Følg os

Økonomi

Ændre den måde, at EU ser på kliniske forsøg

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

TrialVed europæisk alliance for Personlig Medicin (EAPM) administrerende direktør Denis Horgan 

Kliniske forsøg er vigtige for patienter og fremskridt med kur mod utallige sygdomme, men problemerne omkring landsdækkende og endnu mere paneuropæiske forsøg og deres anvendelse i moderne medicin er komplekse.

Som opfølgning på et møde på højt niveau med flere interessenter på ESMO-kongressen i Madrid sidste efterår i European Alliance for Peronalised Medicine (EAPM) har ført drøftelser til næste trin ved at oprette en Konsensusgruppe om kliniske forsøg bestående af tværfaglige eksperter fra en bred base af lande i hele EU.

reklame

Initiativet kom også på bagsiden af ​​en omfattende interessentundersøgelse udført af Alliancen.

Konsensuspanelet vil forsøge at definere, hvordan kliniske kliniske forsøg med personlig medicin kræft skal organiseres for at lede patienter til mest hensigtsmæssig forskning og imødekomme vigtige udækkede behov.

Under ESMO-kongressen blev interessenter enige om at forsøge at tage fat på, hvordan Europa kan forblive i spidsen for kliniske forsøg med kræft, med fokus på personlig medicin til støtte for levering af den rigtige forebyggelse og / eller terapeutiske tilgang til den rigtige patient på det rigtige tidspunkt.

reklame

Et nøglemål er at øge samarbejdet mellem interessenterne om at gennemføre de bedst mulige kliniske forsøg i Europa, indføre innovative tilgange til personlig medicin og øge værdien og kvaliteten af ​​patientpleje på tværs af EU's sundhedssystemer.

Kritisk er spørgsmålet om, hvordan kliniske forsøg bedst kan organiseres for at maksimere effektiviteten af ​​præcisionsmedicinske initiativer, der optimerer adgangen for passende patienter.

Et hovedmål er også at bestemme, hvordan man organiserer grænseoverskridende kliniske forsøg ved at muliggøre samarbejde og minimere lovgivningsmæssige byrder.

Endnu et andet mål er at bestemme, hvordan man løser problemet med at sikre, at kliniske forsøg kan organiseres og finansieres på den mest effektive måde.

Det er et kompliceret område, og da kliniske forsøg henvender sig til mindre patientgrupper, skal der implementeres mere effektive tilgange for at matche den rigtige patient med det rigtige forsøg.

Dette er ikke kun et europæisk problem. I USA har der været opfordringer til FDA om at "vende det kliniske forsøgsparadigme på hovedet" for at skabe et bedre miljø for personaliserede terapier til at trives.

At øge den hastighed, hvormed personaliserede medicinopdagelser oversættes til klinisk praksis, kræver korrekt udførte kliniske forsøg med tidligt input fra relevante regulerende myndigheder, sundhedsudbydere og politikere.

Da ideelle kliniske forsøg kræver nye tilgange, er relevante interessenter nødt til at tilpasse sig, hvordan man bedst organiserer disse undersøgelser for at etablere det rigtige bevis ved at skræddersy adgangen til mindre befolkninger, der kan drage fordel af en bestemt behandling.

På samme måde er sundhedsteknologiske vurderingsbureauer nødt til at forstå, hvordan man bedst introducerer nye terapier og diagnostik i nutidens sundhedssystemer, især i betragtning af den nuværende økonomiske situation.

I sidste ende handler det om velfærden for potentielt 500 millioner patienter i 28 medlemsstater, og disse patienter skal spille en aktiv rolle i udviklingen af ​​personaliserede kliniske forsøgsmetoder.

Derudover mener EAPM, at patienter skal have adgang til grænseoverskridende kliniske forskningsmetoder, der er relevante for deres sygdom, og det er vigtigt, at disse undersøgelser udføres med samme høje standard i hele EU.

Da kliniske forsøg bliver mere komplekse, er der også et øget behov for passende og klart informeret samtykke. Patienter skal bedre forstå, hvordan deres data kan bruges til forskning, baseret på nuværende og fremtidige privatlivsbestemmelser.

Det er klart, at alle interessenter er nødt til at blive enige om, hvilke beviser der er nødvendige for kvalitet, sikkerhed og effektivitet, og hvordan klinisk forskning bør organiseres bedre for at støtte personlig medicin og dermed bringe dem mere i klinisk praksis.

Personaliseret medicin udvikler sig hurtigt, så forskellige interessenter skal tilpasse sig nye kliniske forsøgsmetoder, der kan fremskynde den passende introduktion af effektive og sikre behandlinger i EU.

Arbejdet i Consensus Group starter nu.

coronavirus

Kommissionen godkender € 500,000 portugisisk ordning for yderligere at understøtte persontransportsektoren på Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet

Udgivet

on

Europa -Kommissionen har godkendt en portugisisk ordning på 500,000 € for yderligere at understøtte persontransportsektoren i Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet. Foranstaltningen blev godkendt i henhold til statsstøtten Midlertidig ramme. Det følger af en anden portugisisk ordning til støtte for persontransportsektoren på Azorerne, som Kommissionen godkendte 4 juni 2021 (SA.63010). I henhold til den nye ordning vil støtten have form af direkte tilskud. Foranstaltningen vil være åben for kollektive persontransportvirksomheder i alle størrelser, der er aktive på Azorerne. Formålet med foranstaltningen er at afbøde de pludselige likviditetsmangel, som disse virksomheder står over for, og til at imødegå tab, der er påført i 2021 på grund af coronavirus -udbruddet og de restriktive foranstaltninger, som regeringen måtte gennemføre for at begrænse spredningen af ​​virussen.

Kommissionen fandt, at den portugisiske ordning er i overensstemmelse med betingelserne i den midlertidige ramme. Navnlig vil støtten (i) ikke overstige 1.8 mio. EUR pr. Virksomhed; og (ii) vil blive givet senest den 31. december 2021. Kommissionen konkluderede, at foranstaltningen er nødvendig, hensigtsmæssig og proportional til at afhjælpe en alvorlig forstyrrelse i en medlemsstats økonomi i overensstemmelse med artikel 107, stk. 3, litra b) TEUF og betingelserne i den midlertidige ramme. På dette grundlag godkendte Kommissionen foranstaltningen i henhold til EU's statsstøtteregler. Flere oplysninger om den midlertidige ramme og andre foranstaltninger, som Kommissionen har truffet for at imødegå de økonomiske virkninger af coronavirus -pandemien, kan findes her. Den ikke-fortrolige version af beslutningen vil blive gjort tilgængelig under sagsnummeret SA.64599 i EU statsstøtte registrere på Kommissionens konkurrence hjemmeside når nogen fortrolighedsproblemer er blevet løst.

reklame

Læs

Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD)

EU samarbejder med andre OECD-lande om at foreslå forbud mod eksportkreditter til kulkraftprojekter

Udgivet

on

Lande i Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) holder et ekstraordinært møde i dag (15. september) og torsdag (16. september) for at diskutere et muligt forbud mod eksportkreditter til internationale kulkraftprojekter uden kompensation. Drøftelserne vil fokusere på et forslag, der blev fremlagt af EU og andre lande (Canada, Republikken Korea, Norge, Schweiz, Storbritannien og USA) tidligere på måneden. Forslaget støtter en grønnere global økonomi og er et vigtigt skridt i at tilpasse eksportkreditbureauernes aktiviteter til målene i Parisaftalen.

Eksportkreditter er en vigtig del af fremme af international handel. Som deltager i OECD -arrangementet om officielt understøttede eksportkreditter spiller EU en stor rolle i bestræbelserne på at sikre lige vilkår på internationalt plan og sikre sammenhæng i det fælles mål om bekæmpelse af klimaændringer. EU har forpligtet sig til at afslutte bistanden til eksportkreditter til kul uden at opveje foranstaltninger, og forpligter sig samtidig på internationalt plan til en retfærdig overgang.

I januar 2021 opfordrede Rådet for Den Europæiske Union til en global udfasning af miljøskadelige fossile brændstofsubsidier på en klar tidsplan og til en resolut og retfærdig global transformation. mod klimaneutralitet, herunder gradvis udfasning af kul uden kompenserende foranstaltninger i energiproduktionen og som et første skridt den umiddelbare afslutning af alle midler til ny kulinfrastruktur i tredjelande. I sin handelspolitiske gennemgang i februar 2021 lovede Europa-Kommissionen at foreslå en øjeblikkelig afslutning på eksportkreditstøtte til den kulfyrede elsektor.

reklame

I juni i år anerkendte G7-medlemmerne også, at fortsatte globale investeringer i ikke-reduktion af kulfyret elproduktion var inkonsekvent med målet om at begrænse den globale opvarmning til 1.5 ° C og lovede at afslutte ny direkte regeringsstøtte til global kulkraftproduktion internationalt ved udgangen af ​​2021, herunder via statsfinansiering.

reklame
Læs

EU

Uge frem: Den tilstand, vi er i

Udgivet

on

Denne uges store opslag vil være EU -kommissionsformand von der Leyens 'State of the EU' (SOTEU) tale til Europa -Parlamentet i Strasbourg. Det er en indbildning lånt fra USA, da USA's præsident i begyndelsen af ​​hvert år taler til kongressen om sine (og det har altid været en han til dato) planer for det kommende år. 

Jeg er altid overrasket over amerikansk selvtillid og næsten uforgængelig tro på, at Amerika er den største nation på jorden. Selvom du synes, at du bare er fantastisk, må være en fornøjelig sindstilstand, får USA's parloøse tilstand på så mange niveauer i øjeblikket mig til at tro, at det overdrevent kritiske blik, europæerne har på deres lod, kan være et sundere perspektiv. Alligevel ville det nogle gange være rart, hvis vi kunne anerkende de mange fordele ved EU og være lidt mere 'europæiske og stolte'.

Det er svært at vurdere, hvor stor interesse SOTEU udøver uden for dem, der er mest engageret i EU's aktiviteter. Som regel går europæere, bortset fra en lille gruppe af de mest fromme, ikke rundt og bumser over, hvor bare blomstrende stor EU er, eller generelt begejstret for dens retning. Selvom vi måske har funderet over det kontrafaktiske, har Storbritannien givet alle EU -borgere et meget skarpt blik på "hvad nu hvis?" 

reklame

Når man ser på hvor verden ser ud, ser EU ud til at være i en sundere tilstand end de fleste - dette har også en bogstavelig betydning i år, vi er nok det mest vaccinerede kontinent på jorden, der er en ambitiøs plan om at turbo oplade vores økonomi ud af dens pandemiske nedgang, og kontinentet har stukket hagen ud og besluttet at gøre intet mindre end at lede verden i kampen mod klimaforandringer. Jeg føler personligt en stor stigning i håbet fra det faktum, at vi tilsyneladende kollektivt har besluttet, at nok er nok med dem inden for EU, der ønsker at tilbageskridt demokratiske værdier og retsstatsprincippet. 

Flere forslag kommer fra Kommissionen i denne uge: Vestager præsenterer planen for 'Europas digitale årti'; Borrell vil lægge EU's planer for forbindelser til Indo-Stillehavsområdet; Jourova vil skitsere EU's plan om beskyttelse af journalister; og Schinas vil præsentere EU's pakke om sundhedsberedskab og beredskab. 

Det er naturligvis en plenarmøde i Parlamentet. Bortset fra SOTEU vil den humanitære situation i Afghanistan og EU's forbindelser med Taleban -regeringen blive diskuteret; mediefrihed og retsstatsprincippet i Polen, Den Europæiske Sundhedsunion, EU's blå kort for højtuddannede migranter og LGBTIQ -rettigheder er alle til diskussion.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending