Følg os

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Kommissionen modtager Sloveniens anden betalingsanmodning under genopretnings- og modstandskraftsfaciliteten

DEL:

Udgivet

on

Anden og tredje bevillingsbetaling og den første lånebetaling, som er slået sammen til én betalingsanmodning, vedrører 41 milepæle og 3 mål. De dækker vigtige investeringer i den digitale transformation af virksomheder og deres innovative økosystemer, men også i jernbaner, bæredygtige bygninger, elnet, drikke- og spildevandsinfrastruktur, energieffektivitet i turisme- og kultursektoren og investeringer i ny it-infrastruktur til offentlige myndigheder.

Betalingsanmodningen indeholder også et sæt af transformative reformer, dækker e-forvaltning, videregående uddannelse, vandforvaltning og fremme af vedvarende energi og alternative brændstoffer i transportsektoren. Disse vil supplere de allerede opnåede milepæle og bidrage til at gøre Slovenien grønnere og et mere effektivt sted at drive forretning.

The Commission will now assess Slovenia’s payment request and will then send its preliminary assessment to the Council’s Economic and Financial Committee. Payments under the RRF are performance-based and contingent on Slovenia implementing the investments and reforms outlined in its recovery and resilience plan.

Yderligere oplysninger om processen med betalingsanmodningerne under RRF og Slovensk genopretnings- og modstandsdygtighedsplan er tilgængelig online.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending