Følg os

Støtte

Præsident Barroso glæder sig over Irlands udtræden af ​​bistandsprogram

DEL:

Udgivet

on

Bruxelles Economic ForumI dag (13. december) har Irland trukket sig ud af programmet for finansiel bistand, der blev indført i 2010 af EU og IMF.

For at markere dette vigtige øjeblik sagde præsident Barroso: "Jeg lykønsker den irske regering og det irske folk for denne præstation. Takket være deres indsats og ofre vil Irland nu være i stand til at finansiere sig selv gennem sin egen indsats. Dagens resultat ville ikke have været muligt uden de øvrige medlemslandes solidaritet og betydelige økonomiske støtte. Jeg vil også gerne hylde Den Europæiske Centralbanks og Den Internationale Valutafonds indsats og bidrag til det omfattende reformprogram, som nu er blevet afsluttet med succes. Jeg er stolte af Europa-Kommissionens indsats og bidrag. Vi har stået ved Irland hele vejen igennem, herunder gennem vores insisteren på forlængelse af løbetider og på nedsættelse af renten. Irlands succes sender et vigtigt budskab – det med beslutsomhed og støtte fra partneren lande, vi kan og vil komme stærkere ud af denne dybe krise."

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending