Følg os

Forretning

HRADF accepterer forbedret Socar tilbud på DESFA privatisering

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

02761e51e5a05cc570fd399ed25d2509Den Hellenic Republic Asset Development Fund (HRADF)'s bestyrelse accepterede Socars forbedrede tilbud på 400 millioner euro vedrørende privatiseringen af ​​66 % af den hellenske gastransmissionssystemoperatør (DESFA), hvoraf 31 % ejes af HRADF og 35% ejes af Hellenic Petroleum SA  

Hellenic Petroleum SA's beslutning om tilbuddet forventes efter mødet i dets bestyrelse. HRADF er meget glad for at byde Socar velkommen på det græske marked som en meget vigtig og strategisk partner. I det lange løb forventes denne aftale at inducere flere fordele for de græske forbrugere og øge den græske industris konkurrenceevne.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending