Følg os

Blogspot

Vesten har brug for nye form for afskrækkelse der retter sig mod Ruslands svagheder

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Lough, John 4_0By John Lough (afbilledet) Associate Fellow, Rusland og Eurasien program, Chatham House
Vestlige lande vågner op til, at Ruslands grab af Krim er langt mere end en overtrædelse af Ukraines territoriale integritet. Dets handlinger har skabt en alvorlig trussel mod Europas sikkerhed, og krisen er langt fra, da Moskva stiller sig selv til at beslutte Ukraines fremtid.

De seneste begivenheder i Ukraine har vist, at Vestens nuværende afskrækkelsesmodel ikke kan begrænse russisk adfærd i Europas umiddelbare nærhed. Den nukleare afskrækkende virkning i denne sag var irrelevant.

Trods Ruslands påstande om, at NATO udgør en militær trussel mod landets sikkerhed, gjorde denne formodede trussel ikke stoppe det fra beslaglæggelse Krim og fortæller Vesten for at stoppe rode i Ukraine. Moskva korrekt beregnet, at vestlige ledere ikke ville reagere militært på krisen, fordi de ikke ville risikere krig med Rusland. Men absurd deres snak om nynazister kører riot i Krim, Ruslands ledere var ikke ude af trit med virkeligheden på dette.

Vestlige politiske beslutningstagere skal nu identificere strategiske muligheder for at forhindre Rusland i yderligere destabiliserende Ukraine og at tage lignende handlinger andre steder i sin periferi.

reklame

Hidtil er der kun kommet et taktisk svar. USAs og EU's visumforbud og aktiv fryser på individer i præsident Vladimir Putins indre cirkel, og de ansvarlige for Ruslands krimeventyr er de første indikationer på vestlige landes ønske om at straffe Rusland og begrænse dets adfærd over for Ukraine. Mindre påvirket af beskyttelsen af ​​forretningsforbindelser med Rusland sætter USA tempoet. Til sammenligning ville 28 EU-medlemmer uundgåeligt kæmpe for at finde en konsensusstilling.

Mens en proces er startet, det indtryk er, at de vestlige lande spiller fangst op, og at det strategiske initiativ stadig ligger hos Moskva. For at vende denne situation, de har brug for at beslutte, på kort sigt, om de i praksis reelt har til hensigt at bakke Ukraines uafhængighed og forhindre Rusland i at diktere betingelserne for sin eksistens.

For at gøre dette, de har brug for til at vurdere sandsynligheden for Ukraines politiske ledere er i stand til at trække sammen for at føre landet ud af krisen, før de forpligter sig til at støtte processen. Desværre er det ikke givet, at Ukraines politikere kan hamle op med samfundets forventninger til at give ledelsen påkrævet.

reklame

Købe tid til dette formål kræver to umiddelbare tiltag: For det første, at levere nødsituation finansielle ressourcer til at genoplive økonomien og for det andet, at skabe rum for ukrainere til at beslutte selv, hvordan at regere deres land.

Denne tilgang kan dog kun fungere, hvis der er en troværdig afskrækkende plads til at afskrække Moskva fra at destabilisere Ukraine. Rusland har allerede udtalt sin stall og sagt, at landet skulle være uensartet, bør ikke indgå en associeringsaftale med EU og skulle styre sig på en føderal model, der gør det muligt for sine regioner at have betydelig autonomi. Dette er en opskrift for at gøre landet umådeligt og fratage det sin uafhængighed.

For at give Ukraine mulighed for at re-gruppe efter Maidan revolution, vestlige lande har brug for at overtale Rusland til at bakke ud og slippe disse betingelser.

Rusland har endnu ikke bragt på den nye ukrainske regering de økonomiske instrumenter, som den brugte succes med sidste år gennem en række udvalgte handelsembargoer for at afskrække præsident Viktor Janukovitj fra at underskrive en associeringsaftale med EU. Ukraines østlige regioner er ikke Krim, og Rusland vil ikke være i stand til at skrælle dem væk på samme måde. Det bevarer imidlertid tydeligt kapaciteten over tid til at gøre det muligt for lokale eliter at holde sig i overensstemmelse med staten i Kiev.

For at vende nedad dette pres, vestlige lande nødt til at tvinge Moskva til at træffe valg. Dette kræver at skabe en ny form for afskrækkelse, der er målrettet sine svagheder. Mens Rusland har konkurrencemæssig fordel i forhold til Vesten i Ukraine og i store dele af dets periferi gennem de politiske, økonomiske og militære løftestænger til sin rådighed, er dens stagnerende økonomi stadig baseret tungt på eksport råvare- og meget sårbare over for vedvarende økonomisk pres. For at opnå trækkraft med russiske beslutningstagere, Vesten har brug for at præsentere en troværdig trussel mod påføre alvorlig og varig skade på den russiske økonomi.

Ord betyder noget. Hidtil er ordforrådet for strategisk afskrækkelse fraværende i diskussioner om, hvordan man styrer den nuværende krise. Hvis de vestlige ledere vil påvirke Moskvas adfærd, skal de finde et sprogregister, der går ud over "sanktioner" og "mulige målrettede foranstaltninger" for at udtrykke rigtig strategisk hensigt. Budskabet til Moskva skal stave ud, at Vesten besejrede Sovjetunionen økonomisk og er parat til at vedtage kort-, mellem- og langsigtede politikker for at underminere Ruslands økonomi, hvis det fortsat undergraver Europas sikkerhed.

Rusland

EU skal være parat til ikke at anerkende russiske duma -valg, siger EPP

Udgivet

on

Rusland [nid: 114228]

”Vi har brug for en revision af Europas politik over for Rusland. Vi skal afskrække russiske trusler, inddæmme russisk indblanding i EU og dets nabolag og strategisk støtte pro-demokratiske kræfter i Rusland. Vi er nødt til at arbejde ud fra den antagelse, at forandringer er mulige i dette land, og at 'demokrati først' er vores første opgave i vores forhold til Rusland. Rusland kan være et demokrati, ”sagde Andrius Kubilius, EPP-MEP, forud for plenarmødedebatten den 14. september om fremtiden for de politiske forbindelser mellem EU og Rusland.

En parlamentarisk rapport, som Kubilius forfattede, og som vil blive sat til afstemning i dag (15. september), understreger, at Europa bør engagere sig i Moskva om spørgsmål af fælles interesse, såsom våbenkontrol, fredsopbygning, global sikkerhed eller klimaforandringer. Et sådant samarbejde bør imidlertid være strengt betinget af Kremls vilje til at overholde menneskerettigheder og internationale love. ”Samarbejdet på bestemte områder bør ikke føre til indrømmelser af EU's værdier og bør aldrig se bort fra konsekvenserne for vores partnere. Vi har brug for mere mod til at tage en stærk holdning over for Kreml-regimet for at forsvare menneskerettighederne. Vi skal sikre os, at ethvert yderligere engagement med Kreml afhænger af Putins vilje til at afslutte aggressioner, undertrykkelser og intimideringer i og uden for Rusland, ”understregede Kubilius.

reklame

Rapporten understreger endvidere, at EU skal være parat til ikke at anerkende den russiske duma og suspendere landet fra internationale parlamentariske forsamlinger, herunder Europarådets, hvis denne uges parlamentsvalg i Rusland anerkendes som svigagtig. »Folk i Rusland skal have valgret, ligesom mennesker i ethvert andet demokratisk land. Når centrale oppositionsspillere og modstandere af det russiske regeringsparti sidder i fængsel eller i husarrest, er der intet valg. Kremls kontinuerlige undertrykkelse af alle oppositionskandidater, frie medier eller NGO'er undergraver valgets legitimitet og retfærdighed. Vi gentager, at oppositionslederen Alexei Navalny skal løslades såvel som alle dem, der støttede ham under fredelige protester, ”sluttede Kubilius.

reklame
Læs

Tyskland

Tyske Grønnes medleder forsvarer den kæmpede kanslerkandidat

Udgivet

on

By

Medledere for Tysklands grønne parti Robert Habeck og Annalena Baerbock, også kandidat til kansler for De Grønne, lytter til NABU-foreningsleder Christian Unselt, mens de går en tur ved hederne i naturreservatet Biesenthaler Basin efter at have forelagt et øjeblikkeligt klimabeskyttelsesprogram i Biesenthal nær Bernau, nordøstlige Tyskland 3. august 2021. Tobias Schwarz/Pool via REUTERS

Medlederen for Tysklands Grønne forsvarede søndag (8. august) partiets kandidat til kansler ved næste måneds føderale valg og afviste forslag om, at han skulle erstatte hende, efter at hun havde begået en række kostbare fejl, skriver Paul Carrel, Reuters.

Økologerne steg kort i meningsmålingerne for at overhale forbundskansler Angela Merkels konservative blok, efter at de havde kaldt Annalena Baerbock (afbilledet) som deres kanslerkandidat i april, men er siden aftaget.

Baerbocks fejlstrøgne kampagne har inkluderet fejl i hendes cv og en skandale over en julebonusbetaling, som hun undlod at erklære for parlamentet. Baerbock har også sagt, at sexistisk undersøgelse holder hende tilbage. Læs mere.

reklame

"Fru Baerbock er egnet til kanslerembedet, og vores opgave er at sikre, at de grønne er stærke," sagde partiets medleder, Robert Habeck, til tv-stationen ZDF i et interview.

På spørgsmålet om de grønne skulle erstatte Baerbock med ham som deres kanslerkandidat, svarede Habeck: "Nej, det er ikke en debat."

Foruden de grønnes problemer vil partiet blive udelukket fra stemmesedlen i delstaten Saarland ved det nationale valg 26. september på grund af uregelmæssigheder i udvælgelsen af ​​regionale kandidater efter intern skænderi.

reklame

"De Grønne kampagne havde et par problemer, men ... Jeg glæder mig til august og september," sagde Habeck, der er partileder med Baerbock. "Alt er muligt."

En meningsmåling, der blev offentliggjort tidligere søndag, viste, at de venstreorienterede socialdemokrater (SPD) trak niveau med de grønne på 18%, bag Merkels konservative på 26%. Merkel, der har siddet ved magten siden 2005, planlægger at stille op efter valget. Læs mere.

INSA -undersøgelsen viste, at SPD -kandidaten Olaf Scholz i en hypotetisk direkte afstemning om kansler var godt fremme med 27% opbakning. Konservative Armin Laschet faldt på 14%, et point foran Baerbock, på 13%.

De Grønne præsenterede tirsdag et "nødklima -beskyttelsesprogram" med det formål at nulstille deres kampagne. Læs mere.

Læs

European Green Deal

Familier med lav indkomst og husejere i middelklassen må ikke betale for Green Deal, siger EPP

Udgivet

on

EPP-gruppen ønsker, at Europa bliver klimaneutralt inden 2050. "Denne vidtrækkende transformation af vores økonomier og samfund skal ske på en smart måde, fordi vi ønsker at bekæmpe klimaforandringer med innovation, konkurrenceevne og europæiske job. Vi vil omdanne den nødvendige transformation til en mulighed. Vi ønsker afkarbonisering og ikke de-industrialisering! Vi ønsker ikke kun at opstille mål, men finde den bedste måde for Europa at nå disse mål med særlig fokus på brint og i visse tilfælde gas, som en overgangsteknologi, "sagde Esther de Lange MEP, næstformand for EPP-gruppen med ansvar for økonomi og miljø.

Hendes erklæring kommer forud for Europa-Kommissionens præsentation af den såkaldte 'Fit for 55' -pakke, en enorm lovpakke med energi- og klimalove, der har til formål at omsætte 55% CO2-reduktionsmålet til konkrete nye regler for transport, industri, bygninger og andre sektorer.

"Vi skal være meget opmærksomme på, hvem der afregner regningen for Green Deal. Det kan ikke være familier med lav indkomst, husejere fra middelklassen eller bilejere i landdistrikter uden offentlig transport, der skal betale den højeste regning," tilføjede de Lange, forklarer, at EPP-gruppen ønsker et troværdigt socialt instrument til at tackle fattigdom i opvarmning og mobilitet inden for og mellem medlemsstater.

reklame

EPP-gruppen ønsker at fremme rene biler. "Vi ønsker at prioritere udviklingen af ​​rene køretøjer, elektrisk mobilitet og nulemissionsbrændstoffer. Vi ønsker ikke, at debatten om CO2-emissioner fra biler bliver til endnu en ideologisk kamp om dogmer. Europas bilindustri skal bevare sin globale konkurrenceevne og skal forblive teknologiledere og trendsættere for rene biler til Europa og resten af ​​verden. Meget vil også afhænge af udrulningen af ​​afgiftsinfrastrukturen. EPP-Gruppen insisterer derfor på regelmæssig rapportering fra Kommissionen om de fremskridt, der er gjort her, og dens konsekvenser for realiseringen af CO2-reduktionsmål, "konkluderede de Lange.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending