Følg os

Blogspot

Europa: Mangler målet igen

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

EU-DomstolenSuspensionen af ​​Ruslands stemmeret og repræsentation i Europas Europarådets parlamentariske forsamling (PACE) som reaktion på Krim's anneksation markerede et klart skel mellem Kreml og Vesten, da delegationschef Alexei Pushkov som svar viste sig skepsis over Rusland forbliver medlem.

Det kan være praktisk for russerne at forlade, da forholdet til PACE har været et igangværende drama - den egentlige reprimand er set af de foranstaltninger, der er truffet for at støtte de tsjetsjanske separatister. Men svaret er anderledes - da demonstrerede Kreml en vilje til at blive og kompromittere, nu har tonen ændret sig.

PACE's beslutning i Strasbourg pressede ikke russerne til at ændre deres sind og har heller ikke bragt det afspænding til stigende spændinger på jorden, da det russiske flag fortsætter med at flyve over det sydøstlige - Donetsk, Lugank, Kharkiv, Odessa - industribyer, der er i våben, hvilket er en dårlig omen for Ukraines integritet. Mens EU-flag i Kiev betød en ønskværdig vektor til integration, er det russiske flag i sydøst ikke et 'wananbe' -krav, men en identitetsindikator: 'vi vil være sammen med EU' versus 'vi er russere'. Ikke en let dilemna at løse.

reklame

Det er endnu mere kompliceret at forklare kulminerne den europæiske logik af 'gode' revolutionære på Maidan Square og 'dårlige' i Donbass - den politiske inkonsekvens, der får aktivisterne i den selvudråbte Donbass-republik til at betragte sig selv som ofre af de berygtede 'dobbelte standarder'. Og længere Europa kæmper med Rusland, der forsømmer Ukraines dystre økonomiske realiteter, vokser stærkere interessen for befolkningen i Sydøst for at holde nøglen til deres fremtid i deres egne hænder. Den europæiske modstand mod en idé om Ukraine som en føderal stat tiltrækker heller ikke sympatier der: Hvis den største af europæiske stater - Tyskland er føderal, hvorfor har Ukraine da ikke lov til at vælge den samme vej? Det vil kræve mere end PACE-resolutionen for at forklare kulminearbejdere i Donbass, hvorfor Europa nægter dem netop de rettigheder, det praler med.

Fanget i modsætninger mellem forfængelighed for at forbinde hele Ukraine med EU og manglende evne til at integrere det. Desuden tilbyder endda kandidatstatusmærkaten i en fjern fremtid, Europa skubber væk den eneste spiller, der traditionelt støtter Ukraines økonomi - Rusland. Som uden reducerede gaspriser Ukrainske økonomi har en meget lille chance for at klatre ud af økonomisk shamble det finder sig selv i et stykke tid. Den hurtige devaluering af den ukrainske grivna i sammenhæng med den allerede eksisterende 30-mia. Statsgæld og manglende evne til at betale de stigende regninger for gas, skubber hurtigt land til standard og yderligere desintegration af regionerne.

Sekvensen for frigørelser fra Rusland, der starter med G8 / G7, NATO-Rusland-rådet og i denne måned skubber PACE-resolutionen sammen med Rusland ethvert håb om en hurtig økonomisk løsning for Ukraine.

reklame

Men PACE-beslutningen om fremmedgørelse af Rusland kan få konsekvenser ud over Ukraine, da russisk medlemskab i årtier også betød forpligtelser i Strasbourg-menneskerettighedsdomstolen - en sidste udvej for mange ofre for misbrug fra det russiske retsvæsen. Et påskud til at opgive Europarådet er en mulighed for Kreml til at fjerne sin titel som 'øverste menneskerettighedskrænker' med overvældende 129 retssager i 2013 ved blot at stoppe dets deltagelse.

Så den største taber af PACE-flytningen kunne være det russiske civilsamfund - de ville blive frataget et effektivt instrument til indflydelse på Kreml i deres kamp mod Putins autoritære styre. Formålet med Putin, men blindet af deres lidenskab for at fremme demokratiske værdier, rammer europæerne deres trofaste russiske allierede hårdt i stedet. Europa har naturligvis ændret sig fra William Tells tider.

 

Anna van Densky

 

Rusland

EU skal være parat til ikke at anerkende russiske duma -valg, siger EPP

Udgivet

on

Rusland [nid: 114228]

”Vi har brug for en revision af Europas politik over for Rusland. Vi skal afskrække russiske trusler, inddæmme russisk indblanding i EU og dets nabolag og strategisk støtte pro-demokratiske kræfter i Rusland. Vi er nødt til at arbejde ud fra den antagelse, at forandringer er mulige i dette land, og at 'demokrati først' er vores første opgave i vores forhold til Rusland. Rusland kan være et demokrati, ”sagde Andrius Kubilius, EPP-MEP, forud for plenarmødedebatten den 14. september om fremtiden for de politiske forbindelser mellem EU og Rusland.

En parlamentarisk rapport, som Kubilius forfattede, og som vil blive sat til afstemning i dag (15. september), understreger, at Europa bør engagere sig i Moskva om spørgsmål af fælles interesse, såsom våbenkontrol, fredsopbygning, global sikkerhed eller klimaforandringer. Et sådant samarbejde bør imidlertid være strengt betinget af Kremls vilje til at overholde menneskerettigheder og internationale love. ”Samarbejdet på bestemte områder bør ikke føre til indrømmelser af EU's værdier og bør aldrig se bort fra konsekvenserne for vores partnere. Vi har brug for mere mod til at tage en stærk holdning over for Kreml-regimet for at forsvare menneskerettighederne. Vi skal sikre os, at ethvert yderligere engagement med Kreml afhænger af Putins vilje til at afslutte aggressioner, undertrykkelser og intimideringer i og uden for Rusland, ”understregede Kubilius.

reklame

Rapporten understreger endvidere, at EU skal være parat til ikke at anerkende den russiske duma og suspendere landet fra internationale parlamentariske forsamlinger, herunder Europarådets, hvis denne uges parlamentsvalg i Rusland anerkendes som svigagtig. »Folk i Rusland skal have valgret, ligesom mennesker i ethvert andet demokratisk land. Når centrale oppositionsspillere og modstandere af det russiske regeringsparti sidder i fængsel eller i husarrest, er der intet valg. Kremls kontinuerlige undertrykkelse af alle oppositionskandidater, frie medier eller NGO'er undergraver valgets legitimitet og retfærdighed. Vi gentager, at oppositionslederen Alexei Navalny skal løslades såvel som alle dem, der støttede ham under fredelige protester, ”sluttede Kubilius.

reklame
Læs

Tyskland

Tyske Grønnes medleder forsvarer den kæmpede kanslerkandidat

Udgivet

on

By

Medledere for Tysklands grønne parti Robert Habeck og Annalena Baerbock, også kandidat til kansler for De Grønne, lytter til NABU-foreningsleder Christian Unselt, mens de går en tur ved hederne i naturreservatet Biesenthaler Basin efter at have forelagt et øjeblikkeligt klimabeskyttelsesprogram i Biesenthal nær Bernau, nordøstlige Tyskland 3. august 2021. Tobias Schwarz/Pool via REUTERS

Medlederen for Tysklands Grønne forsvarede søndag (8. august) partiets kandidat til kansler ved næste måneds føderale valg og afviste forslag om, at han skulle erstatte hende, efter at hun havde begået en række kostbare fejl, skriver Paul Carrel, Reuters.

Økologerne steg kort i meningsmålingerne for at overhale forbundskansler Angela Merkels konservative blok, efter at de havde kaldt Annalena Baerbock (afbilledet) som deres kanslerkandidat i april, men er siden aftaget.

Baerbocks fejlstrøgne kampagne har inkluderet fejl i hendes cv og en skandale over en julebonusbetaling, som hun undlod at erklære for parlamentet. Baerbock har også sagt, at sexistisk undersøgelse holder hende tilbage. Læs mere.

reklame

"Fru Baerbock er egnet til kanslerembedet, og vores opgave er at sikre, at de grønne er stærke," sagde partiets medleder, Robert Habeck, til tv-stationen ZDF i et interview.

På spørgsmålet om de grønne skulle erstatte Baerbock med ham som deres kanslerkandidat, svarede Habeck: "Nej, det er ikke en debat."

Foruden de grønnes problemer vil partiet blive udelukket fra stemmesedlen i delstaten Saarland ved det nationale valg 26. september på grund af uregelmæssigheder i udvælgelsen af ​​regionale kandidater efter intern skænderi.

reklame

"De Grønne kampagne havde et par problemer, men ... Jeg glæder mig til august og september," sagde Habeck, der er partileder med Baerbock. "Alt er muligt."

En meningsmåling, der blev offentliggjort tidligere søndag, viste, at de venstreorienterede socialdemokrater (SPD) trak niveau med de grønne på 18%, bag Merkels konservative på 26%. Merkel, der har siddet ved magten siden 2005, planlægger at stille op efter valget. Læs mere.

INSA -undersøgelsen viste, at SPD -kandidaten Olaf Scholz i en hypotetisk direkte afstemning om kansler var godt fremme med 27% opbakning. Konservative Armin Laschet faldt på 14%, et point foran Baerbock, på 13%.

De Grønne præsenterede tirsdag et "nødklima -beskyttelsesprogram" med det formål at nulstille deres kampagne. Læs mere.

Læs

European Green Deal

Familier med lav indkomst og husejere i middelklassen må ikke betale for Green Deal, siger EPP

Udgivet

on

EPP-gruppen ønsker, at Europa bliver klimaneutralt inden 2050. "Denne vidtrækkende transformation af vores økonomier og samfund skal ske på en smart måde, fordi vi ønsker at bekæmpe klimaforandringer med innovation, konkurrenceevne og europæiske job. Vi vil omdanne den nødvendige transformation til en mulighed. Vi ønsker afkarbonisering og ikke de-industrialisering! Vi ønsker ikke kun at opstille mål, men finde den bedste måde for Europa at nå disse mål med særlig fokus på brint og i visse tilfælde gas, som en overgangsteknologi, "sagde Esther de Lange MEP, næstformand for EPP-gruppen med ansvar for økonomi og miljø.

Hendes erklæring kommer forud for Europa-Kommissionens præsentation af den såkaldte 'Fit for 55' -pakke, en enorm lovpakke med energi- og klimalove, der har til formål at omsætte 55% CO2-reduktionsmålet til konkrete nye regler for transport, industri, bygninger og andre sektorer.

"Vi skal være meget opmærksomme på, hvem der afregner regningen for Green Deal. Det kan ikke være familier med lav indkomst, husejere fra middelklassen eller bilejere i landdistrikter uden offentlig transport, der skal betale den højeste regning," tilføjede de Lange, forklarer, at EPP-gruppen ønsker et troværdigt socialt instrument til at tackle fattigdom i opvarmning og mobilitet inden for og mellem medlemsstater.

reklame

EPP-gruppen ønsker at fremme rene biler. "Vi ønsker at prioritere udviklingen af ​​rene køretøjer, elektrisk mobilitet og nulemissionsbrændstoffer. Vi ønsker ikke, at debatten om CO2-emissioner fra biler bliver til endnu en ideologisk kamp om dogmer. Europas bilindustri skal bevare sin globale konkurrenceevne og skal forblive teknologiledere og trendsættere for rene biler til Europa og resten af ​​verden. Meget vil også afhænge af udrulningen af ​​afgiftsinfrastrukturen. EPP-Gruppen insisterer derfor på regelmæssig rapportering fra Kommissionen om de fremskridt, der er gjort her, og dens konsekvenser for realiseringen af CO2-reduktionsmål, "konkluderede de Lange.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending