Følg os

Forsiden

Udtalelse: 'Hypokrisi med levende løn'

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

timthumb
1279552
Af John Tennant - UKIP-kandidat til EU-valg i North East Region 2014

Chuka Umunna, en af ​​de stigende stjerner i det diskrediterede britiske arbejderparti og en af ​​de højeste stemmer i Living-lønnsdebatten er blevet afsløret for at have ubetalt personale, der har været involveret i kampagner på hans vegne. Helt hykleri, hvordan kan en meget godt betalt parlamentsmedlem med generøse livsstilsfordele få lov til at rekruttere personale uden at tilbyde en form for løn slippe af sted med at foregive at stille op for de fattigste arbejdere i vores land?

Umunna blev endda stillet et direkte spørgsmål om Søndagspolitik med hensyn til, om han betaler sit eget personale mindst mindsteløn, var hans svar et klart 'ja', men faktisk overtog han personale i hans Streatham-valgkreds og hans parlamentariske kontor med kun 'frokost- og rejseudgifter'. Lad os være ærlige - han løj.

reklame

Debatten omkring en 'levende løn' er hjertet, der styrer hovedet. Jeg forstår fuldt ud det moralske argument om, at alle, der arbejder, skal få en rimelig andel af afkastet for deres hårde arbejde. Hvordan definerer vi det? Labour mener, at vi skal øge mindstelønnen og tilbyde virksomheden en skatterabat på mellem £ 445 og £ 1,000. Problemet her er det involverede bureaukratiske mareridt, helt sikkert for at beregne hver skatterabat for de mange tusinder af forskellige virksomheder, der gælder, vil omkostningerne ved at gøre det måske gøre hele ordningen usandsynlig, selv den brownitiske kansler, der venter; Ed Balls i 2010 blev citeret: "Det forekommer mig, at der ville være betydelige ekstraomkostninger enten til statskassen eller for forretningen."

Resultatet af dette er en endnu mindre pulje af skatteindtægter, som vi skal tilbagebetale vores nationale gæld, faktisk hvis en sådan plan mangles som mange skatteordninger; vi kan endda blive nødt til at låne flere penge og dermed øge vores nationale gæld.

Der er masser af ideer, der flyder rundt i debatten om tackling af lave lønninger. Måske skal vi se på det fra en anden vinkel. Hvorfor er nogle lønninger lave? Hvorfor er nogle lønninger ikke en 'levende løn'? Skal vi prøve en mere fri markeds tilgang? Måske er vi nødt til at se på selve skatten, især indkomstskatten. Jeg synes ikke det er rimeligt at beskatte alle arbejdstagere uanset indtjening. Faktisk tror jeg, at lavtlønnede arbejdere ville være bedre stillet med ikke at betale indkomstskat overhovedet, på den måde får de 100% af det, de arbejder for. Ved at give dem bedre forbrugskraft og fjerne den lovgivningsmæssige byrde fra små virksomheder, vil dette igen hjælpe små virksomheder med at forblive i eksistens og være i stand til at fortsætte med at ansætte arbejdstagere.

reklame

Hvis vi tager Labours plan, tilføjer det faktisk yderligere papirarbejde til ansøgninger om skatterabat, hvilket tilføjer flere omkostninger til virksomheden, hvilket gør rabatten praktisk talt meningsløs. Årsagen til, at nogle lønninger betragtes som 'lave', er, at de ikke giver disse arbejdstageres forbrugskraft, fjerner skattebyrden, og de vil være i stand til at trives. I et frit marked kan du ikke fordreje lønninger gennem regulering, det er når du ender med forskellen i at tjene magt mellem klasserne og generelt ender med et delt samfund. For at sikre retfærdighed skal vi frigøre dem med lavere indtjeningsevne fra skat og dem med højere indtjening til at betale en rimelig andel af indkomstskatten. Det er tilgangen til det frie marked, det er sådan, vi skaber en 'levende løn'.

Hr. Umunna burde være mere omhyggelig i sine politiske argumenter. Du kan ikke kræve fair lønninger, men ansætte personale uden reel løn. Du kan heller ikke oprette en levende løn ved at tilføje flere regler. Ved at mindske de lovgivningsmæssige byrder kan vi skabe større økonomisk aktivitet for alle.

Økonomi

Udstedelse af grønne obligationer vil styrke euroens internationale rolle

Udgivet

on

Eurogruppens ministre drøftede euroens internationale rolle (15. februar) efter offentliggørelsen af ​​Europa-Kommissionens meddelelse af (19. januar), 'Det europæiske økonomiske og finansielle system: fremme styrke og modstandsdygtighed'.

Formand for Eurogruppen, Paschal Donohoe sagde: ”Målet er at reducere vores afhængighed af andre valutaer og styrke vores autonomi i forskellige situationer. Samtidig indebærer øget international brug af vores valuta også potentielle afvejninger, som vi fortsat vil overvåge. Under drøftelsen understregede ministrene potentialet ved udstedelse af grønne obligationer til at forbedre markenes anvendelse af euroen, samtidig med at de bidrog til at nå vores klimatransitionsmål. ”

Eurogruppen har drøftet spørgsmålet flere gange de seneste år siden Eurotopmødet i december 2018. Klaus Regling, administrerende direktør for den europæiske stabilitetsmekanisme, sagde, at overdreven tillid til dollaren indeholdt risici, hvilket gav Latinamerika og den asiatiske krise i 90'erne som eksempler. Han henviste også skråt til "nyere episoder", hvor dollarens dominans betød, at EU-virksomheder ikke kunne fortsætte med at arbejde med Iran i lyset af amerikanske sanktioner. Regling mener, at det internationale monetære system langsomt bevæger sig mod et multipolært system, hvor tre eller fire valutaer vil være vigtige, herunder dollar, euro og renminbi. 

reklame

Europakommissionær for økonomi, Paolo Gentiloni, var enig i, at euroens rolle kunne styrkes gennem udstedelse af grønne obligationer, der forbedrede markternes anvendelse af euroen, samtidig med at det bidrog til at nå vores klimamål for Next Generation EU-midler.

Ministrene var enige om, at der var behov for en bred indsats til støtte for euroens internationale rolle, som omfatter fremskridt inden for bl.a. Den Økonomiske og Monetære Union, bankunionen og kapitalmarkedsunionen for at sikre euroens internationale rolle.

reklame

Læs

EU

Europæisk menneskerettighedsdomstol støtter Tyskland over Kunduz-luftangrebssagen

Udgivet

on

By

En undersøgelse foretaget af Tyskland om et dødbringende luftangreb i 2009 nær den afghanske by Kunduz, der blev beordret af en tysk kommandør, overholdt dens forpligtelser med hensyn til livsret, fastslog Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol tirsdag den 16. februar skriver .

Dommen fra den Strasbourg-baserede domstol afviser en klage fra den afghanske statsborger Abdul Hanan, der mistede to sønner i angrebet, om at Tyskland ikke opfyldte sin forpligtelse til effektivt at undersøge hændelsen.

I september 2009 kaldte den tyske chef for NATO-tropper i Kunduz en amerikansk kampfly til at slå to brændstofbiler nær byen, som NATO mente var blevet kapret af Talibans oprørere.

Den afghanske regering sagde på det tidspunkt, at 99 mennesker, herunder 30 civile, blev dræbt. Uafhængige rettighedsgrupper anslået mellem 60 og 70 civile blev dræbt.

reklame

Dødstallet chokerede tyskerne og tvang i sidste ende sin forsvarsminister til at træde tilbage på grund af beskyldninger om at dække over antallet af civile tab i opløbet til Tysklands valg i 2009.

Tysklands føderale anklagemyndighed havde fundet ud af, at kommandanten ikke påtog sig strafferetligt ansvar, hovedsageligt fordi han var overbevist om, da han beordrede luftangrebet, at der ikke var nogen civile til stede.

For at han kunne holdes ansvarlig i henhold til international lov, ville han skulle have fundet ud af, at han havde handlet med den hensigt at forårsage overdrevne civile tab.

reklame
Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol overvejede effektiviteten af ​​Tysklands efterforskning, herunder om den fastslog en begrundelse for dødelig magtanvendelse. Det overvejede ikke lovligheden af ​​luftangreb.

Af 9,600 NATO-tropper i Afghanistan har Tyskland den næststørste kontingent bag USA.

En fredsaftale i 2020 mellem Taliban og Washington opfordrer udenlandske tropper til at trække sig tilbage den 1. maj, men den amerikanske præsident Joe Bidens administration gennemgår aftalen efter en forværring af sikkerhedssituationen i Afghanistan.

Tyskland forbereder sig på at udvide mandatet til sin militære mission i Afghanistan fra 31. marts til slutningen af ​​dette år med troppsniveauer på op til 1,300 ifølge et udkast til dokument set af Reuters.

Læs

EU

Digitalisering af EU-retssystemer: Kommissionen indleder offentlig høring om grænseoverskridende retligt samarbejde

Udgivet

on

Den 16. februar lancerede Europa-Kommissionen en offentlig høring om modernisering af EU's retssystemer. EU sigter mod at støtte medlemslandene i deres bestræbelser på at tilpasse deres retssystemer til den digitale tidsalder og forbedre dem EU grænseoverskridende retligt samarbejde. Justiskommissær Didier Reynders (billedet) sagde: “COVID-19-pandemien har yderligere understreget vigtigheden af ​​digitalisering, også inden for retfærdighed. Dommere og advokater har brug for digitale værktøjer for at kunne arbejde hurtigere og mere effektivt sammen.

Samtidig har borgere og virksomheder brug for onlineværktøjer til en lettere og mere gennemsigtig adgang til domstolene til en lavere pris. Kommissionen stræber efter at skubbe denne proces frem og støtte medlemslandene i deres bestræbelser, herunder med hensyn til at lette deres samarbejde i grænseoverskridende retslige procedurer ved hjælp af digitale kanaler. " I december 2020 vedtog Kommissionen en kommunikation skitserer de handlinger og initiativer, der skal fremme digitaliseringen af ​​retssystemer i hele EU.

Den offentlige høring vil samle synspunkter om digitaliseringen af ​​EU's grænseoverskridende civile, kommercielle og strafferetlige procedurer. Resultaterne af den offentlige høring, hvor en bred vifte af grupper og enkeltpersoner kan deltage, og som er tilgængelige her indtil den 8. maj 2021 vil indgå i et initiativ om digitalisering af grænseoverskridende retligt samarbejde, der forventes ved udgangen af ​​dette år, som annonceret i 2021 Kommissionens arbejdsprogram.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending