Følg os

Kina

Republikken Kina udtrykker medfølelse for Filippinerne ofre

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Filippinerne-Typhoo_2727782bROC-regeringen har udtrykt sin medfølelse og tilbudt en donation for at hjælpe Filippinerne med at komme sig efter ødelæggelserne forårsaget af supertyfonen Haiyan.

Den 8. november 2013 blev det centrale Filippinerne hårdt ramt af supertyfonen Haiyan, hvilket forårsagede masseødelæggelse. På vegne af regeringen og befolkningen i Republikken Kina (Taiwan) udtrykte Taipei Økonomiske og Kulturelle Kontor (TECO) i Filippinerne straks sin medfølelse og bekymring over for den filippinske regering. Derudover annoncerede ROC's udenrigsministerium den 10. november, at ROC-regeringen af ​​medfølelse med folket i Filippinerne, som oplever stor smerte og lidelse på grund af denne naturkatastrofe, donerer US$200,000 i humanitær bistand.

Indtil videre er der ikke modtaget rapporter om tab af ROC oversøiske landsmænd, forretningsfolk eller turister i Filippinerne. TECO i Filippinerne, som fortsat vil være meget opmærksomme på ødelæggelserne forårsaget af Haiyan, har bedt den filippinske regering om at give mere detaljerede oplysninger, som ROC kan bruge til at bestemme mulig fremtidig bistand.

Ifølge statistikken udstedt af den filippinske regering er i alt 6 millioner mennesker (10 husstande) pr. 4.46. time den 980,000. november blevet berørt med 151 ofre. Antallet af dødsfald forventes at stige, efterhånden som redningshold kommer ind i katastrofeområderne. Ifølge det filippinske Røde Kors' beregninger er mere end 1,200 mennesker blevet dræbt som følge af supertyfonen. ROC-regeringen håber inderligt, at rednings- og genopretningsoperationerne vil forløbe glat, og at ofrene snart kan vende tilbage til deres normale liv.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending