Følg os

Forretning

Kommissionen offentliggør praktiske retningslinjer for forretninger i nye momsregler

DEL:

Udgivet

on

momsregler-1.1-800x800Kommissionen har i dag (29. oktober) offentliggjort praktiske retningslinjer for at forberede virksomhederne på de nye momsregler for telekommunikation og e-tjenester, som træder i kraft i 2015. Formålet er at hjælpe virksomhederne med at være fuldt forberedte til tiden til ændringen. over, hvorved der vil blive opkrævet moms, hvor kunden er baseret, frem for hvor sælgeren er. En One Stop Shop vil gøre det muligt for telekommunikations-, broadcast- og e-servicevirksomheder at overholde alle deres momsforpligtelser i alle medlemslande fra deres registreringsland.

Dette er i overensstemmelse med Kommissionens mål om at reducere skattemæssige hindringer og administrative byrder for grænseoverskridende virksomheder i det indre marked. Dagens retningslinjer fokuserer på de oplysninger, der vil blive anmodet om at registrere og redegøre for moms, de formater, de vil blive anmodet om, indsendelsesfristerne og alle praktiske detaljer om betalingerne. Med disse oplysninger vil virksomhederne være i stand til korrekt at forberede deres processer og konfigurere deres it-værktøjer til at indsamle de oplysninger, som de skal indsende fra februar 2015. Yderligere retningslinjer vil blive offentliggjort næste år om de nye regler for leveringssted.

For mere information, klik her.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending