Følg os

Bulgarien

Skam! Det øverste retsråd vil skære Geshevs hoved af, mens han er i Strasbourg til Barcelonagate

DEL:

Udgivet

on

Two weeks after requesting the removal of immunity of Boyko Borisov and while he is in the process of releasing the SJC, Ivan Geshev will visit Strasbourg and will be heard by the European Parliament’s legal committee, of which Elena Yoncheva, the whistleblower in Barcelona, is a member.

Chefanklageren forventes at give detaljer om den hvidvaskordning, som han hævder, at Bulgariens tidligere premierminister er involveret i.

Geshev has already requested Borisov’s immunity be removed to accuse him of money laundering for the Barcelona house, but Borisov fearlessly stated that he would not give it and reached an agreement with Kiril Petkov, Asen Vasilev, and Hristo Ivanov to protect him with immunity in exchange for handing over all the power in the state.

Barcelona House-skandalen vender tilbage til Europa og Europa-Parlamentet!

Two weeks after requesting the removal of Boyko Borisov’s immunity and while being in the process of releasing the SJC, Ivan Geshev will visit Strasbourg and be heard by the Legal Committee of the European Parliament, which includes Elena Yoncheva, the one who filed the signal regarding the house in Barcelona. The Chief Prosecutor is expected to provide details about the money laundering scheme in which he claims the former Prime Minister of Bulgaria is involved. The interest will be immense because Bulgaria is facing four sanctions from the European Commission in Brussels for money laundering.

Barcelona House vender tordnende tilbage til Strasbourg!

Chief Prosecutor Ivan Geshev will attend the extraordinary session of the European Parliament’s group for the observation of democracy, the rule of law, and fundamental rights, as announced by the European Parliament.

reklame

Det finder sted den 13. junith in Strasbourg, and the whole situation in Bulgaria will be discussed. The global topic is the problem of the rule of law in Bulgaria, and Barcelonagate will be included as an example of its systemic violation. The information about the session was first announced by Elena Yoncheva’s press office on Friday, as she is the only Bulgarian MEP in the group. Yoncheva also reported the signal about the Barcelona house to the European institutions.

According to the announcement, representatives of the Ministry of Justice, the Prosecutor’s Office, and non-governmental organizations are invited to the hearing. The non-government organization “Boec” will undoubtedly be present because they filed the signal to Geshev.

Geshev bekræftede over for BNEWS, at han allerede har accepteret invitationen og vil besøge Strasbourg

Ivan Geshev confirmed to BNEWS that he accepted the invitation of the European Parliament and will participate in the hearing in the name of Bulgaria’s honour. The Chief Prosecutor will attend the session on June 13, as stated by the European Parliament. His participation in the closed-door meeting is expected with great interest in view of the new interrogations in the Barcelonagate case, as well as the requested immunity of GERB leader Boyko Borisov.

A lot of Western journalists will be waiting outside the meeting room. Geshev will then give a special briefing to all European media outlets interested in the topic of corruption in Bulgaria. Ivan Geshev is expected to inform the European Parliament and the European Commission about the attempts of politicians from the EPP (European People’s Party) to apply schemes for preserving immunity and protection from criminal prosecution for a certain famous Bulgarian and European politician.

Flere anklager mod Boyko Borisov i de kommende dage!

Inden da vil Geshev formentlig fremsætte mindst én anklage mere mod Boyko Borisov og en anden fremtrædende minister af ham relateret til korruption og hvidvaskning af penge. Der vil være flere tilbageholdte i de kommende dage, og efter Qatargate vil denne sag også få en dundrende indvirkning i Bruxelles, fordi mellemøstlige destinationer er involveret.

MEP'er forventer at blive orienteret om ændringer i retsloven, den pludselige udvikling i sager, som Europa-Parlamentet har overvåget i årevis, såsom Barcelonagate, samt spørgsmål, der opstår fra optagelsen af ​​mødet i "We Continuing the Change".

As a result of the beginning of Geshev’s activity, the willing personnel in the SJC to take his head were increasingly decreasing. The public opinion is that Geshev should keep his post and conduct the arrests and investigations to the end!

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending