Følg os

Blogspot

Kommentar: Menneskeheden er på vej mod Armageddon

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

t1larg.armeggedonImperier dør som historien har vist os, men aldrig har en sådan global begivenhed ødelagt hele menneskeheden i processen. Nu har dette bestemt ændret sig - superkapitalisme og globalisering har skabt et monster, der er totalt ude af kontrol, der fortærer alt, hvad der er i vejen for det. I denne henseende fortsætter konsolideringsmarschen ubarmhjertigt, og hvor i øjeblikket et meget lille antal virksomheder kontrollerer den globale økonomi.

Mange af disse supermægtige virksomheder har økonomiske omsætninger langt større end nationer. I virkeligheden har kun 2,000-virksomheder (Forbes Global 2000) kombineret større BNP end økonomierne i USA, EU, Rusland og Sydkorea. Derfor, selv om nationerne laver love, har virksomhederne den økonomiske overflytning til at forfalde en lands love bag lukkede døre - og det er menneskehedens største problem for sin rene overlevelse. For da virksomheder ikke lever levende organismer fremstillet af hud og blod et al, har de ingen empati med menneskelig bæredygtighed. Faktisk er det hele tage og ingen give tilbage.

Faktisk steg udgangen af ​​den epoke, der skiftede 'recession' i 2009, signifikant, fuldstændig omvendt af, hvad der var tilfældet, da den store depression af 1930'erne sluttede omkring 80 år tidligere. Hvad var årsagen til dette?

reklame

Ifølge fransk økonom Thomas Piketty i sin nye bog Capital i det enogtyvende århundrede, når de investeringsafkast overstiger den økonomiske vækst, bliver de rige rigere og stigende ulighed. Da Piketty er en økonom anerkendt til undersøgelse af indkomster rapporteret fra selvangivelser over 20th århundrede, han er en mand, der ved, hvad han siger. Derfor strømmer mere rigdom til de få end nogen anden tid i verdens historie og gennem 'globalisering'. I betragtning af denne kendsgerning gør globalisering kun andet end at være et regressivt skridt for størstedelen af ​​menneskeheden. For fakta taler for sig selv.

I den forbindelse udtalte sidste års Global Wealth Report af Credit Suisse, at kun en 0.7% af verdens befolkning kontrollerede 41% af verdens rigdom og den øverste 10% kontrollerede 86% af verdens rigdom, hvilket kun giver 14% af verdens rigdom for Det resterende flertal af 90% af verdens befolkning. Denne ulighed, som faktisk vokser i løbet af året, er en klar opskrift for eventuel Agamemnon, hvis sund fornuft skal bruges og et højt niveau. Men det vil blive langt mere akut for 90% af verdens folk, da naturressourcer løber ud for at opretholde menneskeliv i løbet af de næste hundrede år eller deromkring.

For hvad der sker er, at verdens naturlige ressourcer (som ikke kan erstattes, og hvor flere grundstoffer allerede er forsvundet for evigt fra planeten Jorden gennem overekstraktion) udvindes i en alarmerende knobhastighed, der udtømmer menneskets evne til at forsørge sig selv. Og alt sammen i søgen efter større årlige overskud og aktionærværdi. Desværre kommer der en tid, hvor aktionærværdien vil være værdiløs, da markedet systematisk vil kollapse over få årtier, og som vil være forårsaget direkte gennem massernes rigdom, der ikke er i stand til at støtte markederne.

reklame

Dette er grunden til, at den konstant voksende kløft i ulighed så skyder virksomheden i foden, som når der ikke er tilstrækkelige punkere, vil de også blive ødelagt. Ren galskab virkelig men grådighed blinder sandheden. For en gangs skyld har flertallet ikke rigdom til at understøtte markederne, aktionærværdi og virksomheder vil fejle fuldstændigt.

Hvad der er sket i de sidste 40-år er en konsolidering på alle markeder, der efterhånden er faldet i hænderne på færre og færre superkorporationer, og hvor dette vil fortsætte på ubestemt tid, indtil i teorien ejer kun ét selskab hele verdens økonomiske omsætning . Men hvor denne proces med at placere mere økonomisk magt i de få fåders hænder skaber en verden af ​​"flertallet" ikke har. For dette system er en 'kædereaktion' af kontinuerlige begivenheder af haves og de nots, og hvor dette i sidste ende bliver i en kritisk masse af ustabile destruktive markeder, total økonomisk sammenbrud og progressiv uholdbarhed for hele planeten - vi ser dette materialiseres i løbet af året, og hvor denne fase nås meget hurtigt nu, men ingen synes at være opmærksom på dette i 'høje' steder.

Men alle ovenstående forudsigelser er ikke bare en personlig vurdering, men hvilke store globale tænketanke har forudsagt for menneskeheden og for verdens dystre fremtid også på dens nuværende 'tage og ikke give tilbage' bane.

Faktisk er Royal Society (RS), den mest fremtrædende og ældste videnskabelige institution i verden, og hvor deres fællesskab er det fremtrædende videnskabelige sind, at det ikke vil være 100 år, før alt går tabt, men i blot 25 år. RS-vurderingen i deres "bevisbaserede rapport" People and the Planet "var dyster, og hvor global opsplitning ville ske over en relativt kort periode med et fuldstændigt sammenbrud. Faktisk siger rapporten i bundlinjen: »De nuværende tendenser i den globale befolkningstilvækst og materialeforbruget og de samtidige ændringer i miljøet er uholdbare«. De apokalyptiske påstande af RS bør ikke ignoreres, fordi selvtilfredshed er, hvad der har bragt alle imperier ned i sidste ende (at lave hø, mens solen skinner, men fiddling samtidig med at Rom brænder), men hvor nu er det hele planeten, der er ved en katastrofal risiko ... en æra, der aldrig var kendt for menneskeheden med sådanne ødelæggende resultater, der truer, langt mere destruktiv end endda verdenskrige.

Men for at vise, hvordan de få og magtfuldes grådighed ødelægger hele menneskehedens grundlag ifølge OXFAM, ville det kun kræve 0.2 procent af den globale indkomst for at trække mere end en milliard af verdens fattigste mennesker over fattigdomsgrænsen. Det sker aldrig, da grådighed er den største drivkraft, og hvor der ikke er empati inden for superrigens tænkning for flertallet.

Men ved at tilføje til Royal Society's konklusioner forudsagde Massachusetts Institute of Technology (MIT), det mest prestigefyldte teknologiuniversitet i verden, meget lignende konklusioner. I den henseende anførte en undersøgelse fra forskere ved Jay W. Forresters institut ved MIT, at verden kunne lide under "globalt økonomisk sammenbrud" og "faldende befolkningsnedgang", hvis folk fortsætter med at forbruge verdens ressourcer i det nuværende tempo. De forudsagde kun 20 år for dette ske.

Men det store problem med dem, der har ansvaret for verdensplanens decimering og den menneskelige oplevelse, er kun interesseret i selvforstærkning i en kolossal skala og overvejer ikke, hvilken skade det gør for resten af ​​verdens befolkning - op til 90% af befolkningen alligevel. Faktisk Horizon programserie med titlen 'Er du god eller ond?' identificerede, at der er mange psykopater, der driver store virksomheder, og hvor mange politiske ledere også kun er interesseret i magt og kontrol. Sæt disse to umenneskelige komponenter sammen i flere og flere mennesker, der styrer det globale system, og du har en opskrift på Armageddon i fremtidige tider. Det er derfor disse mennesker, der til kortsigtet vinding, mens de lever og ånder på denne planet, ødelægger menneskeheden, og hvor den menneskelige oplevelse ikke vil være mere om få årtier. For når ulighed vokser (hvad der skete før alle imperier blev totalt decimeret og ikke længere var), er krige uundgåelige, da kamp for de ikke har (langt størstedelen) rejser sig. Denne sunde fornuftstenkning er det eneste resultat, og da Kina et al. Hæver deres nation til den økonomiske magt nr. 1 i løbet af de næste par år, vil overlevelsesdynamikken sparke ind og verden vil blive brændt.

Ikke en forudsigelse men en sikkerhed, og hvor selv de mest fremtrædende videnskabs- og teknologinstitutioner siger dette nu.

Det er selvfølgelig ikke godt for EU's, USA's eller nogen lands folk i den forbindelse, da vi alle er på en nuværende vej til vores ultimative død. Derfor for enslige regeringer og deres institutioner er det noget, der kræver deres primære overvejelse. Hvis ikke engang de ikke vil eksistere i blot få årtier fra nu af.

I sidste ende skal der være en ny realisme, at vores planetens ressourcer løber ud, og at det er i alle vores interesser at kontrollere vores brug af disse, så den menneskelige oplevelse kan fortsætte. Men hvis vi ikke tager mærke til, hvad der sker på vores planet, kan vi lige så godt sige farvel til alle fremtidige generationer, da der simpelthen ikke vil være ressourcer til at støtte menneskeliv. Dette er desværre en første ordens truisme, og hvis vi ikke overholder hvad sund fornuft dikterer, vil vi som det eneste såkaldte intelligente liv i universet til at trykke kun have os selv skyld i vores udryddelse. Men for at opnå denne bæredygtige stat må flertallet tvinge vores politiske herrer og de magtfulde virksomheder til at se mening, uanset hvad det kræver, hvad enten det er ved fredelige midler eller ved intelligente revolutioner.

For vi redder kun vores egne skind og endog dem, der har skabt dette ultimative problem for menneskehedens eksistens gennem deres rene grådighed. Faktisk forstår selv psykopater, at de ikke er udødelige, eller hvis de gør det, er de sikkert gale, og det er det største problem, som alle sane mennesker skal overvinde. For intelligens erklærer, at menneskets ultimative søgen er deres overlevelse, og hvor vi ikke er født til kortvarig gevinst til det store flertal - det eneste, vi har nu, og som i sidste ende vil være døden for os alle, herunder alle milliardærerne.

Dr. David Hill
Administrerende direktør
World Innovation Foundation

1. Globale BNP af nationer
2. Indtægter af verdens største virksomheder i forhold til BNP
3. The Royal Society s Rapporter mennesker og planeten (2012)
4. Massachusetts Institute of Technology - Simulation af Jay W. Forresters institut, MIT (2012)
5. Grænser for vækst - Club of Rome (1972)
6. Ny videnskabsmand - Jordens naturlige rigdom: En revision (2007)

Rusland

EU skal være parat til ikke at anerkende russiske duma -valg, siger EPP

Udgivet

on

Rusland [nid: 114228]

”Vi har brug for en revision af Europas politik over for Rusland. Vi skal afskrække russiske trusler, inddæmme russisk indblanding i EU og dets nabolag og strategisk støtte pro-demokratiske kræfter i Rusland. Vi er nødt til at arbejde ud fra den antagelse, at forandringer er mulige i dette land, og at 'demokrati først' er vores første opgave i vores forhold til Rusland. Rusland kan være et demokrati, ”sagde Andrius Kubilius, EPP-MEP, forud for plenarmødedebatten den 14. september om fremtiden for de politiske forbindelser mellem EU og Rusland.

En parlamentarisk rapport, som Kubilius forfattede, og som vil blive sat til afstemning i dag (15. september), understreger, at Europa bør engagere sig i Moskva om spørgsmål af fælles interesse, såsom våbenkontrol, fredsopbygning, global sikkerhed eller klimaforandringer. Et sådant samarbejde bør imidlertid være strengt betinget af Kremls vilje til at overholde menneskerettigheder og internationale love. ”Samarbejdet på bestemte områder bør ikke føre til indrømmelser af EU's værdier og bør aldrig se bort fra konsekvenserne for vores partnere. Vi har brug for mere mod til at tage en stærk holdning over for Kreml-regimet for at forsvare menneskerettighederne. Vi skal sikre os, at ethvert yderligere engagement med Kreml afhænger af Putins vilje til at afslutte aggressioner, undertrykkelser og intimideringer i og uden for Rusland, ”understregede Kubilius.

reklame

Rapporten understreger endvidere, at EU skal være parat til ikke at anerkende den russiske duma og suspendere landet fra internationale parlamentariske forsamlinger, herunder Europarådets, hvis denne uges parlamentsvalg i Rusland anerkendes som svigagtig. »Folk i Rusland skal have valgret, ligesom mennesker i ethvert andet demokratisk land. Når centrale oppositionsspillere og modstandere af det russiske regeringsparti sidder i fængsel eller i husarrest, er der intet valg. Kremls kontinuerlige undertrykkelse af alle oppositionskandidater, frie medier eller NGO'er undergraver valgets legitimitet og retfærdighed. Vi gentager, at oppositionslederen Alexei Navalny skal løslades såvel som alle dem, der støttede ham under fredelige protester, ”sluttede Kubilius.

reklame
Læs

Tyskland

Tyske Grønnes medleder forsvarer den kæmpede kanslerkandidat

Udgivet

on

By

Medledere for Tysklands grønne parti Robert Habeck og Annalena Baerbock, også kandidat til kansler for De Grønne, lytter til NABU-foreningsleder Christian Unselt, mens de går en tur ved hederne i naturreservatet Biesenthaler Basin efter at have forelagt et øjeblikkeligt klimabeskyttelsesprogram i Biesenthal nær Bernau, nordøstlige Tyskland 3. august 2021. Tobias Schwarz/Pool via REUTERS

Medlederen for Tysklands Grønne forsvarede søndag (8. august) partiets kandidat til kansler ved næste måneds føderale valg og afviste forslag om, at han skulle erstatte hende, efter at hun havde begået en række kostbare fejl, skriver Paul Carrel, Reuters.

Økologerne steg kort i meningsmålingerne for at overhale forbundskansler Angela Merkels konservative blok, efter at de havde kaldt Annalena Baerbock (afbilledet) som deres kanslerkandidat i april, men er siden aftaget.

Baerbocks fejlstrøgne kampagne har inkluderet fejl i hendes cv og en skandale over en julebonusbetaling, som hun undlod at erklære for parlamentet. Baerbock har også sagt, at sexistisk undersøgelse holder hende tilbage. Læs mere.

reklame

"Fru Baerbock er egnet til kanslerembedet, og vores opgave er at sikre, at de grønne er stærke," sagde partiets medleder, Robert Habeck, til tv-stationen ZDF i et interview.

På spørgsmålet om de grønne skulle erstatte Baerbock med ham som deres kanslerkandidat, svarede Habeck: "Nej, det er ikke en debat."

Foruden de grønnes problemer vil partiet blive udelukket fra stemmesedlen i delstaten Saarland ved det nationale valg 26. september på grund af uregelmæssigheder i udvælgelsen af ​​regionale kandidater efter intern skænderi.

reklame

"De Grønne kampagne havde et par problemer, men ... Jeg glæder mig til august og september," sagde Habeck, der er partileder med Baerbock. "Alt er muligt."

En meningsmåling, der blev offentliggjort tidligere søndag, viste, at de venstreorienterede socialdemokrater (SPD) trak niveau med de grønne på 18%, bag Merkels konservative på 26%. Merkel, der har siddet ved magten siden 2005, planlægger at stille op efter valget. Læs mere.

INSA -undersøgelsen viste, at SPD -kandidaten Olaf Scholz i en hypotetisk direkte afstemning om kansler var godt fremme med 27% opbakning. Konservative Armin Laschet faldt på 14%, et point foran Baerbock, på 13%.

De Grønne præsenterede tirsdag et "nødklima -beskyttelsesprogram" med det formål at nulstille deres kampagne. Læs mere.

Læs

European Green Deal

Familier med lav indkomst og husejere i middelklassen må ikke betale for Green Deal, siger EPP

Udgivet

on

EPP-gruppen ønsker, at Europa bliver klimaneutralt inden 2050. "Denne vidtrækkende transformation af vores økonomier og samfund skal ske på en smart måde, fordi vi ønsker at bekæmpe klimaforandringer med innovation, konkurrenceevne og europæiske job. Vi vil omdanne den nødvendige transformation til en mulighed. Vi ønsker afkarbonisering og ikke de-industrialisering! Vi ønsker ikke kun at opstille mål, men finde den bedste måde for Europa at nå disse mål med særlig fokus på brint og i visse tilfælde gas, som en overgangsteknologi, "sagde Esther de Lange MEP, næstformand for EPP-gruppen med ansvar for økonomi og miljø.

Hendes erklæring kommer forud for Europa-Kommissionens præsentation af den såkaldte 'Fit for 55' -pakke, en enorm lovpakke med energi- og klimalove, der har til formål at omsætte 55% CO2-reduktionsmålet til konkrete nye regler for transport, industri, bygninger og andre sektorer.

"Vi skal være meget opmærksomme på, hvem der afregner regningen for Green Deal. Det kan ikke være familier med lav indkomst, husejere fra middelklassen eller bilejere i landdistrikter uden offentlig transport, der skal betale den højeste regning," tilføjede de Lange, forklarer, at EPP-gruppen ønsker et troværdigt socialt instrument til at tackle fattigdom i opvarmning og mobilitet inden for og mellem medlemsstater.

reklame

EPP-gruppen ønsker at fremme rene biler. "Vi ønsker at prioritere udviklingen af ​​rene køretøjer, elektrisk mobilitet og nulemissionsbrændstoffer. Vi ønsker ikke, at debatten om CO2-emissioner fra biler bliver til endnu en ideologisk kamp om dogmer. Europas bilindustri skal bevare sin globale konkurrenceevne og skal forblive teknologiledere og trendsættere for rene biler til Europa og resten af ​​verden. Meget vil også afhænge af udrulningen af ​​afgiftsinfrastrukturen. EPP-Gruppen insisterer derfor på regelmæssig rapportering fra Kommissionen om de fremskridt, der er gjort her, og dens konsekvenser for realiseringen af CO2-reduktionsmål, "konkluderede de Lange.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending