Følg os

Kommunikation

EGTA lancerer guide regulatoriske forhold

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

logo_egtaegta, sammenslutningen af ​​tv- og radiosalgshuse, lancerede i dag sin seneste publikation om regulatoriske anliggender Forståelse af AVMSD – Praktiske retningslinjer for implementering af direktivet om audiovisuelle medietjenester.

Formålet med de praktiske retningslinjer er at give indsigt i, hvordan direktivet om audiovisuelle medietjenester (AVMSD) er blevet implementeret i national lovgivning og indvirkningen på salgshuse og tv-selskaber af de reklamebestemmelser, som direktivet indfører, såsom produktplacering og sponsorering. . Hensigten er at demonstrere, hvordan salgshuse, tv-selskaber, nationale tilsynsmyndigheder og nationale ministerier har tacklet de udfordringer og regler, der er fastsat af AVMSD.

"Efterhånden som teknologien udvikler sig, og audiovisuel konvergens bliver en realitet, så skal reguleringen også tilpasse sig. Tv- og radiosalgshuse søger et fleksibelt, lovgivningsmæssigt miljø for at imødekomme kravene fra nutidens forretningsmiljø. Denne nye praktiske vejledning tydeliggør den nuværende praksis, og afgørende implementeringen og fortolkningen af ​​AVMS-direktivet, på nationalt plan,” sagde egta-generalsekretær Katty Roberfroid.

Da alle medlemslande officielt har omsat AVMSD til national lovgivning, føler egta, at det nu er et godt tidspunkt til at reflektere over udviklingen for fuldt ud at forberede industrien på de kommende udfordringer. For bedst muligt at illustrere den aktuelle situation med hensyn til gennemførelse og implementering af direktivet og den virkelighed, som medietjenesteudbydere står over for, bruger retningslinjerne til enhver tid praktiske eksempler fra egta-medlemmernes perspektiv til at demonstrere, hvordan kravene af AVMSD er ved at blive omsat i praksis.

”Vi tror på, at denne publikation, den eneste af sin slags, vil være til stor gavn for vores medlemmer. Det giver dem mulighed for at have et overblik over implementeringen af ​​AVMS-direktivet på de forskellige nationale markeder, hvilket giver dem en let at finde og nyttig ressource for alle afdelinger af egta medlemssalgshuse” tilføjet egta Head of Regulatory & Public Affairs Conor Murray.

Hvis du ønsker at få en kopi af Forståelse af AVMSD – Praktiske retningslinjer for implementering af direktivet om audiovisuelle medietjenester kontakt egta kommunikationschef Anne-Laure Dreyfus:

Telefon: +32 2 290 31 34
E-mail: [e-mail beskyttet]

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending