Slut med os

Forsiden

Vinder, Student Journalism Awards - Hvad betyder det at være på en international skole for mig? - Grace Roberts

Udgivet

on

Spørgsmål som disse er indlæst, aldrig enkle eller ligetil. Det kræver, at du graver ned og finder din sandhed. Tænk på det som et løg, du har lagene, der omgiver ydersiden, og for at komme til midten skal du fjerne hvert lag. Alt har positive og negative, inklusive dette spørgsmål, så lad os begynde at gennemgå, skal vi? British School of Brussels er den første internationale skole, jeg har været på, inden jeg var her i det militære skolesystem. Militærskoler er normale britiske skoler, men disse køres i udlandet for britiske studerende som mig! Da jeg boede i Tyskland, var jeg i flere skoler i det specifikke system: lige fra start til slut. Jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg elskede dem, jeg har mødt så mange fantastiske venner fra at være i disse skoler, men der var et par problemer. Ser du, da du var på en af ​​disse skoler, flyttede du op til den næste skole med de samme mennesker og et par ekstra, som kan være dejlige. Nogle gange føltes det dog som om du var slags fanget. Folk havde disse ideer og skildringer af dig i deres hoveder fra da du var 8 og ville forvente, at du skulle forblive på samme måde. Det forventes, at du bliver i de samme vennegrupper, forbliver den samme person, som du var, da du var lille, men det ville aldrig forblive konstant. Venner vil argumentere, folk vil ændre sig, det er bare den måde, verden fungerer på.

Op- og nedture, op- og nedture

En af mine nærmeste venner og jeg har været venner i over 7 år, og vi var kendt for at være de bedste venner. Bortset fra en gang, hvor vi faldt i et lille argument om en bue, jeg havde på i mit hår. Det var et argument, der varede næsten to måneder, vi sagde ikke et ord til hinanden, men jeg så hende altid i skolen, vi havde også den samme vennegruppe, som gjorde situationen værre. Alle blev involveret og forsøgte at placere os sammen igen som to brudte puslespil. Det var som om folk foragtede forandringen; det var ukendt for dem. Heldigvis arbejdede vi det og blev tættere end nogensinde før. Men det hang fast med mig, hvor meget folk hadede forstyrrelsen, de kunne ikke klare ændringen.

Men da jeg kom her, var det virkelig et frisk pust.

Jeg kunne være den, jeg ville være, uden at nogen kendte mig før jeg ankom. Jeg kunne bære, hvad jeg ønskede; Jeg kunne gøre mit hår som jeg ville. Jeg kunne være mig. Selvfølgelig var der de få domme fra mennesker, som der altid vil være, men det var okay, fordi jeg var glad og fint at være mig. Jeg fandt et stabilt supportsystem: venner, der passede mig, lærere, der gav mig hjælp, da jeg havde brug for det, et skolesystem, der stræbte efter venlighed og positivitet. Jeg fandt nogle af de bedste mennesker, jeg nogensinde vil møde, nogle af de tætteste mennesker, uanset hvor langt væk de bevæger sig.

Men med hver sti er der en pyt. Det kommer til det punkt, hvor det skal slutte, alle skal gå videre. Det er trist, men det er sandt. Hvert hej er kommet med farvel. Jeg måtte sige farvel til en af ​​mine nærmeste venner, den første person, jeg var blevet venner med i skolen, og det var smertefuldt. Det er det altid. Ingen tænker på, hvor meget det gør ondt at sige farvel til nogen, indtil tårerne begynder at rulle igen og de hårde farvel tales. Ingen vil nogensinde blive på det samme sted for evigt, det er bare virkeligheden. Uanset om det flytter til et nyt hus, flytter lande, flytter kontinenter, vil du altid flytte mindst en gang. Men når folk rejser, kommer der flere mennesker, og der knyttes endnu flere bånd. Du møder altid nye mennesker og nye venner, flere mennesker der holder af dig og er glade for at se dig trives.

Og det er en speciel ting ved internationale skoler; du møder altid nye mennesker. Du er fri til at udforske nye vennegrupper, tale med forskellige mennesker, få et bredere udvalg af venner uden frygt for at miste dine gamle venner. Det er trøstende. Nogle gange føler folk sig efterladt, eller som om de ikke har nogen andet end her, det er ikke sandt. Du vil altid have nogen, måske er du ikke klar over det, men du vil altid have nogen i dit hjørne, der hepper på dig, uanset hvad og det er en dejlig følelse. Det er en trøstende, rolig, varm følelse.

Så dit spørgsmål var, hvad betyder det at være i en international skole for mig, og jeg tror, ​​jeg måske endelig får et svar. For mig er det at være på en international skole en unik oplevelse, som jeg er heldig nok til at gennemgå på første hånd. Det åbner dørene til en helt ny verden af ​​kulturer, du måske ikke nogensinde har set, sprog, du måske aldrig har prøvet, mennesker, du aldrig ville have mødt. Det er en mulighed, jeg er så glad for, at jeg fik. Ikke alle har det samme som mig, og det er okay. Men glem aldrig, at der altid er op- og nedture, op- og nedture.

Continue Reading

Økonomi

Udstedelse af grønne obligationer vil styrke euroens internationale rolle

Udgivet

on

Eurogruppens ministre drøftede euroens internationale rolle (15. februar) efter offentliggørelsen af ​​Europa-Kommissionens meddelelse af (19. januar), 'Det europæiske økonomiske og finansielle system: fremme styrke og modstandsdygtighed'.

Formand for Eurogruppen, Paschal Donohoe sagde: ”Målet er at reducere vores afhængighed af andre valutaer og styrke vores autonomi i forskellige situationer. Samtidig indebærer øget international brug af vores valuta også potentielle afvejninger, som vi fortsat vil overvåge. Under drøftelsen understregede ministrene potentialet ved udstedelse af grønne obligationer til at forbedre markenes anvendelse af euroen, samtidig med at de bidrog til at nå vores klimatransitionsmål. ”

Eurogruppen har drøftet spørgsmålet flere gange de seneste år siden Eurotopmødet i december 2018. Klaus Regling, administrerende direktør for den europæiske stabilitetsmekanisme, sagde, at overdreven tillid til dollaren indeholdt risici, hvilket gav Latinamerika og den asiatiske krise i 90'erne som eksempler. Han henviste også skråt til "nyere episoder", hvor dollarens dominans betød, at EU-virksomheder ikke kunne fortsætte med at arbejde med Iran i lyset af amerikanske sanktioner. Regling mener, at det internationale monetære system langsomt bevæger sig mod et multipolært system, hvor tre eller fire valutaer vil være vigtige, herunder dollar, euro og renminbi. 

Europakommissionær for økonomi, Paolo Gentiloni, var enig i, at euroens rolle kunne styrkes gennem udstedelse af grønne obligationer, der forbedrede markternes anvendelse af euroen, samtidig med at det bidrog til at nå vores klimamål for Next Generation EU-midler.

Ministrene var enige om, at der var behov for en bred indsats til støtte for euroens internationale rolle, som omfatter fremskridt inden for bl.a. Den Økonomiske og Monetære Union, bankunionen og kapitalmarkedsunionen for at sikre euroens internationale rolle.

Continue Reading

EU

Europæisk menneskerettighedsdomstol støtter Tyskland over Kunduz-luftangrebssagen

Udgivet

on

By

En undersøgelse foretaget af Tyskland om et dødbringende luftangreb i 2009 nær den afghanske by Kunduz, der blev beordret af en tysk kommandør, overholdt dens forpligtelser med hensyn til livsret, fastslog Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol tirsdag den 16. februar skriver .

Dommen fra den Strasbourg-baserede domstol afviser en klage fra den afghanske statsborger Abdul Hanan, der mistede to sønner i angrebet, om at Tyskland ikke opfyldte sin forpligtelse til effektivt at undersøge hændelsen.

I september 2009 kaldte den tyske chef for NATO-tropper i Kunduz en amerikansk kampfly til at slå to brændstofbiler nær byen, som NATO mente var blevet kapret af Talibans oprørere.

Den afghanske regering sagde på det tidspunkt, at 99 mennesker, herunder 30 civile, blev dræbt. Uafhængige rettighedsgrupper anslået mellem 60 og 70 civile blev dræbt.

Dødstallet chokerede tyskerne og tvang i sidste ende sin forsvarsminister til at træde tilbage på grund af beskyldninger om at dække over antallet af civile tab i opløbet til Tysklands valg i 2009.

Tysklands føderale anklagemyndighed havde fundet ud af, at kommandanten ikke påtog sig strafferetligt ansvar, hovedsageligt fordi han var overbevist om, da han beordrede luftangrebet, at der ikke var nogen civile til stede.

For at han kunne holdes ansvarlig i henhold til international lov, ville han skulle have fundet ud af, at han havde handlet med den hensigt at forårsage overdrevne civile tab.

Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol overvejede effektiviteten af ​​Tysklands efterforskning, herunder om den fastslog en begrundelse for dødelig magtanvendelse. Det overvejede ikke lovligheden af ​​luftangreb.

Af 9,600 NATO-tropper i Afghanistan har Tyskland den næststørste kontingent bag USA.

En fredsaftale i 2020 mellem Taliban og Washington opfordrer udenlandske tropper til at trække sig tilbage den 1. maj, men den amerikanske præsident Joe Bidens administration gennemgår aftalen efter en forværring af sikkerhedssituationen i Afghanistan.

Tyskland forbereder sig på at udvide mandatet til sin militære mission i Afghanistan fra 31. marts til slutningen af ​​dette år med troppsniveauer på op til 1,300 ifølge et udkast til dokument set af Reuters.

Continue Reading

EU

Digitalisering af EU-retssystemer: Kommissionen indleder offentlig høring om grænseoverskridende retligt samarbejde

Udgivet

on

Den 16. februar lancerede Europa-Kommissionen en offentlig høring om modernisering af EU's retssystemer. EU sigter mod at støtte medlemslandene i deres bestræbelser på at tilpasse deres retssystemer til den digitale tidsalder og forbedre dem EU grænseoverskridende retligt samarbejde. Justiskommissær Didier Reynders (billedet) sagde: “COVID-19-pandemien har yderligere understreget vigtigheden af ​​digitalisering, også inden for retfærdighed. Dommere og advokater har brug for digitale værktøjer for at kunne arbejde hurtigere og mere effektivt sammen.

Samtidig har borgere og virksomheder brug for onlineværktøjer til en lettere og mere gennemsigtig adgang til domstolene til en lavere pris. Kommissionen stræber efter at skubbe denne proces frem og støtte medlemslandene i deres bestræbelser, herunder med hensyn til at lette deres samarbejde i grænseoverskridende retslige procedurer ved hjælp af digitale kanaler. " I december 2020 vedtog Kommissionen en kommunikation skitserer de handlinger og initiativer, der skal fremme digitaliseringen af ​​retssystemer i hele EU.

Den offentlige høring vil samle synspunkter om digitaliseringen af ​​EU's grænseoverskridende civile, kommercielle og strafferetlige procedurer. Resultaterne af den offentlige høring, hvor en bred vifte af grupper og enkeltpersoner kan deltage, og som er tilgængelige her indtil den 8. maj 2021 vil indgå i et initiativ om digitalisering af grænseoverskridende retligt samarbejde, der forventes ved udgangen af ​​dette år, som annonceret i 2021 Kommissionens arbejdsprogram.

Continue Reading
reklame

Twitter

Facebook

reklame

trending