Følg os

EU

Cameron foreslår EU-aftale om sanktioner Rusland kan være nært forestående

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

_76572651_b2d8713c-a23f-4a6b-aecf-793c8db211f4Storbritanniens premierminister David Cameron har sagt, at han og europæiske ledere er enige om, at der skal indføres "stærke" økonomiske sanktioner over for Rusland så hurtigt som muligt.

Statsministeren talte forud for tirsdagens (29. juli) møde med EU-ambassadører i Bruxelles, hvor detaljer om foranstaltninger forventes afsluttet.

Finans-, forsvars- og energisektoren er blandt dem, der sandsynligvis vil blive målrettet.

reklame

Cameron skal også møde de britiske familier til dem, der blev dræbt i styrtflyvning MH17 i det østlige Ukraine.

Det styrtende ned af Malaysian Airlines passagerfly, der dræbte alle 298 mennesker om bord, har givet anledning til opkald hårdere EU-handling.

Vestlige nationer har sagt, at der er voksende bevis for, at flyet blev ramt af en russisk-leveret missil affyret af oprørere. Rusland har benægtet at have leveret tunge våben til oprørerne, og Rusland og oprørerne bebrejder de ukrainske regeringsstyrker.

reklame

Eventuelle nye EU-sanktioner kan træde i kraft inden for 24 timer efter en aftale mellem EU's 28 medlemslande.

Konferenceopkald

Forud for dette møde sagde Cameron, at han og hans franske, tyske og italienske kolleger var enige om behovet for yderligere handling mod Moskva i en telefonkonference med den amerikanske præsident Barack Obama.

I en erklæring sagde nr. 10, at Moskva ikke havde taget de nødvendige skridt til at de-eskalere konflikten i det østlige Ukraine, såsom at stoppe strømmen af ​​våben over den russisk-ukrainske grænse.

”Faktisk antyder de seneste oplysninger fra regionen, at Rusland, selvom MH17 blev skudt ned, fortsætter med at overføre våben over grænsen og yde praktisk støtte til separatisterne,” sagde en talsmand for Downing Street.

Nr. 10 sagde, at de fem ledere var enige om, at det internationale samfund "derfor skulle pålægge Rusland yderligere omkostninger og specifikt, at ambassadører fra hele EU skulle blive enige om en stærk pakke med sektorsanktioner så hurtigt som muligt".

BBC News Channel's øverste politiske korrespondent Norman Smith sagde, at diskussionerne fokuserede på at begrænse russiske bankers adgang til finansiering fra City of London og også et forbud mod fremtidig forsvar og højteknologisk energieksport fra EU til Rusland.

Militære øvelser

Kilder foreslog han, at opbakningen fra den italienske premierminister Matteo Renzi blev betragtet som vigtig for at sikre opbakningen fra disse EU-lande mere skeptiske over for sanktioner.

I weekenden tilføjede EU 15 personer og 18 enheder til sin sanktionsliste rettet mod russere, der var knyttet til det separatistiske oprør i det østlige Ukraine.

De omfattede Federal Security Service (FSB) og udenlandske efterretningschefer og præsidenten for Tjetjenien.

Antallet af russere, der er omfattet af frysning af EU-aktiver og rejseforbud, er nu 87. To krim-energiselskaber blev tilsluttet af listen af ​​18 andre enheder.

EU siger at det er rettet mod dem, der "aktivt støtter eller drager fordel af russiske beslutningstagere, der er ansvarlige for annekteringen af ​​Krim eller destabiliseringen af ​​det østlige Ukraine".

I mellemtiden sender Det Forenede Kongerige en "fuld kampgruppe" på 1,350 medarbejdere til at deltage i en NATO-øvelse i Polen i oktober.

Det er Storbritanniens største indsættelse i regionen siden 2008 og ses som en del af en række begivenheder, der støtter allierede i Østeuropa og de baltiske stater.

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 2.25 milliarder euro i forfinansiering til Tyskland

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 2.25 milliarder euro til Tyskland i forfinansiering, svarende til 9% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Dette svarer til det forfinansieringsbeløb, som Tyskland anmodede om i sin genopretnings- og modstandsdygtighedsplan. Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i implementeringen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Tysklands genopretnings- og modstandsdygtighedsplan. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Tysklands genopretnings- og modstandsdygtighedsplan.

Landet er indstillet til at modtage 25.6 mia. EUR i alt, fuldt ud bestående af tilskud, i løbet af planens levetid. Udbetalingen følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den tyske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. En fuld pressemeddelelse er tilgængelig her.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending