Slut med os

Forsvar

Samarbejde mellem USA og NATO og partnerskabsfokus for strategiske samtaler nyheder

Udgivet

on

Senior militære ledere fra US European Command (USEUCOM) og NATO's Allied Joint Force Command (JFC) Brunssum mødtes næsten i dag (10. november) som en del af løbende personalesamtaler mellem de to organisationer dedikeret til øget forståelse og samarbejde. Hostet praktisk talt af USEUCOMs vicechef, den amerikanske hærs løjtnant Michael Howard og JFC Brunssums kommanderende generalsekretær, tyske hærgener Jörg Vollmer, dækkede en række emner fra operationel beredskab til øvelser og logistik og afskrækkelse.

Et konsistent tema under diskussionerne var forbedret synkronisering mellem de to medarbejdere for at skabe større situationsbevidsthed om aktiviteter og operationer. ”Vores indsats handler om at forbedre vores fælles forståelse mellem hinanden," sagde Vollmer. Et vigtigt tema under samtalerne var, at mens organisationerne har forskelle, er det praktisk og komplementært, hvad de gør sammen.

”Vi anerkender NATOs vigtige rolle, og vores samarbejde muliggør større fremskridt i det komplekse miljø, hvor vi opererer hver dag,” sagde kaptajn Jeff Rathbun fra US Navy, planchef og øvelser for USEUCOMs direktorat for logistik. "Vi er forpligtet til at øge interaktionen mellem nationer for at hjælpe os med at tænke bredere."

Vollmer gentog Rathbuns kommentarer: ”Uden logistik kan vi ikke gøre vores mission. Vi skal opbygge et anerkendt logistisk billede for at forbedre beredskabet, ”sagde han.

JFC Brunssum har hovedkvarter i Holland og har en stor portefølje af ansvarsområder, herunder blandt andet at fungere som uden for teatret operationelle hovedkvarterer for Alliancens resolutte supportmission i Afghanistan og ansvar for de forbedrede fremadrettet kampgrupper i Estland, Letland, Litauen og Polen. Både Howard og Vollmer afsluttede begivenheden ved at understrege nødvendigheden af ​​at gøre personalets samtaler til en vane snarere end en planlægningsindsats. "Denne (vanetilgang) hjælper meget," sagde Vollmer.

Om USEUCOM

US European Command (USEUCOM) er ansvarlig for amerikanske militære operationer i hele Europa, dele af Asien og Mellemøsten, Arktis og Atlanterhavet. USEUCOM består af cirka 72,000 militært og civilt personale og arbejder tæt sammen med NATO-allierede og partnere. Kommandoen er en af ​​to amerikanske fremadrettede geografiske stridskommandoer med hovedkontor i Stuttgart, Tyskland. For mere information om USEUCOM, klik her.

coronavirus

Biden G7 og NATO's opgaveliste: Forene allierede, bekæmpe enevældet, angribe COVID-19

Udgivet

on

By

Præsident Joe Bidens møde med ledere af G7-førende industriøkonomier i en engelsk kystby i denne uge vil indlede et nyt fokus på at samle amerikanske allierede mod fælles modstandere - COVID-19-pandemien, Rusland og Kina, Reuters.

Nye COVID-19-varianter og stigende dødstal i nogle lande vil væve stort under samlingen fra fredag ​​til søndag (11.-13. Juni) sammen med klimaændringer, styrke globale forsyningskæder og sikre, at Vesten opretholder sin teknologiske kant over Kina, verdens næststørste økonomi.

Biden, en demokrat, lovede at genopbygge forbindelserne med allierede efter fire stenår under den tidligere præsident Donald Trump, der trak Washington ud af flere multilaterale institutioner og truede på et tidspunkt at forlade NATO.

"I dette øjeblik af global usikkerhed, da verden stadig kæmper med en pandemi, der er en gang i et århundrede, handler denne rejse om at realisere Amerikas fornyede forpligtelse over for vores allierede og partnere," skrev Biden i en udtalelse udgivet af Washington Post på lørdag.

Samlingen vil sætte Bidens motto "America is back" på prøve, med allierede desillusionerede i Trump-årene på udkig efter håndgribelig, varig handling.

Det er et afgørende øjeblik for USA og verden, sagde den tidligere britiske premierminister Gordon Brown på CNN søndag.

"Vil det internationale samarbejde blive genoprettet, eller er vi stadig i denne verden, hvor nationalisme, protektionisme og til en vis grad isolationisme er dominerende?" Spurgte Brown.

Rusland vil være i spidsen for opmærksomheden på G7-topmødet i Cornwall, England, og dagene derefter, da Biden mødes med europæiske ledere og NATO-allierede i Bruxelles, inden de går til Genève for at møde den russiske præsident Vladimir Putin.

Den nylige ransomware angreb på JBS (JBSS3.SA), verdens største kødpakker, af en kriminel gruppe, der sandsynligvis er baseret i Rusland, og Putins økonomiske støtte til Hviderusland, efter at det tvang en Ryanair (RYA.I) fly til land, så det kunne arrestere en dissidentjournalist om bord, skubber amerikanske embedsmænd til at overveje skarpere handling.

På sidelinjen af ​​NATO-topmødet forventes Biden også at mødes med den tyrkiske præsident Tayyip Erdogan, en afgørende session mellem de sparrende NATO-allierede efter Ankaras køb af russiske forsvarssystemer gjorde Washington vred og risikerede at køre en kile inden for alliancen.

G7 finansministre nåede frem en milepæl global aftale lørdag (5. juni for at fastsætte en global global selskabsskattesats på mindst 15%, der potentielt rammer gigantiske teknologivirksomheder som Alphabet Inc's (GOOGL.O) Google, Facebook Inc. (FB.O) og Amazon.com Inc. (AMZN.O) Biden og hans kolleger vil give aftalen deres sidste velsignelse i Cornwall. Biden-administrationen, der torsdag (3. juni) detaljerede sine planer til doner 80 millioner doser af COVID-19 vacciner globalt i slutningen af ​​juni, læner sig stærkt på allierede for at følge trop, da den globale pandemidødelighed nærmer sig 4 millioner, siger amerikanske og diplomatiske kilder.

Washington vendte om kursen i sidste måned og støttede forhandlingerne om fritagelse for beskyttelse af intellektuel ejendom i Verdenshandelsorganisationen for at fremskynde vaccineproduktionen i udviklingslandene, til stor beklagelse for Tyskland og Storbritannien.

Europæiske diplomater siger, at de ser lidt fælles grund til spørgsmålet, og hævder, at ethvert WTO-kompromis ville tage måneder at færdiggøre og gennemføre. Det kan vise sig at være et svagt punkt, hvis tilstrækkelige vaccinedoser deles med udviklingslandene til at bremse - og til sidst standse - pandemien.

Biden annoncerede planer i maj om at kræve, at amerikanske regeringsentreprenører og finansielle institutioner er mere gennemsigtige med hensyn til de klimaforandringsrisici, deres investeringer står over for, og administrationens embedsmænd skubber andre lande til at vedtage lignende planer.

Storbritannien ønsker også, at regeringer kræver, at virksomheder rapporterer sådanne risici som en måde at øge investering i grønne projekter på. Men enighed om en vej frem vil sandsynligvis ikke komme i juni. En aftale kunne opstå på et FN-klimatopmøde i Glasgow, Skotland, i november.

G7-landene har også forskellige synspunkter på kulstofprissætning, som Den Internationale Valutafond ser som en vigtig måde at begrænse kuldioxidemissioner og nå netto-nul-emissioner inden 2050.

Biden-administrationen opfordrer allierede til forene sig mod Kina over beskyldninger om tvangsarbejde i Xinjiang-provinsen, hjemsted for det muslimske uiguriske mindretal, selvom det søger at opretholde Beijing som en allieret i klimaændringskampen.

Kilder efter drøftelserne siger, at de forventer, at G7-ledere skal indtage et stærkt sprog om tvangsarbejde. Kina benægter alle beskyldninger om misbrug i Xinjiang.

Continue Reading

Kriminalitet

Sikkerhedsunion: EU-regler om fjernelse af terrorindhold online træder i kraft

Udgivet

on

Landmark EU-regler om behandling af formidling af terrorindhold online trådte i kraft den 7. juni. Platforme bliver nødt til at fjerne terrorindhold, der henvises af medlemsstaternes myndigheder inden for en time. Reglerne vil også hjælpe med at imødegå spredningen af ​​ekstremistiske ideologier online - en vigtig del af forebyggelsen af ​​angreb og adressering af radikalisering. Reglerne inkluderer stærke garantier for at sikre fuld respekt for grundlæggende rettigheder såsom ytringsfrihed og informationsfrihed. Forordningen fastlægger også gennemsigtighedsforpligtelser for onlineplatforme og for nationale myndigheder til at rapportere om mængden af ​​terrorindhold, der er fjernet, de foranstaltninger, der er anvendt til at identificere og fjerne indhold, resultaterne af klager og appeller samt antallet og typen af ​​sanktioner, der er pålagt. på online platforme.

Medlemsstaterne vil være i stand til at sanktionere manglende overholdelse og beslutte niveauet for sanktioner, der vil stå i et rimeligt forhold til overtrædelsens art. Platformens størrelse vil også blive taget i betragtning for ikke at pålægge urimeligt høje sanktioner i forhold til platformens størrelse. Medlemsstater og onlineplatforme, der tilbyder tjenester i EU, har nu et år til at tilpasse deres processer.

Forordningen finder anvendelse fra 7. juni 2022. Fremme af vores europæiske livsstil Vicepræsident Margaritis Schinas sagde: ”Med disse milepæls nye regler slår vi hårdt ned på spredning af terrorindhold online og gør EU's sikkerhedsunion til en realitet. Fra nu af har onlineplatforme en time til at få terrorindhold fra internettet, hvilket sikrer, at angreb som det i Christchurch ikke kan bruges til at forurene skærme og sind. Dette er en kæmpe milepæl i Europas antiterrorisme- og antiradikaliseringsreaktion. ”

Ylva Johansson, kommissær for indenrigsanliggender, sagde: "Det er afgørende at nedbringe terrorindhold med det samme for at forhindre terrorister i at udnytte Internettet til at rekruttere og opmuntre til angreb og til at ære deres forbrydelser. Det er lige så vigtigt at beskytte ofre og deres familier fra at blive konfronteret med forbrydelser et sekund tid online. Forordningen fastsætter klare regler og ansvar for medlemslandene og for online platforme og beskytter ytringsfriheden, når det er berettiget. "

Denne faktablad giver yderligere oplysninger om de nye regler. Reglerne er en væsentlig del af Kommissionens Dagsorden mod terrorisme.

Continue Reading

Kriminalitet

Toldunion: EU intensiverer sine regler om kontantkontrol for at bekæmpe hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme

Udgivet

on

Nye regler trådte i kraft den 3. juni, hvilket vil forbedre EU's system for kontrol med kontanter, der kommer ind og ud af EU. Som en del af EU's bestræbelser på at tackle hvidvaskning og afskære kilder til finansiering af terrorismeer alle rejsende, der kommer ind eller forlader EU-territorium, allerede forpligtet til at udfylde en kontantangivelse, når de medbringer 10,000 € eller mere i valuta eller tilsvarende i andre valutaer eller andre betalingsmidler, såsom rejsechecks, pengebrev osv.

Fra den 3. juni implementeres der dog en række ændringer, der vil stramme reglerne yderligere og gøre det endnu vanskeligere at flytte store mængder uopdagede kontanter. For det første udvides definitionen af ​​'kontanter' i henhold til de nye regler og dækker nu guldmønter og visse andre guldgenstande. For det andet vil toldmyndighederne kunne handle på beløb, der er lavere end 10,000 €, når der er tegn på, at kontanter er knyttet til kriminel aktivitet. Endelig kan toldmyndighederne nu også anmode om, at der indgives en erklæring om kontantoplysning, når de opdager 10,000 € eller mere i kontanter, der sendes uledsaget via post, fragt eller kurer.

De nye regler vil også sikre, at de kompetente myndigheder og den nationale finansielle efterretningsenhed i hver medlemsstat har de oplysninger, de har brug for til at spore og tackle bevægelser af kontanter, der kan bruges til at finansiere ulovlig aktivitet. Implementeringen af ​​de opdaterede regler betyder, at den seneste udvikling i Financial Action Task Force (FATF) internationale standarder for bekæmpelse af hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme afspejles i EU-lovgivningen. Alle detaljer og et faktaark om det nye system er tilgængelige her.

Continue Reading
reklame

Twitter

Facebook

reklame

trending