Følg os

Digitale økonomi

Gør 2014 sommeren du lære at kode!

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

21846-Europe_Code_Week_logoHvis solen bliver for meget, er du færdig med den bog, og krydsord har mistet deres magi - hvorfor så ikke gøre august 2014 til sommeren, hvor du lærer et nyt digitalt sprog? Forud for EU Code Week, Der finder sted i hele Europa 11-17 oktober 2014, her er et par måder, du kan dine venner og familie lære at kode denne sommer.

Gå på en programmeringslejr

Bare en smagsprøve på nogle af de aktiviteter, som EU Code uge ambassadører har på deres menu i august.

reklame
 1. Estland Kääriku, Otepää Parish, 11-15 August. Børn i alderen 9 til 14 kan lære at programmere i Scratch, robotik og bruge Kodu GameLab. Udover digitale aktiviteter er der masser af tid til sport og andre teamopbygningsøvelser. Mere information

 2. Budapest, Ungarn, 11-15 August. Denne lejr er baseret på kurset 'Train the Trainer' ROBOTICS. Mere information

 3. Budaörs, Ungarn, 20 juni til 29 August. Ugentlig sommer kodning arrangementer for børn 8-15. Mere information

  reklame

Og der er mange flere derude at vælge imellem:

- Prøv kodende smagsprøver og workshops, for eksempel i

Frankrig

 1. Lille, 20 og 27 August. Cyber-Espace de EuraTechnologies tilbyder to kodningsworkshopper, hvor børn 8-12 kan lære ridser. Den første Atelier Coding - Scratch (niveau 1) sker onsdag den 20. august, den anden onsdag den 27. august. Flere detaljer og tilmelding på +33 3 20 09 93 15 eller via e-mail [e-mail beskyttet]

 2. Dunkerque, 24 August. A Kodning Goûter på 24August vil give deltagerne mulighed for at afprøve forskellige programmeringsværktøjer.

Tyskland

 • Düsseldorf, 30 August. Børn mellem fire og ni er velkommen til at lære elementære programmering med deres forældre. Mere information

- Lær noget programmering online

Hvis du ikke kan deltage i en sommerlejr, er der fire måder at komme i gang (fra side EU Code Week ressourcer).

- Kodning lektioner for begyndere

 1. Skrab er et gratis programmeringssprog rettet mod unge mennesker (men godt for voksne så godt!), hvor du kan oprette dine egne interaktive historier, spil og animationer.

 2. Codecademy: Lær at kode interaktivt, gratis.

 3. kode School: Kode School underviser webteknologier i komfort i din browser med video lektioner, kodning udfordringer og screencasts.

 4. Code.org tutorials: Simple tutorials for begyndere, der kan gennemføres i en time eller mindre.

- Fuld online kurser tilgængelige på

 1. Coursera

 2. MIT OpenCourseWare

 3. Udacity

 4. Khan Academy: Fundamentals of programmering i JavaScript og ProcessingJS bibliotek.

- Kodningsaktiviteter i Europa og verden

To velkendte initiativer er CoderDojo og Rails Girls, Der er globale frivillige-ledede samfund af frie programmering klubber for unge og kvinder henholdsvis.

Hos CoderDojos, unge mellem 7 og 17 lære at kode, udvikle websites, apps, programmer, spil og udforske teknologier. Rails Girls henvender kvinder, der lærer prototyping, grundlæggende programmering og få introduceret til en verden af ​​teknologi.

Et andet eksempel er Code.org, En USA-baseret industri-støttet non-profit. Mange internationale virksomheder (Telefonica, Google, Microsoft, Telerik etc.) arrangerer også forskellige kodningsaktiviteter.

Har du organisere en kodning aktivitet? Tilføj det her - selvom det ikke finder sted i kodeugen i oktober. Over 100 events er allerede opført! Du kan også lade @codeWeekEU vide, og vi vil dele nyheden.

Kommissærer sikkerhedskopiere EU Code Week 11-17 oktober 2014 - Bring dine ideer til live med kodning

Den anden udgave af EU-Code Week vil finde sted 11-17 oktober 2014. Ideen er at gøre kodning mere synlig, afmystificere disse færdigheder, og bringe motiverede folk sammen for at lære. Vi tilstræber at få millioner af børn, forældre, lærere, iværksættere og politikere til at gå sammen i begivenheder og klasseværelser at lære programmering og relaterede færdigheder.

Europa-Kommissionens næstformand Neelie Kroes (digitale dagsorden) og kommissær Androulla Vassiliou (uddannelse, kultur, flersprogethed og ungdom) har sendt en fælles brev til EU's uddannelsesministre, der opfordrer dem til at opmuntre børn til at blive involveret i EU-kodeugen. "Fremme af kodningsfærdigheder i Europa er en del af løsningen på ungdomsarbejdsløshed," siger de.

Initiativet har tiltrukket støtte fra kodning og uddannelse bevægelser som CoderDojo og Rails Girls Og blandt store teknologi- og it-virksomheder (f.eks. Rovio, Microsoft, Telefonica, Liberty Global, Google og Facebook), der alle hjælper med at kodes for millioner af børn, f.eks. Ved at tilbyde kodningssprogssessioner, ved at udvikle læringsmoduler og hjælpe med at uddanne lærere.

Hvordan organiseres EU-kodeuge?

I hvert land et eller flere EU Code uge ambassadører har meldt sig frivilligt til at være det vigtigste kontaktpunkt for Code Week, hjælpe med at sprede visionen om initiativet og tilslut lokale kodning samfund og interesserede aktører.

EU Code Uge begivenheder er organiseret lokalt og offentliggjort på en kortlægge EU Code Week hjemmeside Af arrangøren.

Hvorfor er kodning vigtigt?

Hver eneste samspillet mellem mennesker og computere er styret af kode. Programmeringen er overalt og grundlæggende for forståelsen af ​​en hyper-forbundet verden. Kodning er læsefærdigheder af i dag.

Grundlæggende kodningsfærdigheder vil også være nødvendige for mange job i den nærmeste fremtid. Mere end 90% af professionelle erhverv kræver i dag nogle IKT-kompetencer. Desuden er antallet af kandidater i datalogi ikke i overensstemmelse med denne efterspørgsel efter færdigheder. Som følge heraf kan mange åbne ledige stillinger til IKT-praktikere ikke fyldes på trods af den høje arbejdsløshed i Europa. Hvis vi ikke adresserer dette problem på europæisk og nationalt plan, kan vi blive udsat for mangel på op til 900,000 ikt-fagfolk ved 2020. Kvinders andel i valg af teknisk karriere er også alarmerende lav. Kodning er en måde at tiltrække piger til at vælge tech karrierer.

At gøre IKT-karriere mere attraktive er et af målene for Grand Koalitionen for Digital Jobs.

Mere information

EU Code Week hjemmeside
Kort over begivenheder (Arrangementer tilføjes af lokal arrangør og kontrolleres af Code Week ambassadør)

EU Code Week video
Pressemeddelelse om EU Code Week (På alle EU-sprog)

Twitter: @codeWeekEU Hashtag: #codeEU
Facebook: codeEU

Vassiliou opfordrer undervisningsministrene til at hjælpe børnene knække koden

Digitale økonomi

Kommissionen foreslår en vej til det digitale årti for at levere EU's digitale transformation inden 2030

Udgivet

on

Den 15. september foreslog Kommissionen en vej til det digitale årti, en konkret plan for at opnå den digitale transformation af vores samfund og økonomi inden 2030. Den foreslåede vej til det digitale årti vil oversætte EU's digitale ambitioner for 2030 ind i en konkret leveringsmekanisme. Det vil oprette en styringsramme baseret på en årlig samarbejdsmekanisme med medlemsstaterne for at nå frem til 2030 Digitale tiårsmål på EU -plan inden for områderne digitale færdigheder, digitale infrastrukturer, digitalisering af virksomheder og offentlige tjenester. Det har også til formål at identificere og gennemføre store digitale projekter, der involverer Kommissionen og medlemsstaterne. Pandemien fremhævede den centrale rolle, digital teknologi spiller i opbygningen af ​​en bæredygtig og velstående fremtid. Krisen afslørede især en kløft mellem digitalt egnede virksomheder og dem, der endnu ikke ville vedtage digitale løsninger, og fremhævede kløften mellem godt forbundne byer, landdistrikter og fjerntliggende områder. Digitalisering giver mange nye muligheder på den europæiske markedsplads, hvor mere end 500,000 ledige stillinger inden for cybersikkerhed og dataeksperter forblev ubesatte i 2020. I tråd med europæiske værdier bør Vejen til det digitale årti styrke vores digitale lederskab og fremme menneskecentreret og bæredygtig digital politik styrke borgere og virksomheder. Flere oplysninger findes i dette pressemeddelelse, Q & A og faktablad. Præsident von der Leyens Union of State -adresse er også tilgængelig online.

reklame

Læs

Digitale økonomi

Digital euro: Kommissionen hilser lanceringen af ​​det digitale euro-projekt velkommen af ​​ECB

Udgivet

on

Kommissionen glæder sig over beslutningen truffet af Styrelsesrådet for Den Europæiske Centralbank (ECB) om at lancere det digitale euro-projekt og starte sin undersøgelsesfase. Denne fase vil se på forskellige designmuligheder, brugerkrav og hvordan finansielle formidlere kan levere tjenester, der bygger på en digital euro. Den digitale euro, en digital form for centralbankpenge, ville tilbyde større valgmuligheder for forbrugere og virksomheder i situationer, hvor fysiske kontanter ikke kan bruges. Det vil støtte en velintegreret betalingssektor til at imødekomme nye betalingsbehov i Europa.

Under hensyntagen til digitalisering, hurtige ændringer i betalingslandskabet og fremkomsten af ​​kryptoaktiver ville den digitale euro være et supplement til kontanter, som skulle forblive bredt tilgængelige og anvendelige. Det vil støtte en række politiske mål, der er beskrevet i Kommissionens bredere digital finansiering og detailbetalingsstrategier, herunder digitalisering af den europæiske økonomi, øge euroens internationale rolle og støtte EU's åbne strategiske autonomi. Baseret på det tekniske samarbejde med ECB, der blev indledt i januar, vil Kommissionen fortsat arbejde tæt sammen med ECB og EU-institutionerne i hele undersøgelsesfasen med at analysere og teste de forskellige designmuligheder i betragtning af de politiske mål.

reklame

Læs

Digitale økonomi

Ny digital ressource lanceret til støtte for sundhed, social pleje og industriens innovation

Udgivet

on

Opnåelse af innovation er en ny ressource udviklet af Life Sciences Hub Wales for at informere og vejlede dem, der arbejder på tværs af innovation inden for industri, sundhed og social pleje. Den opsummerer nøgleforskning, giver kritisk indsigt og leverer friske perspektiver fra tværsektorielle tankeledere.

Denne nye digitale ressource gennemgår den rigdom af viden, der er tilgængelig om innovation inden for sundhed og social pleje for at udstyre dem, der har brug for det, med de mest relevante og vigtige oplysninger. Life Sciences Hub Wales har arbejdet tæt sammen med bidragydere, der spænder over sundhed, industri, akademi og social pleje, der leverer input.

Innovation opfattes af mange interessenter som afgørende for at katalysere systemomfattende ændringer og gøre en forskel for patienter og mennesker. En nylig undersøgelse bestilt af Life Sciences Hub Wales for Beaufort Research viste, at 97% af sundhed og social pleje betragtede innovation som meget vigtig sammen med 91% af industrien.

reklame

Barrierer kan imidlertid gøre innovation vanskeligere, herunder mangel på fælles sprog, ressourcer og engagement på tværs af sektorer. Life Sciences Hub Wales har skabt ressourcen Achieving Innovation til at hjælpe med at tackle disse udfordringer og identificere evidensbaserede løsninger og svar til at navigere i innovationsøkosystemet og fremtidssikre vores sundheds- og sociale plejesystemer.

Ressourcen er indstillet til regelmæssigt at blive opdateret med nyt materiale og lanceres med:

Cari-Anne Quinn, administrerende direktør for Life Sciences Hub Wales, sagde: ”Denne nye ressource kan spille en nøglerolle i at hjælpe interessenter med alle baggrunde med at navigere i sundheds- og socialplejeøkosystemerne i Wales og videre. Innovatorer har nøglen til omfattende transformation af sundhed, pleje og velvære i Wales, og denne ressource vil støtte dem i at opnå dette. ”

reklame

Minister for sundhed og sociale tjenester, Eluned Morgan, sagde: ”Innovation spiller en afgørende rolle i at støtte vores sundheds- og sociale plejesektorer i Wales til at levere nye ideer og teknologier i partnerskab med industrien. Jeg glæder mig over Life Sciences Hub Wales nye ressource for 'At opnå innovation' som et nøgleværktøj for innovatorer, der arbejder på at overvinde reelle udfordringer og få fat i spændende nye muligheder. Da vi etablerede og finansierede Life Science Hub Wales, var innovation kernen i dens etos - dette etos har spillet en nøglerolle i vores opsving og reaktion på virkningen af ​​COVID-19. ”

Dr. Chris Subbe, akut, respiratorisk og kritisk plejemedicinsk konsulent ved Betsi Cadwaladr University Health Board og senior klinisk lektor ved Bangor University, sagde: ”Jeg var meget glad for at kunne bidrage til ressourcen til opnåelse af innovation ved at undersøge vigtigheden af ​​at gøre innovation til en dagligdags vane.

I denne tid med ekstraordinært pres på vores evne til at yde kvalitetspleje er vi nødt til at finde måder at udvikle talent og ideer overalt, hvor de kommer. Denne nye ressource skal give tværfaglige innovatorer fra industri- og sundhedsbaggrund mulighed for at få den information, kontekst og det sprog, der kræves. ”

Darren Hughes, direktør for walisisk NHS Confederation, sagde: ”Vi glæder os over den nye Achieving Innovation-ressource fra Life Sciences Hub Wales, da vi har set virkningen af ​​innovation og serviceomdannelse som reaktion på Covid-19-pandemien. Ressourcen understøtter en dybere forståelse af innovation og supplerer vores rapport med flere agenturer udarbejdet af Swansea University, NHS Wales COVID-19-undersøgelsesrapport om innovation og transformation, der trækker fra en enorm evidensbase af personalerfaringer fra hele NHS Wales, der undersøger hvorfor og hvordan de innoverede og ser på praktiske anbefalinger til at fremme denne dagsorden.

"Når vi påbegynder opsving, er det bydende nødvendigt, at vi udnytter muligheden for at forbedre servicelevering, effektivitet, patientresultater, personalets trivsel og tilskynde til en kultur for læring og deling af bedste praksis på tværs af organisatoriske grænser."

Ressourcen kommer på et spændende tidspunkt for innovation i Wales med lanceringen af ​​Intensive Learning Academies tidligere i 2021. De første af deres slags i verden, disse verdensledende akademier leverer innovationsfokuserede undervisningskurser, forskning og skræddersyet rådgivning tjenester, hvor Life Sciences Hub Wales understøtter relevante partnere.

Hvis du gerne vil udforske ressourcen Achieving Innovation, Klik her

Om Life Sciences Hub Wales

Life Sciences Hub Wales sigter mod at gøre Wales til det foretrukne sted for innovation inden for sundhed, pleje og velvære. Vi hjælper med at fremme innovation og skabe meningsfuldt samarbejde mellem industri, sundhed, social pleje, regering og forskningsorganisationer.

Vi ønsker at hjælpe med at transformere både nationens sundhed og økonomiske velbefindende:

 • Fremskynde udviklingen og vedtagelsen af ​​innovative løsninger, der understøtter Wales sundheds- og sociale behov, og
 • samarbejde med industrien for at fremme økonomisk forbedring på tværs af biovidenskabssektoren og skabe forretningsvækst og job i Wales.

Vi gør dette ved at arbejde tæt sammen med kolleger inden for sundhed og social pleje for at forstå de udfordringer og pres, en organisation kan have. Når vi først er identificeret, arbejder vi sammen med industrien for at hjælpe med at kilde og støtte udviklingen af ​​innovative løsninger til at reagere på disse udfordringer med smidighed.

Vores team leverer skræddersyet rådgivning, skiltning og support til at fremskynde alle innovationsrejser, uanset om vi støtter en kliniker med en lys idé eller en multinationel organisation for biovidenskab.

Life Sciences Hub Wales hjælper med at katalysere ændringer i hele systemet ved at indkalde og organisere et tværsektorielt innovationsøkosystem. Disse forbindelser giver os mulighed for at skabe værdifulde netværk og matchmaking muligheder.

For at finde ud af mere, klik her.

Om ressourcen til opnåelse af innovation

Ressourcen lanceres med:

 • Otte indsigter til opnåelse af innovation- artikel, der samler nøgleindsigt og temaer fra hele ressourcen.
 • Vejviser opsummerende support og organisationer tilgængelige i Wales.
 • A narrativ gennemgang af innovationsbevis og litteratur.
 • A politisk gennemgang af den walisiske regerings tilgang til innovation.
 • blogs forfatter af ledere fra hele sundhed, industri og social pleje med fokus på innovation.
 • Podcasts, hvor tankeledere diskuterer innovationens udfordringer og muligheder.

Undersøgelsesreference:

"En nylig undersøgelse bestilt af Life Sciences Hub Wales for Beaufort Research viste, at 97% af sundheds- og socialplejen betragtede innovation som meget vigtig sammen med 91% af industrien. ”

Beaufort Research blev bestilt af Life Sciences Hub Wales til at gennemføre en anonym undersøgelse af tværsektorielle opfattelser af interessenter omkring organisationen og den bredere biovidenskabssektor i begyndelsen af ​​2021. Dette blev foretaget for at hjælpe med at informere Life Sciences Hub Wales 'fremtidige strategiske retning.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending