Følg os

Blogspot

'EU har det forkert med overordnet energipolitik og skal i stedet udnytte ubegrænset magt i havene og havene'

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

tidevandsenergi380Havene og havene dækker 71 % af jordens overflade og er den største absorber af solens energi. Hvis den kinetiske energi, der produceres gennem den konstante bevægelse i vores oceaner og have sammen med den absorberede termiske energi fra solen hver dag, kunne frigøres, kunne menneskeheden frigive en ubegrænset energiforsyning, der kunne drive verden for evigt.

Der er ingen tvivl om, at de konventionelle energiomkostninger vil blive ved med at stige uden ophør, og Storbritannien og EU må ændre sin tankegang om energipolitik til en fremtidig vedvarende bæredygtighed. Hvis ikke, vil flertallet af mennesker og virksomheder i en ikke alt for fjern fremtid ikke være i stand til at betale for deres energi og endnu værre, lyset uden den rette forudseenhed, vil slukke for de mange.

Det er en simpel kendsgerning, da levestandard og lønninger falder i reelle termer i hele EU, og hvor denne økonomiske afsmittende virkning uundgåeligt reducerer EU-virksomhedernes tilbøjelighed til at operere og handle. Det vil faktisk ikke vare så længe, ​​når pundet i Storbritannien er devalueret i mit sind på grund af ydre påvirkninger, som det britiske folk ikke har kontrol over. Spiralerende energiomkostninger er blot en facet af dette billede, der udfolder sig i Storbritannien og i sidste ende på lang sigt, hvor dette vil smitte af på euroområdet med en sandsynlig fremtidig devaluering af EURO'en også.

For de seneste stigninger i ubæredygtig energi i Storbritannien og i hele EU viser, at energiomkostningerne er ved at blive et af de største problemer for bæredygtighed for Europas befolkning.

I denne henseende, da mennesker og virksomheder er fuldstændig afhængige af elektricitet som livsnerven i alle moderne økonomier, og uden den vil økonomierne mislykkes, skal der ske forandring og ikke blot ord gennem EU's politiske retorik. Eurozonen kan faktisk ikke blive ved med at være fuldstændig afhængig af importeret energi, da dette blot vil være ren vanvid i det lange løb, og hvor vi er nødt til at begynde at se på andre former for elproduktion. Der er ingen tvivl om, at havene og oceanerne kan og vil levere 24/7 af vores energibehov til en lav pris i evighed, og hvor dette er i modsætning til vind- og solceller, der er begrænsede energileverandører; kun skabe elektricitet gennem sjældne miljøkræfter (ikke mere end maksimalt 25 % energiproduktion dagligt med 75 % energiineffektivitet) og solens energi kun i dagslys respektfuldt. Disse energikilder vil faktisk aldrig give menneskeheden 24/7 energiforsyninger, og hvor kun havet og oceanerne kan gøre dette. Den anden store fordel er, at vedligeholdelsesomkostningerne ved vandkraftordninger er ekstremt lave, når de først er bygget, og hvor disse energiordninger ville give EU al den energisikkerhed, de nogensinde har brug for. Hidtil har EU brugt et meget lille beløb på at udnytte havenes og oceanernes magt sammenlignet med de enorme summer fra folkets beskatning, der er blevet investeret i alle de andre energikilder; mange med lavt energiudbytte sammenlignet med det tilgængelige potentiale og med høje langsigtede vedligeholdelsesomkostninger.

Derfor, når man studerer alle de alternativer, der er tilgængelige, bliver det klart, at vores have omkring og inde i Storbritannien og EU kun kan være den langsigtede løsning på vores energiproblemer og behov. For denne energi er relativt billig og gratis på omdannelsespunktet, og den er hverken afhængig af verdensmarkederne for udbud og efterspørgsel eller de store energiselskabers og deres aktionærers overskud.

Som et glimrende eksempel på den politiske selvtilfredshed i hele EU nævner jeg et projekt i den private sektor i Storbritannien, Western Water Highway. Alene denne ordning beregnet af AMEC, den største internationale entreprenør, ville sørge for mellem 10 % og 20 % af Storbritanniens samlede elbehov gennem vandkraft. Desværre for Storbritannien lever deres politikere stadig i 'den mørke middelalder' og kan ikke se skoven for træerne. For dette megaprojekt og andre, der er blevet udtænkt privat af britiske opfindere og ingeniører (ikke regeringen eller Whitehall, og det er der, problemet ligger) bliver aldrig givet dagens lys i nogen energidiskussioner. For det ser ud til, at regeringen ville foretrække, at det britiske folk og virksomheder udbetaler mere end XNUMX milliarder hvert år i betalinger til fossile brændstoffer i stedet for at bruge langsigtet tænkning og investere i levedygtige alternativer.

reklame

Der kræves faktisk lidt sund fornuft for at se, at på lang sigt er konstant og stigende høje betalinger for fossile brændstoffer rent vanvid... og desværre må det siges, at det vil blive langt værre. I denne henseende var også vind og sol, set i forhold til havenes og oceanernes konstante 24/7-kraft, absolut ikke den rigtige politiske energibeslutning, da vi i sidste ende ikke vil have noget andet alternativ end at vende tilbage til havene og oceanerne i vores lange- sigt bæredygtigt energibehov. Men hvorfor ikke gøre det nu, er mit store spørgsmål og stoppe al denne spildte investering i alternative energikilder med lav energiomdannelse, der giver lidt tilbage og i sidste ende vil koste og arm og ben at vedligeholde...og alt sammen på bekostning af befolkningen i EU. For i sidste ende vil vi uundgåeligt have noget andet alternativ end at tage til havene og oceanerne for vores bæredygtige energibehov for at bevare vores livsstil. Faktisk i denne henseende, jo hurtigere vores politiske klasser indser dette, jo bedre vil det være for EU's fremtid og dets ultimative overlevelse.

For i sidste ende, da den Almægtige skabte verden, skabte han eller hun havene og månen til en mangfoldighed af formål i mit sind. Et af hovedformålene til dels og på lang sigt var at producere relativt fri energi, som menneskeheden kan udnytte og bruge til at opretholde sig selv. fremtidig skæbne ligger på alle mange måder ... energisikkerhed og dens kontrol er en primær, hvis sandheden skal frem.

Dr. David Hill
Administrerende direktør
World Innovation Foundation

Western Water Highway

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending