Følg os

Forsiden

Schulz trækker paralleller mellem Europa og Afrika

DEL:

Udgivet

on

trækker»Borgere i dag er i stigende grad globale. De er forbundet til hele verden via deres mobiltelefon og internet, ikke kun inden for deres distrikt eller land, som de aldrig har været før, og de skal være repræsenteret af parlamenter, der deler deres bekymringer, - sagde formanden for Europa-Parlamentet Shultz , med henvendelse til det panafrikanske parlament i Johannesburg, Sydafrika i dag.
Men han indrømmede, at for at repræsentere befolkningerne på et helt kontinent kræver det tid, en evne til at tilpasse sig og 'en jernvilje og en stor tro.

Europa-Parlamentet har støttet arbejdet i det panafrikanske parlament siden dets oprettelse.

Denne forpligtelse forstærkes af Europa-Parlamentets egen historie hen imod institutionel styrkelse. En proces, der ikke desto mindre er nødvendig for at virkeliggøre den vision og de værdier, der inspirerer vores arbejde.

Det tog os 27 år - indtil 1979 - før medlemmer af Europa-Parlamentet blev valgt direkte af vores borgere. Processen med at øge den lovgivende magt har været langsom og gradvis, fortsatte præsidenten. Han håbede, at det panafrikanske parlament vil bruge mindre tid.

Præsident Schultz udtrykte sin tro på fremtiden for det panafrikanske parlament. da der er behov for en kontinental institution, der er i stand til at fremme demokrati og god regeringsførelse i hele Afrika, og samle borgerne på kontinentet, idet de er proaktive i fredsprocessen på kontinentet.

'I rytmen af ​​vores globaliserede mediesamfund bliver beslutninger taget og implementeret med ufattelig hastighed...og under pres fra markederne bliver beslutninger taget hurtigt og om muligt uden parlamentarisk involvering', beklagede Shultz.

Det er ikke en 'rigtig ting', da demokrati og parlamentarisme har brug for tid.

reklame

"... hvis vi ikke tager den tid, vil vi have et demokrati, der er prisgivet markedsprincipper, snarere end et marked, der overholder demokratiet".

Yderligere præsident henvendte sig til hedgefondene, der spekulerer i stigninger i fødevarepriserne, viser, hvordan perverse markeder kan handle, hvis de ikke er under demokratisk kontrol.

'Resultatet er især synligt her i Afrika, hvor folk lider under fødevaremangel. Det er ikke acceptabelt, at nogles sult bliver brugt til andres profit. Dette er umoral, der føres til det yderste', sagde Schultz.

Anna van Densky

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.
reklame

trending