Følg os

Forsiden

IV. Europæisk klaverkonkurrence lanceret

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Daria Kameneva, vinderen af ​​den europæiske klaverkonkurrence fremførte en betragtning i Europa-Parlamentet i Bruxelles, tirsdag den 7. maj 2013, inviteret af præsident Martin Schultz og MEP Kristinia Ojuland, der ledede initiativet "European Classical Concerts".

MAGAZINEDaria1størrelse2

Hver gang vi tilbyder vinderen af ​​konkurrencen et bestemt antal koncerter i Europa, USA og Japan i løbet af to år efter modtagelsen af ​​prisen. Det er reguleringen af ​​konkurrencen - sagde til 'EU-reporteren' Yves Robert, det franske medlem af juryen. 'Den afsluttende koncert gives i Europa-Parlamentet for at afslutte engagementet over for vinderen og lancere en ny konkurrence'.

reklame

Daria Kameneva spiller Rachmaninoff i det åbne rum i Europa-Parlamentets mezzanin.

I øjeblikket indtil slutningen af ​​maj modtager konkurrencen inskriptioner i ensemble af europæiske hovedstæder: London, Paris, Milano, Moskva, Berlin og Vilnius. Juryen består af syv statsborgere fra forskellige europæiske lande: Tyskland, Østrig, Frankrig, Polen, Finland, Irland og Litauen, som formand for konkurrencen som formand for Rådet for Den Europæiske Union i anden halvdel af 2013. Musikerne udfører værker udelukkende på instrumenter fra det japanske firma Shigeru Kawai - konkurrenterne til Steinway. Kawai-firmaet producerer ikke kun udsøgte klaverer, men sponsorerer generøst kulturelle aktiviteter for at promovere klavermusik.

Det var ikke en almindelig oplevelse for Daria at opføre et virtuos program af Chopin, Beethoven og Rachmaninoff oeuvre i Europa-Parlamentets mezzanine, mens folk gik fra en etage til den anden, vendte hoveder og skiftede til hvisken, når de hørte lyden musik.
'Hvis jeg vidste, at det ville være i et sådant åbent rum, ville jeg forberede meget lettere program,' sagde Daria til EU-reporteren. - Det var ret usædvanligt for mig. Jeg må indrømme, at det var første gang ', - tilføjer hun med et smil.
Ikke bange for vanskeligheder, da en rigtig vinder skulle være, var det Daria, der guidede arbejderne til at installere det smukke flygel 'Shigeru Kawai' ved siden af ​​trævæggen for at få 'bedre lydkvalitet'.
Villigheden til at overvinde hindringerne er mere end selvdisciplin uundværlig for enhver, der vælger musik til erhverv; Daria skiftede til klaver efter en vellykket start i ballet og deltog i det berømte Bolshoi College. Det var et fatalt traume, der tvang hende til at opgive balletten brat i en alder af 14 år.

reklame

Daria (26) er født i fysikens familie og fortæller, at hendes forældre prøvede deres bedste for at give hende en bredere uddannelse, især med fokus på kunst. 'Når min mor engang har drømt om at blive musiker, støttede hun mig hele vejen'. Ved siden af ​​sine forældre sætter Daria sine lærere i forskellige faser af hendes strålende karriere, idet hun er overbevist om, at programmer og metoder fra russiske musikskoler er perfektioneret i en sådan grad, at de forbliver ubestridte. Mens der er talentfulde lærere i forskellige lande, forbliver russiske musikuddannelser på højt niveau som en institution.

'Jeg ville ønske, at musikere havde lettere liv i Rusland - beklager Daria. - På trods af deres høje professionalisme forbliver indtjeningen ringere. Mange er nødt til at rejse til Vesten og se efter bedre arbejdsforhold '.

oylandaaa

MEP Kristiina Ojuland byder Yves Robert velkommen fra konkurrencens jury.

Den klassiske uddannelse bar frugt af en ekstraordinær tilknytning til de gamle mestre: 'Hvis jeg stødte på musik fra min samtid svarende til Bach, ville jeg være glad for at udføre den!
Indtil nu er Beethovens sene sonates ophold det mest magnetiske for at fortolke: 'Hver af hans sene sonates er så dybe, at de har en uendelig dybde, da hver af dem var en filosofisk konklusion af hele dette liv', - sagde pianisten for at forklare sit valg af Sonata 30 flad dur.

Men ukonventionelt formatet til Gala-koncerten for vinderen af ​​den europæiske konkurrence blandt unge pianister var, at det forårsagede ægte interesse og beundring, hvilket fik vandrerne til at stoppe og tage en refleksionspause og stå i en linje langs vinduerne.
'Tak til Daria for den storslåede forestilling, jeg spøgte om den' ikke-akademiske 'atmosfære ved begivenheden og mindede vores estiske ordsprog:' Nu har du noget at prøve at glemme! ', Hvilket betyder, at du mange år senere vil glemme ulemperne og du vil minde om denne oplevelse på grund af varmen i følelsen og ægte taknemmelighed fra mennesker, hvordan kom ', - sagde MEP Ojuland fra' European Music Concerts 'til' EU Reporter '.

Forestillingerne til IV-konkurrencen er planlagt til 9.-20. Oktober i Ouistreham og Caen i Normandie.

Anna van Densky

Økonomi

Udstedelse af grønne obligationer vil styrke euroens internationale rolle

Udgivet

on

Eurogruppens ministre drøftede euroens internationale rolle (15. februar) efter offentliggørelsen af ​​Europa-Kommissionens meddelelse af (19. januar), 'Det europæiske økonomiske og finansielle system: fremme styrke og modstandsdygtighed'.

Formand for Eurogruppen, Paschal Donohoe sagde: ”Målet er at reducere vores afhængighed af andre valutaer og styrke vores autonomi i forskellige situationer. Samtidig indebærer øget international brug af vores valuta også potentielle afvejninger, som vi fortsat vil overvåge. Under drøftelsen understregede ministrene potentialet ved udstedelse af grønne obligationer til at forbedre markenes anvendelse af euroen, samtidig med at de bidrog til at nå vores klimatransitionsmål. ”

Eurogruppen har drøftet spørgsmålet flere gange de seneste år siden Eurotopmødet i december 2018. Klaus Regling, administrerende direktør for den europæiske stabilitetsmekanisme, sagde, at overdreven tillid til dollaren indeholdt risici, hvilket gav Latinamerika og den asiatiske krise i 90'erne som eksempler. Han henviste også skråt til "nyere episoder", hvor dollarens dominans betød, at EU-virksomheder ikke kunne fortsætte med at arbejde med Iran i lyset af amerikanske sanktioner. Regling mener, at det internationale monetære system langsomt bevæger sig mod et multipolært system, hvor tre eller fire valutaer vil være vigtige, herunder dollar, euro og renminbi. 

reklame

Europakommissionær for økonomi, Paolo Gentiloni, var enig i, at euroens rolle kunne styrkes gennem udstedelse af grønne obligationer, der forbedrede markternes anvendelse af euroen, samtidig med at det bidrog til at nå vores klimamål for Next Generation EU-midler.

Ministrene var enige om, at der var behov for en bred indsats til støtte for euroens internationale rolle, som omfatter fremskridt inden for bl.a. Den Økonomiske og Monetære Union, bankunionen og kapitalmarkedsunionen for at sikre euroens internationale rolle.

reklame

Læs

EU

Europæisk menneskerettighedsdomstol støtter Tyskland over Kunduz-luftangrebssagen

Udgivet

on

By

En undersøgelse foretaget af Tyskland om et dødbringende luftangreb i 2009 nær den afghanske by Kunduz, der blev beordret af en tysk kommandør, overholdt dens forpligtelser med hensyn til livsret, fastslog Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol tirsdag den 16. februar skriver .

Dommen fra den Strasbourg-baserede domstol afviser en klage fra den afghanske statsborger Abdul Hanan, der mistede to sønner i angrebet, om at Tyskland ikke opfyldte sin forpligtelse til effektivt at undersøge hændelsen.

I september 2009 kaldte den tyske chef for NATO-tropper i Kunduz en amerikansk kampfly til at slå to brændstofbiler nær byen, som NATO mente var blevet kapret af Talibans oprørere.

Den afghanske regering sagde på det tidspunkt, at 99 mennesker, herunder 30 civile, blev dræbt. Uafhængige rettighedsgrupper anslået mellem 60 og 70 civile blev dræbt.

reklame

Dødstallet chokerede tyskerne og tvang i sidste ende sin forsvarsminister til at træde tilbage på grund af beskyldninger om at dække over antallet af civile tab i opløbet til Tysklands valg i 2009.

Tysklands føderale anklagemyndighed havde fundet ud af, at kommandanten ikke påtog sig strafferetligt ansvar, hovedsageligt fordi han var overbevist om, da han beordrede luftangrebet, at der ikke var nogen civile til stede.

For at han kunne holdes ansvarlig i henhold til international lov, ville han skulle have fundet ud af, at han havde handlet med den hensigt at forårsage overdrevne civile tab.

reklame
Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol overvejede effektiviteten af ​​Tysklands efterforskning, herunder om den fastslog en begrundelse for dødelig magtanvendelse. Det overvejede ikke lovligheden af ​​luftangreb.

Af 9,600 NATO-tropper i Afghanistan har Tyskland den næststørste kontingent bag USA.

En fredsaftale i 2020 mellem Taliban og Washington opfordrer udenlandske tropper til at trække sig tilbage den 1. maj, men den amerikanske præsident Joe Bidens administration gennemgår aftalen efter en forværring af sikkerhedssituationen i Afghanistan.

Tyskland forbereder sig på at udvide mandatet til sin militære mission i Afghanistan fra 31. marts til slutningen af ​​dette år med troppsniveauer på op til 1,300 ifølge et udkast til dokument set af Reuters.

Læs

EU

Digitalisering af EU-retssystemer: Kommissionen indleder offentlig høring om grænseoverskridende retligt samarbejde

Udgivet

on

Den 16. februar lancerede Europa-Kommissionen en offentlig høring om modernisering af EU's retssystemer. EU sigter mod at støtte medlemslandene i deres bestræbelser på at tilpasse deres retssystemer til den digitale tidsalder og forbedre dem EU grænseoverskridende retligt samarbejde. Justiskommissær Didier Reynders (billedet) sagde: “COVID-19-pandemien har yderligere understreget vigtigheden af ​​digitalisering, også inden for retfærdighed. Dommere og advokater har brug for digitale værktøjer for at kunne arbejde hurtigere og mere effektivt sammen.

Samtidig har borgere og virksomheder brug for onlineværktøjer til en lettere og mere gennemsigtig adgang til domstolene til en lavere pris. Kommissionen stræber efter at skubbe denne proces frem og støtte medlemslandene i deres bestræbelser, herunder med hensyn til at lette deres samarbejde i grænseoverskridende retslige procedurer ved hjælp af digitale kanaler. " I december 2020 vedtog Kommissionen en kommunikation skitserer de handlinger og initiativer, der skal fremme digitaliseringen af ​​retssystemer i hele EU.

Den offentlige høring vil samle synspunkter om digitaliseringen af ​​EU's grænseoverskridende civile, kommercielle og strafferetlige procedurer. Resultaterne af den offentlige høring, hvor en bred vifte af grupper og enkeltpersoner kan deltage, og som er tilgængelige her indtil den 8. maj 2021 vil indgå i et initiativ om digitalisering af grænseoverskridende retligt samarbejde, der forventes ved udgangen af ​​dette år, som annonceret i 2021 Kommissionens arbejdsprogram.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending