Følg os

Forsiden

Vinder, Student Journalism Awards - Hvad betyder det at være på en international skole for mig? - Grace Roberts

DEL:

Udgivet

on

Spørgsmål som disse er indlæst, aldrig enkle eller ligetil. Det kræver, at du graver ned og finder din sandhed. Tænk på det som et løg, du har lagene, der omgiver ydersiden, og for at komme til midten skal du fjerne hvert lag. Alt har positive og negative, inklusive dette spørgsmål, så lad os begynde at gennemgå, skal vi? British School of Brussels er den første internationale skole, jeg har været på, inden jeg var her i det militære skolesystem. Militærskoler er normale britiske skoler, men disse køres i udlandet for britiske studerende som mig! Da jeg boede i Tyskland, var jeg i flere skoler i det specifikke system: lige fra start til slut. Jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg elskede dem, jeg har mødt så mange fantastiske venner fra at være i disse skoler, men der var et par problemer. Ser du, da du var på en af ​​disse skoler, flyttede du op til den næste skole med de samme mennesker og et par ekstra, som kan være dejlige. Nogle gange føltes det dog som om du var slags fanget. Folk havde disse ideer og skildringer af dig i deres hoveder fra da du var 8 og ville forvente, at du skulle forblive på samme måde. Det forventes, at du bliver i de samme vennegrupper, forbliver den samme person, som du var, da du var lille, men det ville aldrig forblive konstant. Venner vil argumentere, folk vil ændre sig, det er bare den måde, verden fungerer på.

Op- og nedture, op- og nedture

En af mine nærmeste venner og jeg har været venner i over 7 år, og vi var kendt for at være de bedste venner. Bortset fra en gang, hvor vi faldt i et lille argument om en bue, jeg havde på i mit hår. Det var et argument, der varede næsten to måneder, vi sagde ikke et ord til hinanden, men jeg så hende altid i skolen, vi havde også den samme vennegruppe, som gjorde situationen værre. Alle blev involveret og forsøgte at placere os sammen igen som to brudte puslespil. Det var som om folk foragtede forandringen; det var ukendt for dem. Heldigvis arbejdede vi det og blev tættere end nogensinde før. Men det hang fast med mig, hvor meget folk hadede forstyrrelsen, de kunne ikke klare ændringen.

Men da jeg kom her, var det virkelig et frisk pust.

Jeg kunne være den, jeg ville være, uden at nogen kendte mig før jeg ankom. Jeg kunne bære, hvad jeg ønskede; Jeg kunne gøre mit hår som jeg ville. Jeg kunne være mig. Selvfølgelig var der de få domme fra mennesker, som der altid vil være, men det var okay, fordi jeg var glad og fint at være mig. Jeg fandt et stabilt supportsystem: venner, der passede mig, lærere, der gav mig hjælp, da jeg havde brug for det, et skolesystem, der stræbte efter venlighed og positivitet. Jeg fandt nogle af de bedste mennesker, jeg nogensinde vil møde, nogle af de tætteste mennesker, uanset hvor langt væk de bevæger sig.

Men med hver sti er der en pyt. Det kommer til det punkt, hvor det skal slutte, alle skal gå videre. Det er trist, men det er sandt. Hvert hej er kommet med farvel. Jeg måtte sige farvel til en af ​​mine nærmeste venner, den første person, jeg var blevet venner med i skolen, og det var smertefuldt. Det er det altid. Ingen tænker på, hvor meget det gør ondt at sige farvel til nogen, indtil tårerne begynder at rulle igen og de hårde farvel tales. Ingen vil nogensinde blive på det samme sted for evigt, det er bare virkeligheden. Uanset om det flytter til et nyt hus, flytter lande, flytter kontinenter, vil du altid flytte mindst en gang. Men når folk rejser, kommer der flere mennesker, og der knyttes endnu flere bånd. Du møder altid nye mennesker og nye venner, flere mennesker der holder af dig og er glade for at se dig trives.

Og det er en speciel ting ved internationale skoler; du møder altid nye mennesker. Du er fri til at udforske nye vennegrupper, tale med forskellige mennesker, få et bredere udvalg af venner uden frygt for at miste dine gamle venner. Det er trøstende. Nogle gange føler folk sig efterladt, eller som om de ikke har nogen andet end her, det er ikke sandt. Du vil altid have nogen, måske er du ikke klar over det, men du vil altid have nogen i dit hjørne, der hepper på dig, uanset hvad og det er en dejlig følelse. Det er en trøstende, rolig, varm følelse.

reklame

Så dit spørgsmål var, hvad betyder det at være i en international skole for mig, og jeg tror, ​​jeg måske endelig får et svar. For mig er det at være på en international skole en unik oplevelse, som jeg er heldig nok til at gennemgå på første hånd. Det åbner dørene til en helt ny verden af ​​kulturer, du måske ikke nogensinde har set, sprog, du måske aldrig har prøvet, mennesker, du aldrig ville have mødt. Det er en mulighed, jeg er så glad for, at jeg fik. Ikke alle har det samme som mig, og det er okay. Men glem aldrig, at der altid er op- og nedture, op- og nedture.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.
reklame

trending