Følg os

Uddannelse

Educatius annoncerer udvalgte internationale deltagere til banebrydende kunstpraktik i Gambia

DEL:

Udgivet

on

Kunst overskrider grænser, og Educatius er stolte af at løfte sløret for udvælgelsen af ​​fire internationale deltagere til det originale Aiducatius Creativity Internship, der er planlagt til juni 2024 i Gambia.

Til juni vil de udvalgte praktikanter gå sammen med undervisere på St. Martin's Basic Cycle School i Kartong for at facilitere innovative kunstneriske projekter for studerende, mens de fordyber sig i det rige gobelin af lokale kreative traditioner. Finalisterne, udvalgt fra en konkurrencepræget pulje på over 100 ansøgere fra 15 lande, blev evalueret på deres kunstneriske talenter og opfindsomheden i deres foreslåede kunstneriske aktiviteter for skolen af ​​et panel af internationale dommere, med det sidste nik givet af lærerstaben og skoleleder, Nicholas Jatta, fra St. Martins Skole.

Kohorten består af to alumner fra Educatius' gymnasieudvekslingsprogram, Norun Igeltjørn-Brænd fra Norge og Serena Pelizzari fra Italien; Adam Goode, en dygtig kunstunderviser fra Arlington High School, Massachusetts; og Tara Creed, en dedikeret Educatius lokal koordinator fra Layton, Utah. Deres valg understreger Educatius' forpligtelse til at lette adgangen til uddannelse og kulturel udveksling på globalt plan.

Carla Kearns, vicepræsident for kommunikation hos Educatius, delte sin entusiasme: "Kunst er et universelt sprog. Dette praktikophold hylder ikke kun den kunstneriske udveksling mellem de gambiske studerende og vores internationale praktikanter, men viser også vores mission om at skabe en positiv global indflydelse gennem uddannelse ."

Aiducatius kreativitetspraktik er et højdepunkt i det varige partnerskab mellem Educatius og St. Martin's School, et samarbejde, der går tilbage til 2009. Gennem sin søsterorganisation, Aiducatius, har alle Educatius-elever, værtsfamilier, agenter og partnere støttet skolen og bidraget til uddannelsesstøtte til sine elever.

Dette initiativ er i overensstemmelse med FN's mål for bæredygtig udvikling om kvalitetsuddannelse om at fremme adgang til uddannelse for at skabe en lysere fremtid for studerende over hele verden. Ud over at dele kunstneriske og kreative færdigheder er praktikopholdet en levende kulturel udveksling, der lover varige forbindelser og gensidig berigelse for både studerende og deltagere.

Relaterede links

reklame

Med 20 års erfaring og tilstedeværelse i 22 lande er Educatius en global leder inden for akademiske udvekslingsprogrammer. Årligt faciliterer vi berigende uddannelsesoplevelser for over 8,000 gymnasieelever fra 60 lande på tværs af USA, Storbritannien, Irland, Europa, Australien, Canada og online. Vi sikrer også givende oplevelser for vores værtsfamilier og partnere. Ud over vores kerneprogrammer er Educatius forpligtet til at have en positiv global indflydelse. Vi forbedrer adgangen til uddannelse gennem Aiducatius, bidrager til miljømæssig bæredygtighed via træplantning i Tanzania, fremmer modstandskraft blandt unge gennem Global Youth Resilience Initiative og opvejer kulstofaftrykket fra vores studerendes internationale flyvninger. Hos Educatius tror vi på styrken af ​​uddannelse og dens potentiale til at skabe en bedre verden.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending