Følg os

Priser han har vundet

European Entrepreneurial Region 2015-prisen lanceret

DEL:

Udgivet

on

0c73fd9a-e3b2-41d3-b59d-23b8fb381e18Regionsudvalget har lanceret 2015 European Entrepreneurial Region Award (EER) som søger at belønne byer og regioner med de mest fremadrettede visioner i Europa. Med ansøgninger, der accepteres indtil 31. marts 2014, blev den 5. udgave åbnet af formanden for det flamsk-europæiske forbindelsesagentur, Luc Van den Brande, (BE/EPP) under den europæiske SMV-forsamling i Vilnius.   

EER-prisen identificerer og belønner regioner med enestående iværksættervisioner realiseret gennem konkrete og målbare handlinger, der bidrager til implementeringen af ​​Small Business Act for Europe og udnytter offentlig finansiering optimalt, uanset deres størrelse, rigdom og kompetencer. Regionerne med den mest overbevisende strategi vil blive belønnet med mærket 'Årets iværksætterregion'. Formålet med initiativet er at skabe og fremme dynamiske, grønne og iværksætterregioner i hele Europa.

"SMV'er er drivkraften bag Europas økonomiske genopretning. Nationale, regionale og lokale myndigheder skal gå sammen for at skabe de rette betingelser for, at virksomheder kan trives. EER-initiativet belønner europæiske regioner, der er forpligtet til at skabe miljøer, hvor virksomheder kan blomstre. Hvis du er klar til at realisere din regions iværksætterpotentiale, inviterer jeg dig til at ansøge om EER-prisen 2015," sagde Van den Brande.

Den tildelte regionale strategi vil blive vurderet over de følgende to år, og de vigtigste resultater og resultater vil blive delt og diskuteret blandt regionale og lokale myndigheder gennem EER-netværket. Fristen for indsendelse af ansøgninger er den 31. marts 2014. Ansøgningsskemaet, et faktaark om prisen samt yderligere information findes på EER webside.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending