Følg os

Forretning

Virksomheder fortsætter med at nyde 5G-fordele, da Wipro og Nokia samarbejder

DEL:

Udgivet

on

I begyndelsen af ​​2024 bekræftede Wipro, en Bengaluru-virksomhed, og Nokia Corporation lanceringen af ​​et privat 5G trådløst netværk for at understøtte transformationen af ​​industrier i den digitale sektor. I en udgivelse udtalte Wipro, at løsningen i første omgang var at støtte industrier, der opererer inden for transport, sportsunderholdning, energi og forsyningsselskaber. 

5G-fordele, som virksomheder vil nyde

I en verden præget af teknologiske fremskridt, der kræver hurtigere indlæsningstider, lover 5G hurtigere datahastigheder end 4G LTE, hvilket forbedrer brugeroplevelsen. I online-underholdningsindustrien fortsætter spilvirksomheder for eksempel med at integrere avancerede tekniske detaljer som HD-visuelt for at gøre deres produkter mere engagerende. For eksempel fans, der spil Fluffy Favorites Jackpot interagere med fordybende grafik og grafik, der indlæses hurtigere med hurtigere netværkshastigheder som dem, der tilbydes af 5G. Netværket giver effektiviteter på op til 10 gigabit per sekund, hvilket sikrer, at gameplayet er optimalt.

Med mere effektiv spektrumanvendelse og avancerede antenneteknologier som Massive MIMO (Multiple Input Multiple Output), kan 5G-netværk understøtte flere tilsluttede enheder pr. arealenhed. Denne kapacitetsudvidelse er afgørende for at imødekomme det voksende antal IoT-enheder (Internet of Things) og understøtte tætte bymiljøer. Den reducerede latenstid på op til cirka et millisekund sikrer, at applikationer som autonome køretøjer understøttes. 

Hvordan Nokia og Wipro vil samarbejde

I samarbejde skulle Nokia tilbyder Nokia Digital Automation og modulære private trådløse løsninger. Samtidig skulle Wipro inkorporere sin 5G Def-i med Industry DOT- og OTNxt-platforme for at give praktisk indsigt i den korrekte integration af løsningen. Kundernes forretningsmæssige udfordringer skulle løses af en infrastruktur designet af Wipro. 

Jo Debecker, Wipros globale leder af FullStride Cloud, fremhævede, at en kombination af Nokias netværksfærdigheder med Wipros strategiske teknologi- og tilslutningsekspertise ville medføre en virkningsfuld forandring og værdi. Tilsvarende udtrykte Stephan Litjens, Nokias vicepræsident for Enterprise Campus Edge Solutions, sin glæde ved at samarbejde med Wipro, idet han udtalte, at Wipro havde lignende forventninger til et 5G-netværk, hvilket gør det nemt for dem at arbejde sammen. 

Nokias fortsatte bestræbelser på at understøtte 5G

reklame

Nyheden om Nokias samarbejde med Wipro kom et par uger efter Nokia bekræftede deres planer at investere €360 millioner (US$391 millioner) i Tyskland for at etablere energieffektive infrastrukturer til brug i fremtidige 5G-Advanced og 6G specifikationer fra 3GPP og ITU-R standarder. Frigivelsen af ​​3GPP skulle bringe de fulde og rige muligheder i 5G frem og lægge grundlaget for mere krævende applikationer. 

Projektet havde også til formål at forbedre ydeevne og netværksoptimering ved at introducere AI-fremskridt på tværs af kerne-, netværks- og RAN-administrationslagene. Med fokus på at forbedre mikroelektronik til nye teknologier som 6G udtrykte Nokia håb om, at dette projekt ville forstærke Europas konkurrenceevne. Nokia modtog yderligere støtte fra det tyske forbundsministerium for økonomi og klimabeskyttelse, forskningsinstitutter og universiteter og de tyske delstater Baden-Württemberg og Bayern.

Samlet set understreger samarbejdet mellem Wipro og Nokia den voksende betydning af 5G-teknologi til at drive digital transformation på tværs af brancher. Ved at kombinere deres styrker er disse virksomheder godt positioneret til at levere innovative løsninger, der udnytter det fulde potentiale af 5G-forbindelse.


Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending