Følg os

EU

MEP'erne beder EU at kontrollere, om #Turkey skyder syrere, der forsøger at krydse grænsen

DEL:

Udgivet

on

Syriske hærens enheder dræber 76 ISIS-terrorister i Raqqa, før de krydser den tyrkiske grænse

Den Europæiske Union bør kontrollere rigtigheden af ​​rapporter om, at tyrkiske grænsevagter skyder og dræber syrere, der forsøger at flygte fra deres land, sagde Civil Liberties Committee tirsdag (21. juni). MEP'er bad også Europa-Kommissionen om at vurdere, om aftalen mellem EU og Tyrkiet om at styre migration og flygtningestrømme fortsat kan gælde under disse omstændigheder.

De fleste MEP'er beskrev rapporterne fra grænsen mellem Syrien og Tyrkiet som "ekstremt bekymrende" og var enige om, at hvis de viste sig sande, så skulle der være "konsekvenser". Mens de anerkendte, at antallet af migrantankomster er faldet betydeligt efter aftalen med Ankara, understregede de, at flygtningeflytningsordningen ikke virker, og at genbosættelsesprogrammet skrider meget langsomt frem. De udtrykte også bekymring over presset på de græske klageudvalg, der gennemgår afgørelser om afvisning af asylansøgninger.

Du kan indhente debatten link..

Mere information

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending