Kommissær Stylianides bifalder det græske bidrag til redning og henvender sig til ELIAMEP Foundation

| September 12, 2019

I dag (12 september), kommissionær for humanitær hjælp og krisestyring Christos Stylianides (billedet) besøger Athen for at hilse Grækenlands bidrag til rescEU første overgangsflåde under et specielt besøg på Elefsina-flybasen sammen med Michalis Chrisochoidis, minister for borgerbeskyttelse af Grækenland for at markere et endnu tættere samarbejde i bekæmpelse af skovbrande i Europa og diskutere de næste skridt til redning. Han vil også besøge Civil Protection Operations Center (GSCP).

I henhold til det nye redningsmæssige program har Grækenland stillet to brandbekæmpelsesfly til rådighed for den oprindelige redningsmæssige brandbekæmpelsesflåde, der tjener som et ekstra lag af borgerbeskyttelse af Den Europæiske Union. redningsovergangsflåde er allerede blevet mobiliseret til at tackle skovbrande, der hærger flere områder i Grækenland i august i år for første gang i historien. Kommissær Stylianides vil også besøge 'Elpida', det første onkologiske hospital for børn i Athen, Grækenland, hvor han vil blive hædret for sit arbejde af Marianna V. Vardinoyannis, præsident for det homonyme fundament, i 'ELPIDA (HOPE) Friends' Association of Børn med kræft og af Orama ELIDAS-foreningen.

Samme uge deltager kommissær Stylianides på det 15th europæiske seminar, arrangeret af Det græske institut for europæisk og udenrigspolitik (ELIAMEP) for at tale om 'Europas nye dagsorden' i Nafplio.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Europa-Kommissionen, Grækenland

Kommentarer er lukket.