Følg os

Europa-Kommissionen

Præsident von der Leyen rejser til Slovenien for at udtrykke støtte midt i hidtil usete oversvømmelser

DEL:

Udgivet

on

Europa-Kommissionens præsident Ursula von der Leyen (billedet) rejste den 9. august til Slovenien, hvor hun udtrykte sin solidaritet og var vidne til ødelæggelserne forårsaget af de oversvømmelser, der ramte landet i de seneste dage. Hun vil også diskutere de måder, hvorpå EU kan støtte genopbygnings- og forebyggelsesindsatsen. Formanden vil blive ledsaget af kommissær for krisestyring, Janez Lenarčič.

Præsidenten mødte Sloveniens premierminister, Robert Golob. Sammen rejste de til de områder, der var mest skadet af oversvømmelserne. Formand von der leyen og premierminister Golob holdt et pressepunkt, som var tændt EbS.

Senere på dagen, tilbage i Ljubljana, talte præsidenten til det ekstraordinære plenarmøde i Sloveniens nationalforsamling. Hendes tale blev transmitteret live EbS

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending