Følg os

Kasakhstan

Coventry University Group udforsker potentialet for at åbne et branded campus i Kasakhstan

DEL:

Udgivet

on

Coventry University Group undersøger muligheden for at udvide sine globale aktiviteter ved at samarbejde med et datterselskab af Primus Education for at åbne et internationalt campus i Kasakhstan.

Det foreslåede brandede campus i Kasakhstans hovedstad, Astana, vil tilbyde en række bachelor- og postgraduate-programmer, der skal introduceres i faser i løbet af de kommende år.

Coventry University Group og Primus Education vil også diskutere et samarbejde om læreruddannelse og uddannelsesprogrammer, der skal leveres på campus, ved at udnytte ekspertisen fra gruppens National Institute for Teaching and Education.

Disse programmer omfatter det internationale postgraduate Certificate in Education with International Qualified Teacher Status (iPGCE med iQTS), der sigter mod at bidrage til kapacitetsopbygning og forbedre faglig udvikling for skolelærere i Kasakhstan.

Vi har en vidunderlig mulighed for at hjælpe Kasakhstan med at løse et behov, som er blevet identificeret inden for dets uddannelsessystem. Vi er ekstremt glade for at være i diskussioner for at hjælpe Kasakhstan med dets vision for fremtidens uddannelse i landet.

Vi har etableret samarbejder med mere end 70 universiteter og gymnasier verden over og tilbyder i øjeblikket transnational uddannelse til mere end 21,000 studerende globalt. Vores netværk spænder over alle kontinenter, og vores håb for Kasakhstan demonstrerer Coventry Universitys engagement i elever i Asien.

reklame

Professor John Latham CBE, vicekansler for Coventry University og administrerende direktør for Coventry University Group

Den foreslåede udvikling af Coventry University Kasakhstan er en spændende mulighed for både studerende og nationen. Dette trin stemmer overens med Kasakhstans strategiske vision om at blive et regionalt uddannelsescenter, der forbedrer adgangen til britiske grader og gør læring i verdensklasse mere opnåelig.

Regeringens progressive politikker er afgørende for denne succes, idet de fremmer et miljø, der understøtter akademisk ekspertise og omfavner bedste uddannelsespraksis.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending