Følg os

Blogspot

Udtalelse: EU bureaukrater har planer om at beskytte cigaret- og narkotikamarkeder samtidig med at dræbe rygere

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

E-cigaretAf Gilbert Ross, MD  ACSH.org, New York, USA, december 2013

Da Europa-Parlamentet (EP) overtrådte Europa-Kommissionens (EF) foreslåede direktiv om tobaksvarer (TPD) ved at nedlægge veto mod lægemiddelforordningen for elektroniske cigaretter (e-cigs) i oktober sidste år hævede amerikanske folkesundhedseksperter (inklusive mig selv) et suk af halv lettelse. En sådan regulering ville faktisk have forbudt e-cigs, gjort alle de effektive enheder ulovlige i EU og forvandlet millioner af 'vapers' til tilbagefaldsrygere eller kriminelle. Modtagerne? Big Tobacco og Big Pharma.

Men nej! EP trak grænsen for en sådan destruktiv reguleringsoverreach og begrænsede reglerne til for det meste fornuftige diktater med en betydelig margin. Nu tænkte jeg og mine amerikanske kolleger, at vi kan gå tilbage til at bekymre os om, hvad vores egen dårligt rådgivende, modstridte Food and Drug Administration (FDA) vil offentliggøre i sin igangværende mission om at sabotere enheder med lav risiko. Vores e-cig-regler, som skyldes den samme måned, er blevet forsinket lidt af hele den "regeringslukning" -sag, så vi er stadig på tenterhooks og venter på, at afsløringen kommer fra tilsynsbureauet, OIRA.

reklame

Ville du ikke vide det? Mens vores ryg blev vendt, besluttede opildrende medlemmer af EF (hvem repræsenterer hvem, nøjagtigt?) Ikke at lade deres opfattede slag fra EP blive ubesvaret, og besluttede at prøve en smart omgåelse af den demokratisk valgte lovgiver ved at genoptage deres angreb på e-cigs. Måske vidste de, at dette ville medføre, at de ville medføre forsøg på at gennemføre denne foranstaltning i hemmelighed ... men ikke så klogt tillod det at blive lækket til pressen, før det fik meget fart i de røgfyldte baglokaler, som kommissærerne havde håbet.

For dem der ikke er ligeglade med tobaksspørgsmål, kommer e-cigs i forskellige former, men de har det til fælles: de replikerer hånd-til-mund og udåndede 'røgfyldte' ritualer for cigaretrygning og det store flertal af dem leverer et kraftigt hit af det afhængige rygers foretrukne stof, nikotin. Nogle - 'cigalikes' - er bredt tilgængelige i dagligvarebutikker og apoteker og ligner ofte tobakscigaretter. Nogle har røde glødende tip med tilladelse til et LED-signal, andre har en blå glød; nogle er hvide som almindelige røg, andre er sorte. De udsender propylenglycol (PG) og smagsstoffer med deres vandfordampede nikotin i forskellige koncentrationer. Alle de kendte komponenter er generelt anerkendt som sikre i USA, skønt ingen er blevet undersøgt via inhalation over en lang periode (godt, PG er blevet brugt i nogle medicinske inhalatorer uden nogen sundhedsmæssige signaler bemærket). En anden vigtig kendsgerning: millioner af mennesker, de fleste fra Europa og USA, har købt e-cigs: deres marked er fordoblet hvert år siden 2010 og tæller nu næsten 3 millioner 'vapers' (som de kaldes, ikke rygere, jamais! ) i Amerika og et endnu større antal i Europa. (Nøjagtige tal er svære at få med, da regeringer synes at forsøge at ignorere dette fænomen, mens virksomheder betragter sådanne tal som proprietære og har det fint med at overdrive eller nedtone, som deres interesser tilsiger).

Hvorfor er de så populære? Og hvorfor vil så mange regeringer og regulatorer udslette dem, gøre dem impotente eller beskatte dem uden for rækkevidde? For det første må vi konfrontere en kendsgerning, at dem, der hader og frygter e-cigs, aldrig tager fat på: cigaretrygning er det mest udbredte, dødelige og forebyggelige folkesundhedsproblem i verden. WHO forudsiger, at hvis de nuværende tendenser fortsætter uformindsket, en milliard vil dø af rygningsrelaterede sygdomme verden over i dette århundrede. Den årlige vejafgift i EU er næsten 800,000 nu, og i USA er omkring 450,000 ud af vores 45 millioner rygere - cigaretafhængighed har vist sig i sidste ende at dræbe over halvdelen af ​​deres brugere. Og selvom de fleste rygere vil holde op, og over halvdelen prøver hvert år, forbliver "succes" -raten i koldt kalkun inden for 5% - uden hjælp. Desværre godkendte regeringen metoder til at hjælpe ryger med at holde op med kun at forbedre denne sats med to til tre gange, hvilket betyder at de kun lykkes lidt oftere end en ud af 10 forsøgte at stoppe: rygning er en djævelsk hård afhængighed at bryde, i det mindste på en par med kokain eller heroin.

reklame

Hvorfor forsøger EF nu at tvinge medicinregulering til e-cigs gennem "bagdøren", som det var? I betragtning af den folkesundhedskatastrofe, der er forbundet med rygning - og EU har den højeste procentdel af rygere fra enhver lignende geografisk region - og sandsynligheden for store fordele (hvis ikke mirakler) ved udbredt optagelse af e-cigs, hvad kan man ikke lide? Af grunde, der kun kan gættes, er hobgoblins og hypotetiske bekymringer reddet fra skraldespanden, som de var blevet sendt til efter afstemningen i Europa-Parlamentet. Hvad sker der med vapers om 5, 10, 20 år? Hvad med børnene: Bliver de ikke nikotinafhængige, hvis de eksperimenterer med e-cigs, som børn ikke plejer at gøre? Og de smag! Og de sexede tv-annoncer! Husk Big Tobacco! Det hele er et uhyggeligt plot af BAT-PMI-RJR for at komme tilbage i spillet, lokke unge til nyligt seje vapes, og den næste ting du ved, en dedikeret ryger! Og de kræftfremkaldende stoffer, som FDA formåede at opdage i 2009? Og hvad med "brugt damp"?

Hvis disse 'bekymringer' lyder trumfede op (for ikke at sige falske), er de det. Ingen af ​​disse hypotetiske 'risici' ved e-cigs har vist sig at være en realistisk bekymring, og endda arguendo kan de have en vis fortjeneste og afveje sådanne mod den velkendte vanedannende kraft og dødelige sundhedseffekter af gentagen indånding af tobaksrøg bør gøre argumentet kort. Alligevel er vi her: skynder os mod et strengt lovgivningsmiljø, der effektivt dræber denne lovende teknologi sammen med hundreder (tusinder?) Af små virksomheder og erstatter dagsordenen eller endnu mere snigende interesser for ikke-valgte, ikke-ansvarlige bureaukrater for det af millioner af desperate tidligere rygere og de valgte repræsentanter i EP. Hvad er hastet, alligevel?

Endnu en komponent i denne dårlige fortælling: formandskabet for EU er en litauisk, der er en inderlig modstander af e-cigs; hans periode udløber ved årets udgang, og det næste valg til EP er i maj. De kræfter, der prøver at holde e-cigs væk fra markedet, for at nægte adgang til denne enkle, effektive og relativt billige cigareterstatning, ønsker ikke at vente med at se, hvem den nye præsident vil være, når denne er så sympatisk.

Vi ved ikke, men har stærkt mistanke om, at e-cigs er et effektivt ophør med hjælp til trods for manglen på bevis, der normalt kommer fra kontrollerede kliniske forsøg. Vi udleder effektivitet baseret på disse ubestridelige fakta: Flere og flere rygere er skiftet til vaping, mens salget af ægte cigaretter er faldet på en historisk hidtil uset måde.

Hvad nu? EP, EF og Det Europæiske Råd (ministre, der repræsenterer de nationale regeringer) deltager endda i en "trilog" for at sammenføje deres forskellige holdninger i et nyt direktiv, som alle parter kan blive enige om. Selvom dette normalt ville være et ønskeligt mål, skælver jeg over de mulige resultater, der kan efterlade vapers ude i kulden. De gjorde deres ønsker tydelige med demonstrationer i og omkring de forskellige EU-kontorer i løbet af det forår og sommer i håb om at påvirke afstemningen i Europa - og det fungerede! Nu føler de sig som dem af os inden for videnskabsbaseret folkesundhed forrådt, selvom de (endnu) ikke er opgivet: solide parlamentarikere holder linjen mod EFs fortalere for stram regulering og forhåbentlig vil det lykkes. Men kompromiser, der ligner det, der blev indgået i 1994, da Sverige tiltrådte EU til prisen for at holde lavrisikosnus væk fra markedet i EU - en meningsløs, kontraintuitiv holdning da og nu - skal undgås: babyen bør ikke igen bortskaffes med badevandet.

Sund, rimelig, videnskabsbaseret regulering af e-cigs er et must, alt i god tro er enig. EP's nyligt godkendte ændringsforslag 170 indeholdt disse: gode fremstillingsstandarder, aldersbegrænsninger for salg og markedsføring / reklame, nøjagtig ingrediensmærkning, børnesikrede beholdere til 'juice' (nikotinvæske til dem, der foragter cigalikes) og ingen sundhedsanprisninger tilladt . Disse svarer til kravene i USA for "ernæringstilskud", og der er ingen grund i verden, hvorfor de ikke også kan anvendes til sikre, effektive, måske mirakuløse e-cigaretter. Ellers skal de, der sår vinden, forberede sig på at høste hvirvelvinden: et enormt vredt sort marked vil dukke op for at imødekomme den frodige efterspørgsel, der er sikker på at følge, hvis der vedtages EF's dårligt rådede, korrupte foranstaltninger.

Gilbert Ross MD
Medicinsk og administrerende direktør,
Det amerikanske råd om videnskab og sundhed
1995 Broadway NYC NY 10023
[e-mail beskyttet]

T. 212-362-7044 x242
212-362-4919-fax
GSM. 516-581-8400
Hjemmeside | Facebook Twitter 

Rusland

EU skal være parat til ikke at anerkende russiske duma -valg, siger EPP

Udgivet

on

Rusland [nid: 114228]

”Vi har brug for en revision af Europas politik over for Rusland. Vi skal afskrække russiske trusler, inddæmme russisk indblanding i EU og dets nabolag og strategisk støtte pro-demokratiske kræfter i Rusland. Vi er nødt til at arbejde ud fra den antagelse, at forandringer er mulige i dette land, og at 'demokrati først' er vores første opgave i vores forhold til Rusland. Rusland kan være et demokrati, ”sagde Andrius Kubilius, EPP-MEP, forud for plenarmødedebatten den 14. september om fremtiden for de politiske forbindelser mellem EU og Rusland.

En parlamentarisk rapport, som Kubilius forfattede, og som vil blive sat til afstemning i dag (15. september), understreger, at Europa bør engagere sig i Moskva om spørgsmål af fælles interesse, såsom våbenkontrol, fredsopbygning, global sikkerhed eller klimaforandringer. Et sådant samarbejde bør imidlertid være strengt betinget af Kremls vilje til at overholde menneskerettigheder og internationale love. ”Samarbejdet på bestemte områder bør ikke føre til indrømmelser af EU's værdier og bør aldrig se bort fra konsekvenserne for vores partnere. Vi har brug for mere mod til at tage en stærk holdning over for Kreml-regimet for at forsvare menneskerettighederne. Vi skal sikre os, at ethvert yderligere engagement med Kreml afhænger af Putins vilje til at afslutte aggressioner, undertrykkelser og intimideringer i og uden for Rusland, ”understregede Kubilius.

reklame

Rapporten understreger endvidere, at EU skal være parat til ikke at anerkende den russiske duma og suspendere landet fra internationale parlamentariske forsamlinger, herunder Europarådets, hvis denne uges parlamentsvalg i Rusland anerkendes som svigagtig. »Folk i Rusland skal have valgret, ligesom mennesker i ethvert andet demokratisk land. Når centrale oppositionsspillere og modstandere af det russiske regeringsparti sidder i fængsel eller i husarrest, er der intet valg. Kremls kontinuerlige undertrykkelse af alle oppositionskandidater, frie medier eller NGO'er undergraver valgets legitimitet og retfærdighed. Vi gentager, at oppositionslederen Alexei Navalny skal løslades såvel som alle dem, der støttede ham under fredelige protester, ”sluttede Kubilius.

reklame
Læs

Tyskland

Tyske Grønnes medleder forsvarer den kæmpede kanslerkandidat

Udgivet

on

By

Medledere for Tysklands grønne parti Robert Habeck og Annalena Baerbock, også kandidat til kansler for De Grønne, lytter til NABU-foreningsleder Christian Unselt, mens de går en tur ved hederne i naturreservatet Biesenthaler Basin efter at have forelagt et øjeblikkeligt klimabeskyttelsesprogram i Biesenthal nær Bernau, nordøstlige Tyskland 3. august 2021. Tobias Schwarz/Pool via REUTERS

Medlederen for Tysklands Grønne forsvarede søndag (8. august) partiets kandidat til kansler ved næste måneds føderale valg og afviste forslag om, at han skulle erstatte hende, efter at hun havde begået en række kostbare fejl, skriver Paul Carrel, Reuters.

Økologerne steg kort i meningsmålingerne for at overhale forbundskansler Angela Merkels konservative blok, efter at de havde kaldt Annalena Baerbock (afbilledet) som deres kanslerkandidat i april, men er siden aftaget.

Baerbocks fejlstrøgne kampagne har inkluderet fejl i hendes cv og en skandale over en julebonusbetaling, som hun undlod at erklære for parlamentet. Baerbock har også sagt, at sexistisk undersøgelse holder hende tilbage. Læs mere.

reklame

"Fru Baerbock er egnet til kanslerembedet, og vores opgave er at sikre, at de grønne er stærke," sagde partiets medleder, Robert Habeck, til tv-stationen ZDF i et interview.

På spørgsmålet om de grønne skulle erstatte Baerbock med ham som deres kanslerkandidat, svarede Habeck: "Nej, det er ikke en debat."

Foruden de grønnes problemer vil partiet blive udelukket fra stemmesedlen i delstaten Saarland ved det nationale valg 26. september på grund af uregelmæssigheder i udvælgelsen af ​​regionale kandidater efter intern skænderi.

reklame

"De Grønne kampagne havde et par problemer, men ... Jeg glæder mig til august og september," sagde Habeck, der er partileder med Baerbock. "Alt er muligt."

En meningsmåling, der blev offentliggjort tidligere søndag, viste, at de venstreorienterede socialdemokrater (SPD) trak niveau med de grønne på 18%, bag Merkels konservative på 26%. Merkel, der har siddet ved magten siden 2005, planlægger at stille op efter valget. Læs mere.

INSA -undersøgelsen viste, at SPD -kandidaten Olaf Scholz i en hypotetisk direkte afstemning om kansler var godt fremme med 27% opbakning. Konservative Armin Laschet faldt på 14%, et point foran Baerbock, på 13%.

De Grønne præsenterede tirsdag et "nødklima -beskyttelsesprogram" med det formål at nulstille deres kampagne. Læs mere.

Læs

European Green Deal

Familier med lav indkomst og husejere i middelklassen må ikke betale for Green Deal, siger EPP

Udgivet

on

EPP-gruppen ønsker, at Europa bliver klimaneutralt inden 2050. "Denne vidtrækkende transformation af vores økonomier og samfund skal ske på en smart måde, fordi vi ønsker at bekæmpe klimaforandringer med innovation, konkurrenceevne og europæiske job. Vi vil omdanne den nødvendige transformation til en mulighed. Vi ønsker afkarbonisering og ikke de-industrialisering! Vi ønsker ikke kun at opstille mål, men finde den bedste måde for Europa at nå disse mål med særlig fokus på brint og i visse tilfælde gas, som en overgangsteknologi, "sagde Esther de Lange MEP, næstformand for EPP-gruppen med ansvar for økonomi og miljø.

Hendes erklæring kommer forud for Europa-Kommissionens præsentation af den såkaldte 'Fit for 55' -pakke, en enorm lovpakke med energi- og klimalove, der har til formål at omsætte 55% CO2-reduktionsmålet til konkrete nye regler for transport, industri, bygninger og andre sektorer.

"Vi skal være meget opmærksomme på, hvem der afregner regningen for Green Deal. Det kan ikke være familier med lav indkomst, husejere fra middelklassen eller bilejere i landdistrikter uden offentlig transport, der skal betale den højeste regning," tilføjede de Lange, forklarer, at EPP-gruppen ønsker et troværdigt socialt instrument til at tackle fattigdom i opvarmning og mobilitet inden for og mellem medlemsstater.

reklame

EPP-gruppen ønsker at fremme rene biler. "Vi ønsker at prioritere udviklingen af ​​rene køretøjer, elektrisk mobilitet og nulemissionsbrændstoffer. Vi ønsker ikke, at debatten om CO2-emissioner fra biler bliver til endnu en ideologisk kamp om dogmer. Europas bilindustri skal bevare sin globale konkurrenceevne og skal forblive teknologiledere og trendsættere for rene biler til Europa og resten af ​​verden. Meget vil også afhænge af udrulningen af ​​afgiftsinfrastrukturen. EPP-Gruppen insisterer derfor på regelmæssig rapportering fra Kommissionen om de fremskridt, der er gjort her, og dens konsekvenser for realiseringen af CO2-reduktionsmål, "konkluderede de Lange.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending