Følg os

Europa-Parlamentet

'Remix Europe': Musikkonkurrence arrangeret af PES Group

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Elsker du musik? Bruger du din tid på at spille, skrive og omarrangere det? Kunne du tænke dig at give et personligt præg på Europæisk anthem?

PES-gruppen i Regionsudvalget søger musikere til at deltage i Remix Europe, dens EU-dækkende musikkonkurrence, der arrangeres inden for rammerne af det europæiske borgerår 2013 og det kommende valg til Europa-Parlamentet i 2014.

Sammensæt din egen version af Europæisk anthem, baseret på Ludwig van Beethovens Ode til Glæden, og prøv at vinde den fantastiske præmie på fire fulde VIP-billetter til Sziget-festivalen i august 2014 med tilhørende flybilletter til Budapest og en tur til konkurrencens prisuddeling, som afholdes i Bruxelles i april 2014.

Vær kreativ! Gør det hipt eller smart! Hovedideen er at give gode gamle Ode til Glæden et helt nyt spin, dit spin!

Konkurrencen løber fra den 15. november 2013 til den 15. februar 2014 og er åben for alle europæiske beboere på 18 år og ældre. Den bedste nye version af European Anthem vil blive udvalgt af en jury bestående af højt kvalificerede fagfolk, der repræsenterer forskellige udtryk for den europæiske musikverden.

For mere information om konkurrencen og reklamemateriale, Klik her.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending