Følg os

Forsiden

Magnitskys mor tager retslige skridt mod indenrigsministeriet for at lukke anden postume forfølgelse af søn

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

220px-Sergei_MagnitskySergei Magnitskys mor har anlagt sag mod det russiske indenrigsministerium for at afslutte den anden posthumte sag mod hendes søn (billedet). Hun har også opfordret til en undersøgelse af de embedsmænd, der er ansvarlige for sagsforfalskning. "Denne straffesag er baseret på en fiktiv begivenhed og skal derfor afsluttes, og der bør iværksættes en ordentlig efterforskning af de embedsmænd, der har forfalsket optegnelserne og organiseret den anden posthume forfølgelse af min søn," sagde Magnitskaya i sin erklæring..

Magnitskys mor mener, at den anden posthumte sag, der anklager hendes søn for medvirken til det tyveri på 230 millioner dollars, som han havde afsløret, er et forsøg på at presse hende til at droppe hendes krav om retfærdighed. "Ulovlige handlinger fra embedsmænd ... forårsager mig uberettiget lidelse og smerte, som jeg betragter som et nyt forsøg fra efterforskere på at tvinge mig til at trække mine krav om retfærdighed tilbage for min afdøde søn og for at stille dem til ansvar for hans ulovlige retsforfølgelse og mord," Magnitskaya tilføjet.

Magnitskayas klage anfører, at efterforsker Urzhumtsev fra indenrigsministeriet, som var den officer, der indledte den anden posthume Magnitsky-sag, havde en væsentlig interessekonflikt, da han var ven med Andrei Pavlov, advokaten, der deltog i de hemmelige retssager ved forskellige domstole, som var derefter brugt til at retfærdiggøre den svigagtige tilbagebetaling på 230 millioner dollars afsløret af Magnitsky. Magnitskayas klage siger, at efterforsker Urzhumtsev var bekendt med Magnitskys vidneudsagn, som afslørede de involverede i bedrageriet mod Hermitage og tyveriet på 230 millioner dollars, inklusive Andrei Pavlov.

"Inkluderingen af ​​falske data i straffesagen er et embedsmisbrug, i dette tilfælde forsætligt...en væsentlig del af denne forfalskning blev udført af efterforsker Urzhumtsev, en bekendt til A.Pavlov... Efterforsker Urzhumtsev var bekendt med fra materialet i straffesagen...at min søn i den angivne periode konfronterede den kriminelle gruppe, der begik bedrageri mod hans klient – ​​de tre russiske virksomheder i Eremitagefonden. Han kendte til min søns vidneudsagn fra 5. juni 2008 og 7. oktober 2008, hvori han afslørede gerningsmændene og medsammensvorne til tyveriet," ifølge erklæringen.

Den nye straffesag blev åbnet i hemmelighed og holdt fra Magnitskys familie. "Alvorlige krænkelser af forfatningsmæssige rettigheder for min søn, som er frataget en mulighed for at forsvare sig på grund af hans død i arresthuset, hans inkriminering, i hemmelighed fra hans slægtninge, ved at begå en alvorlig lovovertrædelse, at gøre det uden at udstede ham en sigtelse, og uden en gyldig domstolsdom i forhold til ham, er et klart grundlag for at afslutte straffesagen nr. 678540, som er baseret på en fiktiv forbrydelsesbegivenhed,” sagde Magnitskaya.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending