingeniør. På ni år gammel, hun er allerede en ægte digital visionær og har allerede en track-record for at få piger hendes alder begejstrede digital bestræbelse.

Digital Girl of the Year (11-14 år): Amy Mather, UK. På 13 år, har Amy blevet koder for tre år, og har inspireret folk i alle aldre med sine keynote taler på Raspberry Jamboree, Campus Party EU og Wired: Next Generation. Hun underviser ældre elever, hvordan man kode under hendes skole frokostpauser og med Manchester Girl Geeks.

Årets digitale konsekvensorganisation: HTW Berlin, Tyskland. Hochschule für Technik und Wirtschaft er Berlins største universitet for anvendt videnskab. I 2009 indviede HTW et innovativt kun kvinder-bachelor-program, "Frauenstudiengang Informatik und Wirtschaft", der sigter mod at øge lederskabet for kvinder inden for teknologi. Programmet accepterer fyrre ansøgere hvert år og fejrede sin første kandidatklasse i 2012. HTW er anerkendt for denne innovative tilgang, der fremmer bedste praksis for at få flere piger og kvinder inden for teknologi, og som en model til bredt at efterligne for at opbygge de nødvendige færdigheder og samfund at styrke flere kvinder i digitale studier og karrierer.

reklame

Neelie Kroes sagde "morgendagens verden vil blive ledet af digital teknologi, og at have digitale færdigheder vil frigøre en guldgruve af muligheder. Og alligevel er kvinder traditionelt ikke tiltrukket af digitale job. Derfor er jeg så glad for at lykønske disse talentfulde kvinder og piger, har opnået gode ting inden for IKT, og jeg håber, at de fortsætter med at inspirere flere kvinder til at udforske den digitale sektor ".

En nylig undersøgelse for Europa-Kommissionen afslørede, at bringe flere kvinder ind i den digitale sektor i EU ville bringe 9 milliarder € årlige BNP boost (se IP / 13 / -905). Men i øjeblikket 7 millioner mennesker arbejder i informations- og kommunikationsteknologi (IKT) i Europa, og kun 30% er kvinder. Europa-Kommissionen er forpligtet til at tiltrække flere kvinder Ind i ikt-arbejdsstyrken og ind STILK (Videnskab, teknologi, teknik og matematik) -baserede studier og karrierer

Baggrund

Det 2013 europæiske digitale Woman Award konkurrencen var arrangeret af Zen Digital i samarbejde med Rådet af Europæiske Professionelle Informatics Societies (CEPIS), DIGITALEUROPE, det Europæiske Center for Women and Technology (ECWT) og EUSchoolNET. Præmierne er kærligt kendt som "Adas" til ære for Ada Lovelace, den første computerprogrammerer og forfatter til algoritmen til Babagges mekaniske computer. Ved at anerkende piger og kvinder, der har markeret sig i digitale studier og karrierer, og organisationer, der hjælper med at øge pigers og kvinders deltagelse i den digitale sektor, sigter priserne på at øge antallet af digitalt kvalificerede piger og kvinder i Europa og hjælpe lukke IKT-kvalifikationsgabet i Europa.

Kvinder er underrepræsenteret på alle niveauer i IKT-sektoren, især i beslutningspositioner. IKT-sektoren vokser hurtigt og skaber omkring 120 000 nye job hvert år. Men på grund af forskelle i krav og kvalifikationer - og på trods af stigende arbejdsløshed - kan der være mangel på 900 kvalificerede IKT-medarbejdere i 000.

De Ada Awards blev første gang annonceret i den digitale dagsorden i juni 2013 som et løfte til Grand koalitionen for digitale kvalifikationer og nye job, og konkurrencen løb gennem ultimo september i år. Nomineringer til pige, kvinde og organisation awards kom fra hele EU og afspejler et bredt spektrum af digitale felter - den akademiske verden, forskning, industri, virksomheder og kreative og sociale sektorer.

Kommissionens strategi for kvinder i IKT

Digitale økonomi

Kommissionen foreslår en vej til det digitale årti for at levere EU's digitale transformation inden 2030

Udgivet

on

Den 15. september foreslog Kommissionen en vej til det digitale årti, en konkret plan for at opnå den digitale transformation af vores samfund og økonomi inden 2030. Den foreslåede vej til det digitale årti vil oversætte EU's digitale ambitioner for 2030 ind i en konkret leveringsmekanisme. Det vil oprette en styringsramme baseret på en årlig samarbejdsmekanisme med medlemsstaterne for at nå frem til 2030 Digitale tiårsmål på EU -plan inden for områderne digitale færdigheder, digitale infrastrukturer, digitalisering af virksomheder og offentlige tjenester. Det har også til formål at identificere og gennemføre store digitale projekter, der involverer Kommissionen og medlemsstaterne. Pandemien fremhævede den centrale rolle, digital teknologi spiller i opbygningen af ​​en bæredygtig og velstående fremtid. Krisen afslørede især en kløft mellem digitalt egnede virksomheder og dem, der endnu ikke ville vedtage digitale løsninger, og fremhævede kløften mellem godt forbundne byer, landdistrikter og fjerntliggende områder. Digitalisering giver mange nye muligheder på den europæiske markedsplads, hvor mere end 500,000 ledige stillinger inden for cybersikkerhed og dataeksperter forblev ubesatte i 2020. I tråd med europæiske værdier bør Vejen til det digitale årti styrke vores digitale lederskab og fremme menneskecentreret og bæredygtig digital politik styrke borgere og virksomheder. Flere oplysninger findes i dette pressemeddelelse, Q & A og faktablad. Præsident von der Leyens Union of State -adresse er også tilgængelig online.

reklame

Læs

Digital teknologi

Hvad præsident Trumps retssag og nye app GETTR har til fælles: fjernelse af Big Tech

Udgivet

on

Onsdag præsident Donald J Trump annoncerede at han vil tage Big Tech-monopolet ned. Facebook og Twitter er hans to hovedmål, men konsekvenserne af hans juridiske kamp vil snart kunne mærkes i hele branchen.

I løbet af sin tid på kontoret kunne ingen partiskhed dæmpe den indflydelse, Trumps online tilstedeværelse havde på verden. Han revolutionerede, hvordan verdensledere bruger sociale medier og skaffede sig over 88.9 millioner tilhængere på Twitter i løbet af hans periode. Men den samme stemme er blevet tavs, med Twitter, der permanent suspenderer sit @ realDonaldTrump-håndtag, og mange andre giganter på sociale medier, der mundede ham hele livet.

Med krav om brugersikkerhed er platforme som Twitter og Facebook konstant målrettet mod konservative stemmer. I stedet for ser mange deres handlinger som overvågning. En voksende mening er, at disse sociale medieimperier i stedet for at fokusere på legitime emner, såsom indhold, der fremmer selvskadende og skadelig identitetspolitik, har investeret millioner i at dæmpe de meninger, de ikke er enige med.  

reklame

De vælger at fremmedgøre den almindelige mand for deres politiske overbevisning, mens de udbetaler til nogle få udvalgte elite. Dette har skabt en verden, hvor giganterne på de sociale medier er blevet en "de facto censurarm" for eliterne ved magten, som præsident Trump sagde i sin tale.

Kun tiden vil vise, om præsident Trumps juridiske handlinger vil udløse et globalt skub for at holde Big Tech ansvarlig for deres ulovlige handlinger i USA, Storbritannien, Europa og videre. Imidlertid taler den stigende opmærksomhed om censur, skyggeforbud og direkte sortliste over hele samfund og politiske overbevisninger for sig selv.  

GETTR-administrerende direktør Jason Miller, tidligere cheftalsmand og seniorrådgiver for præsident Trump, har udnyttet denne frustration med sin nye sociale medieplatform. GETTR er skabt for at imødegå censur af 'big tech' og er en ikke-partisk social medieplatform, der har til formål at beskytte ytringsfrihed og stå imod annulleringskultur.

reklame

Uanset ideologi sigter GETTR-appen også mod at være den mest teknologisk avancerede platform inden årets udgang. Platformens designetik er at sikre, at funktionalitet og funktioner holder trit med brugerens tanker og ideer, ikke omvendt. Platformen giver brugerne mulighed for at dele mere og længere i forhold til sine konkurrenter: Alle, der tilmelder sig, får for eksempel 777 tegn, 3-minutters uploadgrænser for videoer og en banebrydende redigeringsfunktion.

GETTR adresserer også de fremherskende frustrationer over censur af betalte sociale lønmodtagere, der har set afskedigelsen af ​​Patreons højt profilerede skabermedlemmer: Sam Harris, Dave Rubin og Jordan Peterson.

Via traditionelle modeller går indtægtsgenererende evner og hele levebrød tabt på grund af den meget frygtede etiket for at være 'uvenlig for annoncører.' GETTR har introduceret en ny tipningsfunktion, hvilket betyder, at brugerne aldrig vil blive demonetiseret for deres politiske overbevisning. Miller vil 'give tilbage kontrol til folket' - brugerne vil være rolige med at vide, at deres indhold ikke kommer i lommen på Mark Zuckerberg og Jack Dorsey.

GETTR taler til dem, der mener, at handlefrihed er netop det, vi har mistet med ankomsten af ​​vores nuværende alder. Og med allerede 1 million brugere tilmeldt siden lanceringen den 4. julith, er det tydeligt, at Miller har ramt en fælles nerve: dem, der har mistet tilliden til et system, hvor nordkoreanske embedsmænd kan have en Facebook- eller en Twitter-konto, men en tidligere demokratisk valgt præsident ikke.

Ved at sagsøge Mark Zuckerberg og Jack Dorsey og deres medieimperier fører Trump en folkekrig mod dette censurregime. Støttet af America First Policy Institute, en non-profit, der er fokuseret på at støtte ytringsfriheden, vil præsident Trump blive set af hans tilhængere som forsvarende andre fritænkere i politik, men alle globale netbrugere, der er blevet tavs i naturalier.  

Læs

Kunstig intelligens

Uddannelse: Kommissionen lancerer ekspertgruppe til at udvikle etiske retningslinjer for kunstig intelligens og data til undervisere

Udgivet

on

Den 8. Juli afholdt Kommissionen det første møde i Kommissionen ekspertgruppe om kunstig intelligens (AI) og data inden for uddannelse. Ekspertgruppen er en del af Handlingsplan for digital uddannelse (2021-2027), som yderligere vil fremme forståelsen af ​​brugen af ​​nye teknologier og øge bevidstheden om mulighederne og risiciene ved at bruge AI og data i uddannelse. De 25 eksperter, der udvælges via et åbent opkald, skal udarbejde etiske retningslinjer for AI og data, der specifikt er målrettet mod uddannelsessektoren. Ved at anerkende potentialet og risiciene ved AI-teknologier og data vil gruppen tackle udfordringer relateret til ikke-diskrimination samt etiske, sikkerhedsmæssige og privatlivsproblemer.

Det vil også imødekomme det presserende behov for undervisere og studerende at have en grundlæggende forståelse af AI og dataforbrug for at engagere sig positivt, kritisk og etisk i denne teknologi. Mariya Gabriel, kommissær for innovation, forskning, kultur, uddannelse og ungdom, sagde: ”Kunstig intelligens og læringsanalyse er teknologier, der ændrer spil. De revolutionerer den måde, studerende lærer på. Samtidig er mange undervisere, forældre og studerende forståeligt nok bekymrede over, hvem der indsamler, kontrollerer og fortolker de data, der genereres om dem. Det er her vores nye ekspertgruppe kommer ind: deres arbejde vil være medvirkende til at udarbejde praktiske etiske retningslinjer for undervisere, der f.eks. Tager fat på bias i beslutningsprocessen.

"Mødet var et vigtigt skridt i retning af at implementere vores handlingsplan for digital uddannelse - sammen vil vi sikre, at AI imødekommer reelle uddannelsesmæssige behov og bruges sikkert og etisk af elever og undervisere i hele Europa."

reklame

Mødet var det første af fire, der fandt sted i løbet af de næste 12 måneder. Retningslinjerne, der præsenteres i september 2022, vil blive ledsaget af et træningsprogram for forskere og studerende om de etiske aspekter af AI og inkluderer et mål om 45% af kvindernes deltagelse i aktiviteter. Gruppen vil også sikre, at retningslinjerne tager hensyn til Kommissionens april 2021 forslag til AI-juridisk ramme og ny koordineret plan med medlemslandene. Oplysninger om lanceringen og ekspertgruppens arbejdsprogram er tilgængelige online, yderligere information om AI og uddannelse er tilgængelig her.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending