Følg os

Blogspot

'EU har det forkert med overordnet energipolitik og skal i stedet udnytte ubegrænset magt i havene og havene'

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

tidevandsenergi-energy380Havene og havene dækker 71% af jordens overflade og er den største absorberer af solens energi. Hvis den kinetiske energi, der produceres gennem den konstante bevægelse i vores have og havene sammen med den absorberede termiske energi fra solen hver dag, kunne frigøres, kunne menneskeheden frigive en ubegrænset energiforsyning, der kunne drive verden for evigt.

Der er ingen tvivl om, at de konventionelle energiomkostninger vil fortsætte med at stige uden at have givet tilsagn, og Det Forenede Kongerige og EU skal ændre sin tankegang om energipolitik til en af ​​fremtidig kontinuerlig bæredygtighed. Hvis ikke, i ikke alt for fjern fremtid vil flertallet af mennesker og virksomheder ikke være i stand til at betale for deres energi og endnu værre, lysene uden den rette fremsyn vil slukke for de mange.

Det er en simpel livsfakta, da levestandarden og lønningerne falder reelt i hele EU, og hvor denne økonomiske knock-on uundgåeligt reducerer tilbøjeligheden for EU-virksomheder til at drive og handle. Faktisk vil det ikke være så længe, ​​når punden i Storbritannien er devalueret efter min mening på grund af eksterne påvirkninger, som det britiske folk ikke har kontrol over. Spiraliserende energiomkostninger er kun en facet af dette udfoldelige billede i Det Forenede Kongerige og i sidste ende på lang sigt, hvor dette vil spildes ud i eurozonen med en sandsynlig fremtidig devaluering af EURO også.

reklame

For de nylige uholdbare energiforhøjelser i Det Forenede Kongerige og i hele EU viser, at energiomkostningerne er ved at blive et af de største problemer for bæredygtighed for Europas befolkning.

I denne henseende, da mennesker og virksomheder er helt afhængige af elektricitet, da livsnerven i alle moderne økonomier og uden den vil økonomier svigte, skal der ske ændringer og ikke bare ord gennem EUs politiske retorik. Faktisk kan ikke eurozonen fortsat være helt afhængig af importeret energi, da dette bare vil være ren galskab på lang sigt, og hvor vi skal begynde at se på andre former for elproduktion. Der er ingen tvivl om, at havene og havene kan og vil levere 24/7 af vores energibehov til en lav pris til evig tid, og hvor dette er i modsætning til vind- og solceller, der er begrænsede energileverandører; kun at skabe elektricitet gennem sjældne miljøkræfter (ikke mere end maksimalt 25% energiproduktion dagligt med 75% energiineffektivitet) og solens energi under kun dagslys respektfuldt. Faktisk vil disse energikilder aldrig give menneskeheden 24/7 energiforsyning, og hvor kun havet og havene kan gøre dette. Den anden store fordel er, at vedligeholdelsesomkostningerne ved vandkraftordninger er ekstremt lave, når de først er bygget, og hvor disse energiordninger vil give EU al den energisikkerhed, som de nogensinde har brug for. Indtil i dag har EU brugt en meget lille mængde på at udnytte havenes og oceanernes magt sammenlignet med de store summer fra folks beskatning, der er investeret i alle de andre energikilder; mange med lavt energiforbrug sammenlignet med det tilgængelige potentiale og med høje langsigtede vedligeholdelsesomkostninger.

Derfor, når man studerer alle de tilgængelige alternativer, bliver det klart, at vores hav omkring og inden for Storbritannien og EU kun kan være den langsigtede løsning på vores energiproblemer og behov. For denne energi er relativt billig og fri på omdannelsespunktet, hverken afhængig af verdensmarkedet for udbud og efterspørgsel og overskuddet for de store energiselskaber og deres aktionærer.

reklame

Som et godt eksempel på den politiske selvtilfredshed i hele EU nævner jeg et privat sektorprojekt i Storbritannien, Western Water Highway. Denne ordning, der alene koster af den største internationale entreprenør AMEC, ville tilvejebringe mellem 10% og 20% af Storbritanniens samlede elbehov gennem vandkraft. Desværre for Storbritannien lever deres politikere stadig i de 'mørke tider' og kan ikke se skoven til træerne. For dette megaprojekt og andre, der er blevet udtænkt privat af britiske opfindere og ingeniører (ikke regeringen eller Whitehall, og det er her problemet ligger), får vi aldrig dagslys inden for energidiskussioner. For det ser ud til, at regeringen foretrækker, at det britiske folk og virksomheder betaler over hundrede milliarder hvert år i betalinger med fossilt brændstof i stedet for at bruge langsigtet tænkning, der investerer i levedygtige alternativer.

Faktisk er der brug for en smule sund fornuft for at se, at de langsigtede kontinuerlige og stigende høje betalinger med fossile brændstoffer er ren galskab ... og desværre er det sagt at det vil blive langt værre. I denne henseende var også vind og sol set i forhold til den kontinuerlige 24/7 magt i havene og oceaner bestemt ikke den rigtige politiske energibeslutning, da vi til sidst ikke har andet alternativ end at vende tilbage til havene og havene for vores lange sigt bæredygtige energibehov. Men hvorfor ikke gøre det nu er mit store spørgsmål og stoppe al denne spildte investering i alternative energikilder med lav energikonvertering, der giver lidt tilbage og i sidste ende vil koste og arm og ben at vedligeholde ... og alt på bekostning af EU-befolkningen. For i sidste ende har vi uundgåeligt intet andet alternativ end at gå til havene og havene for vores bæredygtige energibehov for at bevare vores livsstil. Faktisk i denne henseende jo hurtigere vores politiske klasser indser dette, desto bedre vil det være for EU's fremtid og dens ultimative overlevelse.

For i sidste ende, når den Almægtige skabte verden, skabte han eller hun havene og månen til en lang række formål i mit sind. Et af hovedformålene delvis og på lang sigt var at producere relativt fri energi, som menneskeheden kan udnytte og bruge efter ønske om at opretholde sig selv. For i denne henseende kom også vi som art fra havet og oceanerne, og det er her vores den fremtidige skæbne ligger på alle mange måder ... energisikkerhed og dens kontrol er en primær enhed, hvis al sandhed bliver fortalt.

Dr. David Hill
Administrerende direktør
World Innovation Foundation

Western Water Highway

Rusland

EU skal være parat til ikke at anerkende russiske duma -valg, siger EPP

Udgivet

on

Rusland [nid: 114228]

”Vi har brug for en revision af Europas politik over for Rusland. Vi skal afskrække russiske trusler, inddæmme russisk indblanding i EU og dets nabolag og strategisk støtte pro-demokratiske kræfter i Rusland. Vi er nødt til at arbejde ud fra den antagelse, at forandringer er mulige i dette land, og at 'demokrati først' er vores første opgave i vores forhold til Rusland. Rusland kan være et demokrati, ”sagde Andrius Kubilius, EPP-MEP, forud for plenarmødedebatten den 14. september om fremtiden for de politiske forbindelser mellem EU og Rusland.

En parlamentarisk rapport, som Kubilius forfattede, og som vil blive sat til afstemning i dag (15. september), understreger, at Europa bør engagere sig i Moskva om spørgsmål af fælles interesse, såsom våbenkontrol, fredsopbygning, global sikkerhed eller klimaforandringer. Et sådant samarbejde bør imidlertid være strengt betinget af Kremls vilje til at overholde menneskerettigheder og internationale love. ”Samarbejdet på bestemte områder bør ikke føre til indrømmelser af EU's værdier og bør aldrig se bort fra konsekvenserne for vores partnere. Vi har brug for mere mod til at tage en stærk holdning over for Kreml-regimet for at forsvare menneskerettighederne. Vi skal sikre os, at ethvert yderligere engagement med Kreml afhænger af Putins vilje til at afslutte aggressioner, undertrykkelser og intimideringer i og uden for Rusland, ”understregede Kubilius.

reklame

Rapporten understreger endvidere, at EU skal være parat til ikke at anerkende den russiske duma og suspendere landet fra internationale parlamentariske forsamlinger, herunder Europarådets, hvis denne uges parlamentsvalg i Rusland anerkendes som svigagtig. »Folk i Rusland skal have valgret, ligesom mennesker i ethvert andet demokratisk land. Når centrale oppositionsspillere og modstandere af det russiske regeringsparti sidder i fængsel eller i husarrest, er der intet valg. Kremls kontinuerlige undertrykkelse af alle oppositionskandidater, frie medier eller NGO'er undergraver valgets legitimitet og retfærdighed. Vi gentager, at oppositionslederen Alexei Navalny skal løslades såvel som alle dem, der støttede ham under fredelige protester, ”sluttede Kubilius.

reklame
Læs

Tyskland

Tyske Grønnes medleder forsvarer den kæmpede kanslerkandidat

Udgivet

on

By

Medledere for Tysklands grønne parti Robert Habeck og Annalena Baerbock, også kandidat til kansler for De Grønne, lytter til NABU-foreningsleder Christian Unselt, mens de går en tur ved hederne i naturreservatet Biesenthaler Basin efter at have forelagt et øjeblikkeligt klimabeskyttelsesprogram i Biesenthal nær Bernau, nordøstlige Tyskland 3. august 2021. Tobias Schwarz/Pool via REUTERS

Medlederen for Tysklands Grønne forsvarede søndag (8. august) partiets kandidat til kansler ved næste måneds føderale valg og afviste forslag om, at han skulle erstatte hende, efter at hun havde begået en række kostbare fejl, skriver Paul Carrel, Reuters.

Økologerne steg kort i meningsmålingerne for at overhale forbundskansler Angela Merkels konservative blok, efter at de havde kaldt Annalena Baerbock (afbilledet) som deres kanslerkandidat i april, men er siden aftaget.

Baerbocks fejlstrøgne kampagne har inkluderet fejl i hendes cv og en skandale over en julebonusbetaling, som hun undlod at erklære for parlamentet. Baerbock har også sagt, at sexistisk undersøgelse holder hende tilbage. Læs mere.

reklame

"Fru Baerbock er egnet til kanslerembedet, og vores opgave er at sikre, at de grønne er stærke," sagde partiets medleder, Robert Habeck, til tv-stationen ZDF i et interview.

På spørgsmålet om de grønne skulle erstatte Baerbock med ham som deres kanslerkandidat, svarede Habeck: "Nej, det er ikke en debat."

Foruden de grønnes problemer vil partiet blive udelukket fra stemmesedlen i delstaten Saarland ved det nationale valg 26. september på grund af uregelmæssigheder i udvælgelsen af ​​regionale kandidater efter intern skænderi.

reklame

"De Grønne kampagne havde et par problemer, men ... Jeg glæder mig til august og september," sagde Habeck, der er partileder med Baerbock. "Alt er muligt."

En meningsmåling, der blev offentliggjort tidligere søndag, viste, at de venstreorienterede socialdemokrater (SPD) trak niveau med de grønne på 18%, bag Merkels konservative på 26%. Merkel, der har siddet ved magten siden 2005, planlægger at stille op efter valget. Læs mere.

INSA -undersøgelsen viste, at SPD -kandidaten Olaf Scholz i en hypotetisk direkte afstemning om kansler var godt fremme med 27% opbakning. Konservative Armin Laschet faldt på 14%, et point foran Baerbock, på 13%.

De Grønne præsenterede tirsdag et "nødklima -beskyttelsesprogram" med det formål at nulstille deres kampagne. Læs mere.

Læs

European Green Deal

Familier med lav indkomst og husejere i middelklassen må ikke betale for Green Deal, siger EPP

Udgivet

on

EPP-gruppen ønsker, at Europa bliver klimaneutralt inden 2050. "Denne vidtrækkende transformation af vores økonomier og samfund skal ske på en smart måde, fordi vi ønsker at bekæmpe klimaforandringer med innovation, konkurrenceevne og europæiske job. Vi vil omdanne den nødvendige transformation til en mulighed. Vi ønsker afkarbonisering og ikke de-industrialisering! Vi ønsker ikke kun at opstille mål, men finde den bedste måde for Europa at nå disse mål med særlig fokus på brint og i visse tilfælde gas, som en overgangsteknologi, "sagde Esther de Lange MEP, næstformand for EPP-gruppen med ansvar for økonomi og miljø.

Hendes erklæring kommer forud for Europa-Kommissionens præsentation af den såkaldte 'Fit for 55' -pakke, en enorm lovpakke med energi- og klimalove, der har til formål at omsætte 55% CO2-reduktionsmålet til konkrete nye regler for transport, industri, bygninger og andre sektorer.

"Vi skal være meget opmærksomme på, hvem der afregner regningen for Green Deal. Det kan ikke være familier med lav indkomst, husejere fra middelklassen eller bilejere i landdistrikter uden offentlig transport, der skal betale den højeste regning," tilføjede de Lange, forklarer, at EPP-gruppen ønsker et troværdigt socialt instrument til at tackle fattigdom i opvarmning og mobilitet inden for og mellem medlemsstater.

reklame

EPP-gruppen ønsker at fremme rene biler. "Vi ønsker at prioritere udviklingen af ​​rene køretøjer, elektrisk mobilitet og nulemissionsbrændstoffer. Vi ønsker ikke, at debatten om CO2-emissioner fra biler bliver til endnu en ideologisk kamp om dogmer. Europas bilindustri skal bevare sin globale konkurrenceevne og skal forblive teknologiledere og trendsættere for rene biler til Europa og resten af ​​verden. Meget vil også afhænge af udrulningen af ​​afgiftsinfrastrukturen. EPP-Gruppen insisterer derfor på regelmæssig rapportering fra Kommissionen om de fremskridt, der er gjort her, og dens konsekvenser for realiseringen af CO2-reduktionsmål, "konkluderede de Lange.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending