Følg os

Forretning

EU-finansieret værktøj til at hjælpe vores hjerne aftale med big data

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

100000000000019E000000E7B0D3D777Hver eneste minut, verdens genererer 1.7 millioner milliarder byte data, svarende til 360,000 dvd'er. Hvordan kan vores hjerne deal med stadig store og komplekse datasæt? EU-forskere er ved at udvikle et interaktivt system, der ikke blot præsenterer data som du kan lide det, men også ændrer præsentationen konstant for at undgå hjernen overbelastning. Projektet kan give de studerende mulighed for at studere mere effektivt eller journalister at krydstjekke kilder hurtigere. Flere museer i Tyskland, Holland, Storbritannien og USA har allerede vist interesse for den nye teknologi.

Data er overalt: de kan enten oprettes af mennesker eller genereres af maskiner, såsom sensorer, der samler klimainformation, satellitbilleder, digitale billeder og videoer, køber transaktionsregistreringer, GPS-signaler osv. Disse oplysninger er en ægte guldmine. Men det er også udfordrende: dagens datasæt er så enorme og komplekse at behandle, at de kræver nye ideer, værktøjer og infrastrukturer.

Forskere inden for provenu (@ceedsproject) er gennemfører store data i et interaktivt miljø til at tillade det menneskelige sind til at generere nye ideer mere effektivt. De har bygget det, de kalder en oplevelse Induktion Machine (XIM), der bruger virtual reality til at gøre det muligt for en bruger at 'træde ind' store datasæt. Dette fordybende multimodale miljø - placeret ved Pompeu Fabra Universitet i Barcelona - indeholder også en række sensorer, der gør det muligt for systemet at præsentere oplysningerne på den rigtige måde for brugeren, konstant skræddersyet efter deres reaktioner, når de undersøger dataene. Disse reaktioner - såsom bevægelser, øjenbevægelser eller puls - overvåges af systemet og bruges til at tilpasse den måde, hvorpå dataene præsenteres.

reklame

Jonathan Freeman, srofessor for psykologi på Goldsmiths og koordinator af provenu, forklarer: "Systemet anerkendernår deltagerne bliver trætte eller overbelastede med information. Og det tilpasser sig i overensstemmelse hermed. Det forenkler enten visualiseringer for at reducere den kognitive belastning og dermed holde brugeren mindre stresset og mere i stand til at fokusere. Eller det vil guide personen til områder af datarepræsentationen, der ikke er så tunge i informationen."

Neuroforskere var den første gruppe af de provenuet forskere prøvet deres maskine på (BrainX3). Det tog typisk store datasæt genereret på denne videnskabelig disciplin og animerede dem med visuelle og lyd skærme. Ved at give subliminale spor, såsom blinkende pile, maskinen guidede de neuroforskere til områder af de data, der var potentielt mere interessant for hver person. Første piloter har allerede demonstreret styrken ved denne fremgangsmåde i at få ny indsigt i organiseringen af ​​hjernen.

Fra museer til butikker

reklame

Mulige applikationer til provenu bugne, fra inspektion af satellitbilleder og olie efterforskning, til astronomi, økonomi og historisk forskning. "Overalt hvor der er et væld af data, som enten kræver en masse tid eller en utrolig indsats, er der potentiale, "Tilføjer Professor Freeman. "Vi ser, at det er fysisk umuligt for folk at analysere alle dataene foran dem, simpelthen på grund af den tid det tager. Ethvert system, der kan fremskynde det og gøre det mere effektivt, er af stor værdi".

CEED-systemet kan hjælpe med at samle og reagere på feedback fra brugere på steder som butikker, museer, biblioteker og koncerter. I de fysiske og virtuelle klasseværelser kunne professorer undervise de studerende mere effektivt ved at tilpasse deres præsentationer til deres opmærksomhedsniveau. CEEDs-teknologien er blevet brugt i to år på Bergen-Belsen-mindesmærket i Tyskland, og der foregår diskussioner med museer i Holland, Storbritannien og USA forud for 2015-mindesmærket for slutningen af ​​XNUMX. verdenskrig. Projektets team er i diskussion med flere offentlige, velgørenheds- og kommercielle organisationer for yderligere at tilpasse en række CEED-systemer til deres behov. De diskuterede applikationer er relateret til et virtuelt butiksmiljø i en international lufthavn og visualisering af jordkvalitet og klima i Afrika for at hjælpe lokale landmænd med at optimere afgrødeudbyttet.

Få mest ud af store data

Provenu er et stort projekt: 16 partnere i ni lande (Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Italien, Spanien, Nederlandene og Det Forenede Kongerige) sætter deres hoveder sammen for at optimere den menneskelige forståelse af store data. € 6.5 millioner af EU-finansiering er investeret i dette innovative initiativ under Fremtidige og fremspirende teknologier Ordningen @fet_eu

EU-indsats for at udnytte big data går ud over forskningsprojekter. Europa-Kommissionen har for nylig opfordret de nationale regeringer til at vågne op til den store data revolution (pressemeddelelse) Og bruger hele spektret af politiske og juridiske værktøjer får mest ud af de data-drevne økonomi (mere information).

Næstformand for Europa-Kommissionen NeelieKroesEU, Der er ansvarlig for Digitale dagsorden, sagde: "Big data behøver ikke at være skræmmende. Projekter som dette gør det muligt for os at tage kontrol over data og håndtere det, så vi kan komme ned til at løse problemer. Ledere skal omfavne big data".

Læs mere om provenu projekt (også på fransk, tysk, italiensk, polsk og spansk).

Mere information

Video på Euronews - Futuris program
(også i fransk, tysk, græsk, Ungarsk, italiensk, portugisisk og spansk)

Blogindlæg af CEEDs projektkoordinator professor Jonathan Freeman - Etik i centrum af provenu projektet
TEDx foredrag af CEEDs videnskabelige koordinator professor Paul Verschure - Fra store data til store ideer

Digitale økonomi

Kommissionen foreslår en vej til det digitale årti for at levere EU's digitale transformation inden 2030

Udgivet

on

Den 15. september foreslog Kommissionen en vej til det digitale årti, en konkret plan for at opnå den digitale transformation af vores samfund og økonomi inden 2030. Den foreslåede vej til det digitale årti vil oversætte EU's digitale ambitioner for 2030 ind i en konkret leveringsmekanisme. Det vil oprette en styringsramme baseret på en årlig samarbejdsmekanisme med medlemsstaterne for at nå frem til 2030 Digitale tiårsmål på EU -plan inden for områderne digitale færdigheder, digitale infrastrukturer, digitalisering af virksomheder og offentlige tjenester. Det har også til formål at identificere og gennemføre store digitale projekter, der involverer Kommissionen og medlemsstaterne. Pandemien fremhævede den centrale rolle, digital teknologi spiller i opbygningen af ​​en bæredygtig og velstående fremtid. Krisen afslørede især en kløft mellem digitalt egnede virksomheder og dem, der endnu ikke ville vedtage digitale løsninger, og fremhævede kløften mellem godt forbundne byer, landdistrikter og fjerntliggende områder. Digitalisering giver mange nye muligheder på den europæiske markedsplads, hvor mere end 500,000 ledige stillinger inden for cybersikkerhed og dataeksperter forblev ubesatte i 2020. I tråd med europæiske værdier bør Vejen til det digitale årti styrke vores digitale lederskab og fremme menneskecentreret og bæredygtig digital politik styrke borgere og virksomheder. Flere oplysninger findes i dette pressemeddelelse, Q & A og faktablad. Præsident von der Leyens Union of State -adresse er også tilgængelig online.

reklame

Læs

Den Europæiske Investeringsbank

EIB styrker det globale udviklingsfokus og støtter 4.8 mia. € ny finansiering til energi, transport, COVID -vacciner og erhvervsinvesteringer

Udgivet

on

Bestyrelsen for Den Europæiske Investeringsbank (EIB) har godkendt planer om at styrke sit globale udviklingsengagement. Det godkendte også 4.8 mia. Euro i ny finansiering til 24 projekter til støtte for klimaindsatser, COVID -vacciner og økonomisk modstandsdygtighed, bæredygtig transport og uddannelse.

”I juni bad Ministerrådet EU-banken om at øge sit bidrag til Unionens udviklingsindsats gennem dedikerede strategier, stærkere tilstedeværelse på jorden globalt og bedre koordinering med partnere i en ægte Team Europe-tilgang. I dag reagerede vi på Rådets opfordring ved at foreslå oprettelse af en afdeling af EIB med fokus på udviklingsfinansiering, og bestyrelsen godkendte dette forslag. Som følge heraf vil EU -banken kunne yde et stærkere bidrag til at styrke Europas strategiske autonomi ved at placere flere eksperter på stedet og være en mere effektiv partner for andre multilaterale og nationale udviklingsbanker. Og vi vil være bedre i stand til at forfølge vores globale ambition med hensyn til kampen mod klimaændringer, ”sagde EIB's præsident Werner Hoyer.

Styrkelse af EIB's udviklingseffekt

reklame

EIB's bestyrelse godkendte bankens forslag om at oprette en udviklingsfilial for at øge virkningen af ​​dens aktiviteter uden for EU. Det understøtter EIB's svar på opfordringen til handling udtrykt i 'Rådets konklusioner om den forbedrede europæiske finansielle arkitektur for udvikling (2021)', der blev vedtaget den 14. juni 2021. EIB vil gennem sin udviklingsgren omorganisere sine aktiviteter uden for Den Europæiske Union og øge sin tilstedeværelse på stedet og udvikle mere målrettede strategier og tjenester i tæt samarbejde med partnere.

Banken vil forstærke repræsentationer uden for EU og oprette en række regionale knudepunkter, der intensiverer komplementaritet og samarbejde med multilaterale udviklingsbanker, nationale udviklingsfinansieringsinstitutioner og lokale partnere i en Team Europe -tilgang. Knudepunkterne vil fokusere på tematiske sektorer, produktkompetencer og tjenester, der svarer til behovene i den region, hvor de er placeret. Det første regionale knudepunkt, der styrker EIB -arbejdet i Østafrika, vil blive placeret i Nairobi.

En ny rådgivende gruppe rådgiver EIB om dens aktiviteter uden for EU. Det vil omfatte

reklame

EU's udviklingspolitiske beslutningstagere udpeget af medlemsstaterne, Europa -Kommissionen og EU -Udenrigstjenesten.

€ 2.2 mia. Til klimaindsats, ren energi og energieffektive hjem

EIB godkendte ny finansiering for at øge vind- og solenergiproduktion i Spanien og Portugal, opgradere nationale energinet i Polen og forbedre energieffektiviteten og reducere varmeregninger i Ungarn og Finland.

Målrettede finansieringsordninger til fremskyndelse af investeringer i småskala vedvarende energi og klimaprojekter i Østrig og Polen og i Latinamerika og Afrika blev også godkendt.

€ 647 millioner til implementering af COVID -vaccine, sundhed og uddannelse

Baseret på Den Europæiske Investeringsbanks opbakning til udvikling af COVID-vaccine og implementering af nye programmer til finansiering af køb af COVID-19-vacciner til distribution i Argentina og i hele Sydasien, herunder Bangladesh, Bhutan, Nepal, Sri Lanka og Maldiverne, blev bekræftet.

Bestyrelsen besluttede at støtte udbygningen af ​​langtidspleje til handicappede patienter i Holland, udrulning af digital læringsteknologi i folkeskoler og gymnasier og opgradering af videnskabelig forskning i Kroatien blev også aftalt.

€ 752 mio. Til bæredygtig by-, regional-, luft- og søtransport

Sporvognspassagerer i den slovakiske by Košice og pendlere i de polske byer Gdansk, Gdynia og Sopot og på tværs af Moldova vil drage fordel af nye EIB -støttede investeringer til modernisering og forbedring af transportforbindelser.

De italienske havne i Genova og Savona vil modtage EIB -finansiering til at opgradere jernbaneadgang og bedre beskytte havnene mod oversvømmelser og mere ekstremt vejr gennem opførelsen af ​​en ny molo.

EIB indvilligede også i at finansiere udskiftning og opgradering af lufttrafikstyring og navigationsudstyr for at opretholde sikkerhedsstandarder i det ungarske luftrum.

€ 500 mio. Til investeringer i den private sektor og økonomisk modstandsdygtighed mod COVID-19

EIB's bestyrelse godkendte også nye finansieringsprogrammer, der forvaltes af lokale bank- og investeringspartnere, for at støtte investeringer fra virksomheder i hele Spanien, Polen og Sydøstasien, der står over for COVID-19-udfordringer.

Baggrundsoplysninger:

Den Europæiske Investeringsbank (EIB) er den langsigtede udlån institution i Den Europæiske Union, der ejes af dens medlemsstater. Det gør langfristet finansiering til rådighed for sunde investeringer for at bidrage til EU-politiske mål. Oversigt over projekter godkendt af EIB's bestyrelse.

Læs

Forretning

Master in Management -programmet for GSOM SPbU har været blandt de 25 bedste blandt de førende FT Global Masters in Management 2021

Udgivet

on

Master in Management (MiM) -programmet fra Graduate School of Management ved St. ifølge Financial Times. GSOM SPbU er fortsat den eneste russiske skole repræsenteret i denne rangordning. 

I 2013 kom Master in Management -programmet ind på Financial Times placering med 65. plads på listen over de bedste programmer for første gang. I løbet af de sidste otte år har MiM -programmet formået at forbedre sin position og stige på 40 linjer takket være det unikke i uddannelsesindhold og støtte fra alumner og virksomhedspartnere.

“Den høje position i FT Rangering af Master in Management -programmet er resultatet af det daglige arbejde i mange afdelinger, støtte fra partnere og bidraget fra hver lærer, der arbejder på programmet. Vi glæder os naturligvis over det nye opnåede resultat, som sætter programmet på et særligt sted, ikke kun på det russiske erhvervsuddannelsesmarked, men også på verdensplan. Men for os er dette først og fremmest en indikator på, at vi er på rette vej, hvilket betyder, at vi fortsat skal arbejde på konstant forbedring af de underviste discipliner, studiestøtte, videreudvikling af det internationale miljø, styrkelse af samarbejdet med arbejdsgivere, herunder med virksomheder, der er medlemmer af GSOM Advisory Board. Jeg lykønsker oprigtigt alle, der er involveret i oprettelsen og udviklingen af ​​programmet, og jeg lykønsker studerende og alumner, og jeg håber, at vi vil fortsætte med at arbejde sammen, vi vil opnå nye høje resultater! ” sagde Yulia Aray, lektor, Institut for Strategisk og International Ledelse, Akademisk Direktør for Master i Management -program.

reklame

De akademiske partnere for GSOM SPbU - Swiss University of St. Gallen og Higher Commercial School of Paris indtog første og anden pladsen i Global Masters in Management 2021 -rangeringen. Andre akademiske partnere for GSOM SPbU har taget linjerne ved siden af ​​Business School i rangeringen: School of Business, University of Mannheim (Tyskland) har en 24. position; Indian Institute of Management (Ahmedabad) er på den 26. linje.

The Financial Times listen indeholder 100 uddannelsesprogrammer. Publikationen udarbejder en rangordning baseret på en analyse af data modtaget fra handelshøjskoler og anonyme kommentarer fra alumner. Kun handelshøjskoler med mindst en af ​​de internationale akkrediteringer: AACSB og EQUIS kan deltage i rangeringen. Der tages højde for i alt 17 kriterier: lønstigningstakten over tre år, karrierevækst, støtte til en handelsskole i karriereudvikling, andelen af ​​alumner, der fik et job tre måneder efter eksamen, antallet af udenlandske lærere og andre. Og selvfølgelig er en af ​​hovedindikatorerne den gennemsnitlige løn for alumner tre år efter eksamen - på GSOM SPbU er det mere end $ 70,000 om året.

Placeringen af ​​den internationale forretningsavis Financial Times (FT) udgivet i mere end 20 lande. De er en generelt accepteret indikator for kvaliteten af ​​en handelsskole eller et individuelt program.

reklame

GSOM SPbU er en førende russisk handelsskole. Det blev etableret i 1993 ved Sankt Petersborg Universitet, som er et af de ældste klassiske universiteter og det største center for videnskab, uddannelse og kultur i Rusland. I dag er GSOM SPbU den eneste russiske Business School, der er inkluderet i top-100 bedste europæiske skoler i Financial Times-rangeringen og har to prestigefyldte internationale akkrediteringer: AMBA og EQUIS. GSOM Advisory Board omfatter ledere fra erhvervslivet, regeringen og det internationale akademiske samfund.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending