Følg os

Uddannelse

Work-læring til at hjælpe lav-kvalificerede voksne

DEL:

Udgivet

on

bg_cedefopLogoCedefop har offentliggjort sin orienteringsnotat Vend tilbage til læring, vend tilbage til arbejdet, som undersøger, hvordan korrekt målrettede og tilrettelagte arbejdsbaserede træningsprogrammer kan imødekomme lavtkvalificerede voksnes beskæftigelsesbehov.

Omkring 70.7 millioner mennesker i Europa i alderen 25 til 64 er defineret som lavt kvalificerede, dvs. med højst en ungdomsuddannelse. Denne kompetencegruppe har oplevet en større stigning i arbejdsløsheden siden 2008 end nogen anden.

En nylig Cedefop-undersøgelse vurderer de uddannelsesprogrammer, der i øjeblikket tilbydes, og foreslår måder at gøre arbejdsbaseret læring for lavt kvalificerede voksne mere effektiv.

Orienteringsnotatet er tilgængeligt på ni sprog (spansk, tysk, græsk, engelsk, fransk, italiensk, litauisk, polsk og portugisisk) og i to formater (pdf eller e-bog optimeret til tablets og smartphones) her.

For det fulde arkiv med briefingnoter, klik her.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending