Følg os

Columbia

MEP'erne til at debattere Colombias fredsproces med præsident Santos

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Juan_Manuel_Santos_CalderonForeign Affairs Committee MEPs and Colombia’s President Juan Manuel Santos Calderón (billedet) will debate its peace process with the FARC on Tuesday (4 November) at 16h30. The EU visa waiver for Colombian citizens is also likely to be raised.

Before meeting Foreign Affairs Committee MEPs, President Santos will be received by EP President Martin Schulz. Their meeting will be followed by a press point. You can follow the meeting of the Foreign Affairs Committee via EP Live and EbS+.


Mere information

reklame

reklame
reklame
reklame

trending