Følg os

Forsiden

Magnitskys mor tager retslige skridt mod indenrigsministeriet for at lukke anden postume forfølgelse af søn

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

220px-Sergei_MagnitskySergei Magnitskys mor har anlagt sag mod det russiske indenrigsministerium for at afslutte den anden postume sag mod sin søn (billedet). Hun har også opfordret til en efterforskning af de embedsmænd, der er ansvarlige for forfalskningen af ​​sagen. ”Denne straffesag er baseret på en fiktiv begivenhed og skal derfor afsluttes, og der bør være en ordentlig efterforskning af de embedsmænd, der har forfalsket optegnelserne og organiseret den anden postume forfølgelse af min søn,” sagde Magnitskaya i sin erklæring.

Magnitskys mor mener, at den anden postume sag, der beskylder sin søn for medvirken til det tyveri på 230 millioner dollars, som han havde afsløret, er et forsøg på at presse hende til at droppe hendes opfordringer til retfærdighed. ”Ulovlige handlinger fra embedsmænd ... forårsager mig uberettiget lidelse og smerte, som jeg betragter som et nyt forsøg fra efterforskere på at tvinge mig til at trække mine opfordringer til retfærdighed over for min afdøde søn og for at bringe de ansvarlige for hans ulovlige retsforfølgning og drab til regnskab" Magnitskaya tilføjet.

I klagen fra Magnitskaya hedder det, at efterforskeren af ​​indenrigsministeriet Urzhumtsev, som var den officer, der startede den anden postume Magnitsky-sag, havde en væsentlig interessekonflikt, da han var ven med Andrei Pavlov, advokaten, der deltog i de ulovlige retssager ved forskellige domstole, som var derefter brugt til at retfærdiggøre den svigagtige restitution på 230 millioner dollars, der blev afsløret af Magnitsky. Magnitskayas klage siger, at efterforsker Urzhumtsev var opmærksom på Magnitskijs vidnesbyrd, der afslørede dem, der var involveret i bedrageriet mod Hermitage og tyveriet på 230 millioner dollars, inklusive Andrei Pavlov.

reklame

”Inkluderingen af ​​falske data i strafferetsregistrene er misbrug af embedsmænd, i dette tilfælde forsætlig ... en væsentlig del af denne forfalskning blev udført af efterforsker Urzhumtsev, en bekendt med A.Pavlov ... Efterforsker Urzhumtsev var opmærksom på fra materialerne i straffesagen ... at min søn i den angivne periode konfronterede den kriminelle gruppe, der begik bedrageri mod hans klient - de tre russiske virksomheder fra Hermitage Fund. Han kendte til min søns vidnesbyrd fra 5. juni 2008 og 7. oktober 2008, hvor han afslørede gerningsmændene og medsammensvorne af tyveriet," ifølge erklæringen.

Den nye straffesag blev åbnet i hemmelighed og holdt fra Magnitskys familie. ”Alvorlige krænkelser af min søns forfatningsmæssige rettigheder, der er berøvet en mulighed for at forsvare sig på grund af hans død i tilbageholdelsescenter, hans inkriminering, i hemmeligholdelse af sine slægtninge, ved at begå en alvorlig lovovertrædelse, gør det uden at udstede ham en anklage, og uden en gyldig domstolsafgørelse i forhold til ham, er en klar grund til at afslutte straffesagen nr. 678540, som er baseret på en fiktiv kriminalitetshændelse, ”sagde Magnitskaya.

reklame

Økonomi

Udstedelse af grønne obligationer vil styrke euroens internationale rolle

Udgivet

on

Eurogruppens ministre drøftede euroens internationale rolle (15. februar) efter offentliggørelsen af ​​Europa-Kommissionens meddelelse af (19. januar), 'Det europæiske økonomiske og finansielle system: fremme styrke og modstandsdygtighed'.

Formand for Eurogruppen, Paschal Donohoe sagde: ”Målet er at reducere vores afhængighed af andre valutaer og styrke vores autonomi i forskellige situationer. Samtidig indebærer øget international brug af vores valuta også potentielle afvejninger, som vi fortsat vil overvåge. Under drøftelsen understregede ministrene potentialet ved udstedelse af grønne obligationer til at forbedre markenes anvendelse af euroen, samtidig med at de bidrog til at nå vores klimatransitionsmål. ”

Eurogruppen har drøftet spørgsmålet flere gange de seneste år siden Eurotopmødet i december 2018. Klaus Regling, administrerende direktør for den europæiske stabilitetsmekanisme, sagde, at overdreven tillid til dollaren indeholdt risici, hvilket gav Latinamerika og den asiatiske krise i 90'erne som eksempler. Han henviste også skråt til "nyere episoder", hvor dollarens dominans betød, at EU-virksomheder ikke kunne fortsætte med at arbejde med Iran i lyset af amerikanske sanktioner. Regling mener, at det internationale monetære system langsomt bevæger sig mod et multipolært system, hvor tre eller fire valutaer vil være vigtige, herunder dollar, euro og renminbi. 

reklame

Europakommissionær for økonomi, Paolo Gentiloni, var enig i, at euroens rolle kunne styrkes gennem udstedelse af grønne obligationer, der forbedrede markternes anvendelse af euroen, samtidig med at det bidrog til at nå vores klimamål for Next Generation EU-midler.

Ministrene var enige om, at der var behov for en bred indsats til støtte for euroens internationale rolle, som omfatter fremskridt inden for bl.a. Den Økonomiske og Monetære Union, bankunionen og kapitalmarkedsunionen for at sikre euroens internationale rolle.

reklame

Læs

EU

Europæisk menneskerettighedsdomstol støtter Tyskland over Kunduz-luftangrebssagen

Udgivet

on

By

En undersøgelse foretaget af Tyskland om et dødbringende luftangreb i 2009 nær den afghanske by Kunduz, der blev beordret af en tysk kommandør, overholdt dens forpligtelser med hensyn til livsret, fastslog Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol tirsdag den 16. februar skriver .

Dommen fra den Strasbourg-baserede domstol afviser en klage fra den afghanske statsborger Abdul Hanan, der mistede to sønner i angrebet, om at Tyskland ikke opfyldte sin forpligtelse til effektivt at undersøge hændelsen.

I september 2009 kaldte den tyske chef for NATO-tropper i Kunduz en amerikansk kampfly til at slå to brændstofbiler nær byen, som NATO mente var blevet kapret af Talibans oprørere.

Den afghanske regering sagde på det tidspunkt, at 99 mennesker, herunder 30 civile, blev dræbt. Uafhængige rettighedsgrupper anslået mellem 60 og 70 civile blev dræbt.

reklame

Dødstallet chokerede tyskerne og tvang i sidste ende sin forsvarsminister til at træde tilbage på grund af beskyldninger om at dække over antallet af civile tab i opløbet til Tysklands valg i 2009.

Tysklands føderale anklagemyndighed havde fundet ud af, at kommandanten ikke påtog sig strafferetligt ansvar, hovedsageligt fordi han var overbevist om, da han beordrede luftangrebet, at der ikke var nogen civile til stede.

For at han kunne holdes ansvarlig i henhold til international lov, ville han skulle have fundet ud af, at han havde handlet med den hensigt at forårsage overdrevne civile tab.

reklame
Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol overvejede effektiviteten af ​​Tysklands efterforskning, herunder om den fastslog en begrundelse for dødelig magtanvendelse. Det overvejede ikke lovligheden af ​​luftangreb.

Af 9,600 NATO-tropper i Afghanistan har Tyskland den næststørste kontingent bag USA.

En fredsaftale i 2020 mellem Taliban og Washington opfordrer udenlandske tropper til at trække sig tilbage den 1. maj, men den amerikanske præsident Joe Bidens administration gennemgår aftalen efter en forværring af sikkerhedssituationen i Afghanistan.

Tyskland forbereder sig på at udvide mandatet til sin militære mission i Afghanistan fra 31. marts til slutningen af ​​dette år med troppsniveauer på op til 1,300 ifølge et udkast til dokument set af Reuters.

Læs

EU

Digitalisering af EU-retssystemer: Kommissionen indleder offentlig høring om grænseoverskridende retligt samarbejde

Udgivet

on

Den 16. februar lancerede Europa-Kommissionen en offentlig høring om modernisering af EU's retssystemer. EU sigter mod at støtte medlemslandene i deres bestræbelser på at tilpasse deres retssystemer til den digitale tidsalder og forbedre dem EU grænseoverskridende retligt samarbejde. Justiskommissær Didier Reynders (billedet) sagde: “COVID-19-pandemien har yderligere understreget vigtigheden af ​​digitalisering, også inden for retfærdighed. Dommere og advokater har brug for digitale værktøjer for at kunne arbejde hurtigere og mere effektivt sammen.

Samtidig har borgere og virksomheder brug for onlineværktøjer til en lettere og mere gennemsigtig adgang til domstolene til en lavere pris. Kommissionen stræber efter at skubbe denne proces frem og støtte medlemslandene i deres bestræbelser, herunder med hensyn til at lette deres samarbejde i grænseoverskridende retslige procedurer ved hjælp af digitale kanaler. " I december 2020 vedtog Kommissionen en kommunikation skitserer de handlinger og initiativer, der skal fremme digitaliseringen af ​​retssystemer i hele EU.

Den offentlige høring vil samle synspunkter om digitaliseringen af ​​EU's grænseoverskridende civile, kommercielle og strafferetlige procedurer. Resultaterne af den offentlige høring, hvor en bred vifte af grupper og enkeltpersoner kan deltage, og som er tilgængelige her indtil den 8. maj 2021 vil indgå i et initiativ om digitalisering af grænseoverskridende retligt samarbejde, der forventes ved udgangen af ​​dette år, som annonceret i 2021 Kommissionens arbejdsprogram.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending