Følg os

Ungarsk vin

Ungarn for at opfylde alle forpligtelser, der er givet for at låse op for EU-midler, siger minister

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Uddannelse, kultur, ungdom og medborgerskab Den udpegede EU-kommissær Tibor Navracsics fra Ungarn taler til Europa-Parlamentets udvalg for kultur og uddannelse i EU-Parlamentet i Bruxelles den 1. oktober 2014.

Ungarn lovede søndag (18. september) at opfylde alle sine finansieringsforpligtelser fra Europa-Kommissionen, efter at en EU-leder foreslog at suspendere omkring 7.5 millioner euro i EU-finansiering til Ungarn på grund af korruption.

Tibor Navracsics (EU's udviklingsminister) udtalte, at han håber, at Ungarns handlinger vil overbevise EU-Kommissionen om at implementere tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte EU-midler.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending