Følg os

Covid-19

Avanceret beskyttelse mod biologiske stoffer: ARES BBMs italienske succes - Bio Barrier Mask

DEL:

Udgivet

on

Det italienske firma ARES har produceret en unik filtrerende halvansigtsmaske, der beskytter mod biologiske agenser. I øjeblikket er den eneste virksomhed på markedet

Under den nylige coronavirus-pandemi blev betydningen af ​​masker som personligt beskyttelsesudstyr diskuteret indgående i offentlige og politiske debatter. Filtrering af en halvansigtsmaske er afgørende både for individuel beskyttelse (arbejdere og befolkning) og for at kontrollere overførslen af ​​patogener mellem individer. I anerkendelse af disse enheders kritiske rolle forpligtede den italienske regering gennem en resolution godkendt af Senatet at sikre tilgængeligheden af ​​avancerede filtrerende halvansigtsmasker i højrisikomiljøer, herunder hospitalsafdelinger og infektionssygdomsenheder.

Efter COVID-19-pandemien projekterede, designede, producerede og markedsførte et italiensk firma omhyggeligt en mere avanceret, højtydende filtrerende halvansigtsmaske, der giver specifik beskyttelse mod smitsomme stoffer. Således blev ARES BBM født. A III kategori personligt beskyttelsesudstyr (PPE) i henhold til forordning (EU) 2016/425 og certificeret til biologiske agenser. Dette produkt tilbyder beskyttelse mod en lang række biologiske stoffer, aerosoler og luftbårne partikler, hvilket gør det uundværligt i miljøer med høje biologiske risici. Det er særligt velegnet til situationer, hvor mennesker udsættes for eller potentielt udsættes for smitsomme stoffer og håndterer stoffer og blandinger, der er klassificeret som farlige, herunder kræftfremkaldende eller mutagene stoffer i kategori A og 1B.

Denne enhed er unik, idet den er den eneste åndedrætsværn (PPE) i III-kategorien, der er certificeret til beskyttelse mod biologiske stoffer, og overgår ydeevnen af ​​traditionelle FFP3-masker (støvfiltrerende ansigtsmasker). ARES BBM respiratoren har både certificeringer i henhold til standarden EN149:2009+A1:2009 og certificering til beskyttelse mod biologiske agenser, og den overholder desuden den tekniske standard EN14683 (medicinske masker, medicinsk udstyr). Hver produceret batch gennemgår streng kvalitetskontroltest og verifikation af filtreringseffektivitet gennem forstøvning af en virus (Bacteriophage MS2) og simulering af menneskelig vejrtrækning.

Ud over sin høje ydeevne er ARES BBM-masken designet til at tilbyde komfort og sikkerhed. Dens lavere åndedrætsmodstand reducerer brugerens træthed selv under længere tids brug, og dens fremragende pasform til ansigtet sikrer effektiv beskyttelse selv under intense bevægelser. Elastikkerne afbalancerer trykket for at sikre maksimal komfort uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Brugen af ​​sådanne avancerede enheder er afgørende i dag og for at forberede sig tilstrækkeligt til fremtidige sundhedskriser. Vedtagelsen af ​​ARES BBM viser en forpligtelse til proaktivt at tage fat på fremtidige sundhedsudfordringer og understreger vigtigheden af ​​avancerede beskyttelsesanordninger som en del af en overordnet indeslutningsstrategi. I forbindelse med en mulig ny pandemi kan brugen af ​​enheder som ARES BBM være afgørende for at afbøde spredningen af ​​nye smitsomme sygdomme og derved beskytte folkesundheden og sikkerheden for frontlinjemedarbejdere. Kun ved forebyggende at adoptere nye teknologier, som denne, kan vi bedre og mere bevidst imødegå nutidens og morgendagens sundhedsudfordringer og lære af fortidens tragiske oplevelser som advarsler for fremtiden.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending