Følg os

Medarbejder kultur

Kommissionen glæder sig over Rådets grønne lys for Erasmus +

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

1385451_616101745098903_1599087257_nEuropa-Kommissionen har hilst Rådets vedtagelse i dag (3. december) velkommen af ​​Erasmus+, EU's nye program for uddannelse, træning, ungdom og sport, med et budget på 14.7 milliarder euro over de næste syv år - 40 % højere end det nuværende niveau. Rådets vedtagelse følger efter Europa-Parlamentets overvældende stemme for det nye program den 19. november (IP / 13 / 1110) og støtter fuldt ud den tekst, den har stemt.

Erasmus+ samler EU's støtte til uddannelse, erhvervsuddannelse og unge i et enkelt program (tidligere syv separate programmer), samt inkluderer støtte til sport for første gang.

"Jeg er glad for, at Erasmus+ nu er blevet vedtaget formelt af Rådet. Budgetforhøjelsen på 40 % viser EU's engagement i uddannelse og erhvervsuddannelse. Erasmus+ vil sætte unge i stand til at øge deres viden og færdigheder gennem erfaring i udlandet, hvilket vil forbedre deres beskæftigelsesegnethed. Mens størstedelen af ​​budgettet vil blive brugt til individuelle mobilitetsstipendier, vil Erasmus+ også støtte partnerskaber for at hjælpe folk med at tage overgangen fra uddannelse til arbejde og reformer for at modernisere og forbedre kvaliteten af ​​uddannelse i medlemslandene," sagde Education, Culture, Flersprogethed og ungdomskommissær Androulla Vassiliou.

Erasmus+ vil understøtte læringsmuligheder i udlandet både inden for og uden for EU. På idrætsområdet vil der være fokus på græsrodsinitiativer og tackling af grænseoverskridende udfordringer som matchfixing, doping, vold og racisme. Den endelige undertegnelse af Europa-Parlamentet og Rådet forventes den 11. december. Erasmus+-programmet træder i kraft i januar 2014.

Mere information

Europa-Kommissionen: Erasmus + hjemmeside og video

Erasmus + på Facebook

reklame

Deltag i samtalen på Twitter: #ErasmusPlus

Kommissær Vassilious internet side

Følg Androulla Vassiliou på Twitter VassiliouEU

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending