Følg os

Økonomi

Alstoms tidevandsturbinen producerer 100MWh af el på nettet

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

tgl-turbine-liftAlstoms fuldskala tidevandsenhed installeret ved European Marine Energy Center (EMEC) i Orkney, Skotland, har nu injiceret over 100 MWh elektricitet i nettet.

Dette er en vigtig milepæl i udviklingen af ​​Alstoms tidevandsstrømsenhed, som følger den tidligere tilslutning af turbinen til nettet og den progressive rampe op til fuld nominel effekt på 1MW i løbet af de seneste måneder.

“Disse vellykkede milepæle med Alstoms tidevandsturbine styrker vores kunders tillid til vores teknologi og til vores evne til at foreslå en pålidelig maskine til markedet.

"Med disse test er Alstom ved at blive en af ​​de vigtigste interessenter i tidevandsstrømsmarkedet," sagde Alstom New Energies Senior Vice-President Jacques Jamart. Den seneste tekniske milepæl er en del af ReDAPT 1-testprogrammet, som har til formål at demonstrere ydeevnen af maskinen under forskellige driftsforhold. Takket være genereringen af ​​100MWh elektricitet opbygger den tillid til maskinens udholdenhed og til dens pålidelighed. Derudover har maskinen med autonome kørsel uden afbrydelse demonstreret sin evne til at fungere effektivt selvstændigt.

Alstoms tidevandsteknologi har unikke tekniske karakteristika 2, som gør det muligt at minimere installations- og vedligeholdelsesomkostninger: Turbinens opdrift gør det nemt at bugsere nacellen til og fra driftspunktet og fastgøres til dets forudinstallerede fundament. Dette reducerer den tid og de omkostninger, der er nødvendige for at installere eller hente turbinen og undgår behovet for specialfartøjer og dykkere.

Testene vil fortsætte på Orkney under forskellige driftsforhold ind i 2014, for at demonstrere yderligere autonom drift og effektivitet af turbinen, samtidig med at der genereres elektricitet til nettet. Disse testkampagner vil blive efterfulgt af andre test, herunder udbredelse i pilotfarme, inden fuld kommerciel produktion påbegyndes. 1 Som en del af Energy Technologies Institute (ETI) bestilte og medfinansierede ReDAPT (Reliable Data Acquisition Platform for Tidal) konsortiumprojekt.

Nacellen roterer omkring en lodret akse for at vende mod det indkommende tidevand i en optimal vinkel. Derudover har turbinen tre vipbare vinger, som er orienteret automatisk for at udvinde det maksimale energipotentiale. Begge disse funktioner gør det muligt for turbinen at øge sin effektivitet, mens den vender mod strømmen.

reklame

Om Alstom 

Alstom er en global leder i verden af ​​elproduktion, krafttransmission og jernbaneinfrastruktur og sætter benchmark for innovative og miljøvenlige teknologier. Alstom bygger det hurtigste tog og den automatiserede metro med højest kapacitet i verden, leverer nøglefærdige integrerede kraftværksløsninger og tilhørende tjenester til en lang række energikilder, herunder vandkraft, atomkraft, gas, kul og vind, og det tilbyder en bred vifte af løsninger til kraftoverførsel, med fokus på smart grids. Koncernen beskæftiger 93,000 medarbejdere i omkring 100 lande. Det havde en omsætning på over 20 milliarder euro og bogførte tæt på 24 milliarder euro i ordrer i 2012/13

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending