Følg os

Økonomi

Kommissær Piebalgs for at deltage i Presidential indvielsen i Paraguay

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Andris-Piebalgs-_595_394_208199EU-kommissær for udvikling, Andris Piebalgs, vil repræsentere Den Europæiske Union ved ceremonien for indvielsen af ​​Paraguays præsident, Horacio Cartes, i Asuncion den 15. august, efter at være blevet valgt i april i år. Mens han er i Paraguay, vil kommissæren gøre status over landets fremskridt og udfordringer og drøfte prioriteter for fremtidigt EU-udviklingssamarbejde.

Kommissær Piebalgs sagde: "Vi er glade for at have ledsaget Paraguay i nogle af dets mest afgørende reformer i de sidste år, såsom uddannelse, politikker for social beskyttelse, nedbringelse af fattigdom og forbedring af forretningsmiljøet. Nu skal vi se fremad og sikre den fremtidige fremtid samarbejde adresserer de reelle prioriteter for det paraguayske folk og bygger på tidligere EU-aktioner. Jeg er overbevist om, at mine drøftelser i Asuncion med den nye regering vil være frugtbare og vise os vejen frem. "

Forbindelserne og samarbejdet mellem EU og Paraguay er intensiveret i de sidste år, ikke kun inden for udviklingssamarbejde og handel, men også gennem dialog, der sigter mod at fremme fælles værdier og principper. Udstationering af en EU-valgobservationsmission til Paraguay til parlamentsvalget den 21. april 2013 - som resulterede i valget af præsident Cartes og næstformand Juan Afara - samt udnævnelsen for første gang af en leder af EU-delegationen baseret i Asuncion er signaler om EU's forpligtelse til at intensivere sine forbindelser med Paraguay.

reklame

Ud over at deltage i fejringen af ​​indvielsen af ​​den nye præsident og næstformand, vil kommissær Piebalgs afholde møder med paraguayske myndigheder og med repræsentanter for civilsamfundet for at udveksle synspunkter om Paraguays udfordringer og prioriteter for de næste år. Kommissær Piebalgs vil også besøge to EU-finansierede udviklingsprojekter inden for uddannelse og social udvikling, to af de vigtigste områder for EU-bistand i Paraguay.

Baggrund

EU bilateral bistand til Paraguay i årene 2007-2013 beløber 130 millioner € under instrumentet for udviklingssamarbejde (DCI). De vigtigste samarbejdsområder er:

reklame
  • Uddannelse gennem EUs støtte til Paraguays uddannelsespolitik;
  • fattigdomsbekæmpelse ved at støtte Paraguays politik for social udvikling og;
  • økonomisk integration, ved at fremme udvikling og diversificering af den paraguayanske økonomi, både lokalt og i forhold til de internationale markeder.

Paraguay er også involveret i alle de tematiske og regionale programmer i Latinamerika, den mest betydningsfulde deltagelse være i uddannelse, hvor flere end 20 højere læreanstalter deltager i akademiske samarbejdsprojekter støttes af Alfa-programmet; social samhørighed med betydelig konsekvens af Paraguay i EUROsociAL relateret til sociale politikker (arbejdskraft, lige adgang til sundhedsydelser, skattemæssig uddannelse); vedvarende energi som 45 afsidesliggende samfund i Paraguay modtaget fotovoltaiske kits til at give energi til grundlæggende tjenester; og klimaændringer investeringsprojekter støttes inden for rammerne af det latinamerikanske investeringsfaciliteten (LAIF).

Takket være EU-støtte i de seneste par år mere end 70 skoler er blevet rehabiliteret, omkring 3400 lærere er blevet uddannet og dækningen af ​​skolernes forsyning kits er udvidet fra 32% i 2008 at 100% i 2012. På området for social beskyttelse, EU-støtte tilladt forbedre adgangen til drikkevand til mere end 28000 mennesker og har bidraget til at øge antallet af modtagere af den betingede kontante transfer program fra 19000 familier i 2008 at 90570 i 2012.

For mere information:

Forbindelserne mellem EU og Paraguay.

Union til at observere valget i Paraguay om 21 April 2013.

Website af EuropeAid Udvikling og GD Samarbejde.

Økonomi

Bæredygtig bytransport er i centrum for European Mobility Week

Udgivet

on

Omkring 3,000 byer i hele Europa deltager i dette års Europæiske miljøtrafikuge, der startede i går og varer indtil onsdag den 22. september. Kampagnen for 2021 er lanceret under temaet 'Sikker og sund med bæredygtig mobilitet' og vil fremme brugen af ​​offentlig transport som en sikker, effektiv, overkommelig og lavemissionsmulighed for alle. 2021 er også 20-årsdagen for bilfri dag, hvorfra European Mobility Week er vokset.

”Et rent, smart og modstandsdygtigt transportsystem er kernen i vores økonomier og centralt i menneskers liv. Derfor er jeg på 20 -året for European Mobility Week stolt over de 3,000 byer i hele Europa og videre for at vise, hvordan sikre og bæredygtige transportmuligheder hjælper vores samfund med at forblive forbundet i disse udfordrende tider, ”sagde transportkommissær Adina Vălean .

I dette skelsættende år har Europa -Kommissionen oprettet et virtuelt museum, der viser ugens historie, dens indvirkning, personlige historier og hvordan det hænger sammen med EU's bredere bæredygtighedsprioriteter. Andre steder omfatter aktiviteter i Europa cykelfestivaler, udstillinger af elektriske køretøjer og værksteder. Årets arrangement falder også sammen med en offentlig høring om Kommissionens ideer til en ny ramme for bymobilitet og Det Europæiske Jernbanår med dens Tilslutter Europa Express -tog.

reklame

Læs

coronavirus

Kommissionen godkender € 500,000 portugisisk ordning for yderligere at understøtte persontransportsektoren på Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet

Udgivet

on

Europa -Kommissionen har godkendt en portugisisk ordning på 500,000 € for yderligere at understøtte persontransportsektoren i Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet. Foranstaltningen blev godkendt i henhold til statsstøtten Midlertidig ramme. Det følger af en anden portugisisk ordning til støtte for persontransportsektoren på Azorerne, som Kommissionen godkendte 4 juni 2021 (SA.63010). I henhold til den nye ordning vil støtten have form af direkte tilskud. Foranstaltningen vil være åben for kollektive persontransportvirksomheder i alle størrelser, der er aktive på Azorerne. Formålet med foranstaltningen er at afbøde de pludselige likviditetsmangel, som disse virksomheder står over for, og til at imødegå tab, der er påført i 2021 på grund af coronavirus -udbruddet og de restriktive foranstaltninger, som regeringen måtte gennemføre for at begrænse spredningen af ​​virussen.

Kommissionen fandt, at den portugisiske ordning er i overensstemmelse med betingelserne i den midlertidige ramme. Navnlig vil støtten (i) ikke overstige 1.8 mio. EUR pr. Virksomhed; og (ii) vil blive givet senest den 31. december 2021. Kommissionen konkluderede, at foranstaltningen er nødvendig, hensigtsmæssig og proportional til at afhjælpe en alvorlig forstyrrelse i en medlemsstats økonomi i overensstemmelse med artikel 107, stk. 3, litra b) TEUF og betingelserne i den midlertidige ramme. På dette grundlag godkendte Kommissionen foranstaltningen i henhold til EU's statsstøtteregler. Flere oplysninger om den midlertidige ramme og andre foranstaltninger, som Kommissionen har truffet for at imødegå de økonomiske virkninger af coronavirus -pandemien, kan findes her. Den ikke-fortrolige version af beslutningen vil blive gjort tilgængelig under sagsnummeret SA.64599 i EU statsstøtte registrere på Kommissionens konkurrence hjemmeside når nogen fortrolighedsproblemer er blevet løst.

reklame

Læs

Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD)

EU samarbejder med andre OECD-lande om at foreslå forbud mod eksportkreditter til kulkraftprojekter

Udgivet

on

Lande i Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) holder et ekstraordinært møde i dag (15. september) og torsdag (16. september) for at diskutere et muligt forbud mod eksportkreditter til internationale kulkraftprojekter uden kompensation. Drøftelserne vil fokusere på et forslag, der blev fremlagt af EU og andre lande (Canada, Republikken Korea, Norge, Schweiz, Storbritannien og USA) tidligere på måneden. Forslaget støtter en grønnere global økonomi og er et vigtigt skridt i at tilpasse eksportkreditbureauernes aktiviteter til målene i Parisaftalen.

Eksportkreditter er en vigtig del af fremme af international handel. Som deltager i OECD -arrangementet om officielt understøttede eksportkreditter spiller EU en stor rolle i bestræbelserne på at sikre lige vilkår på internationalt plan og sikre sammenhæng i det fælles mål om bekæmpelse af klimaændringer. EU har forpligtet sig til at afslutte bistanden til eksportkreditter til kul uden at opveje foranstaltninger, og forpligter sig samtidig på internationalt plan til en retfærdig overgang.

I januar 2021 opfordrede Rådet for Den Europæiske Union til en global udfasning af miljøskadelige fossile brændstofsubsidier på en klar tidsplan og til en resolut og retfærdig global transformation. mod klimaneutralitet, herunder gradvis udfasning af kul uden kompenserende foranstaltninger i energiproduktionen og som et første skridt den umiddelbare afslutning af alle midler til ny kulinfrastruktur i tredjelande. I sin handelspolitiske gennemgang i februar 2021 lovede Europa-Kommissionen at foreslå en øjeblikkelig afslutning på eksportkreditstøtte til den kulfyrede elsektor.

reklame

I juni i år anerkendte G7-medlemmerne også, at fortsatte globale investeringer i ikke-reduktion af kulfyret elproduktion var inkonsekvent med målet om at begrænse den globale opvarmning til 1.5 ° C og lovede at afslutte ny direkte regeringsstøtte til global kulkraftproduktion internationalt ved udgangen af ​​2021, herunder via statsfinansiering.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending