Følg os

EU

Labour-medlemmer valgt til topstillinger i Europa-Parlamentet

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Den 7. juli blev MEP'er fra Labour valgt til nøglepositioner i Europa-Parlamentet. Claude Moraes MEP er den nye formand for borgernes frihedsudvalg, og Linda McAvan MEP er den nye formand for udviklingsudvalget. Tre parlamentsmedlemmer fra Labour er også valgt som næstformænd - Afzal Khan (sikkerhedskomité), Derek Vaughan (budgetkontroludvalg) og Catherine Stihler (komité for det indre marked).

Glenis Willmott MEP, Labour's Leader in Europe, sagde: "Valget af Labour-MEP'er til disse vigtige holdninger fremhæver endnu en gang, at vi er det eneste britiske parti med reel indflydelse.

"Tory-MEP'er, efter David Camerons ledelse, er isolerede, uvenlige og i udkanten; UKIP's MEP'er vælger ikke at gøre noget; og du kan passe de liberale demokrater ind i et kostskab i Bruxelles med plads til overs.

reklame

"Som vi har gjort de sidste fem år, vil Labour's MEPs fortsætte med at arbejde hårdt for at forbedre vores vælgers liv og få Europa til at arbejde bedre for Storbritannien."

Claude Moraes, MEP for London, den første asiatiske formand for Europa-Parlamentets borgerlige frihedsudvalg, sagde: "Udvalget om borgerlige frihedsrettigheder, retlige og indre anliggender (LIBE) er et af de travleste lovgivende udvalg inden for Europa-Parlamentet og spiller en afgørende rolle til beskyttelse af grundlæggende rettigheder i Storbritannien.

"Som føring til den elektroniske masseovervågningsundersøgelse efter Snowden-afsløringerne er en af ​​de vigtigste prioriteter for mig at sikre, at Europa-Parlamentet fortsat vil følge anbefalingerne i vores rapport om at gennemføre en digital lov om rettigheder for at sikre britiske borgeres ret til privatliv.

reklame

"Vi vil også arbejde på andre vigtige områder for Storbritannien, herunder grænseoverskridende kriminalitet; bekæmpelse af terrorisme; asyl og indvandring og bekæmpelse af diskrimination, herunder bedre LGBTI-rettigheder."

Linda McAvan, MEP for Yorkshire og Humber, ny formand for Europa-Parlamentets udviklingsudvalg, sagde: "Jeg er meget glad for at være blevet valgt som formand for Europa-Parlamentets internationale udviklingsudvalg og er taknemmelig for kollegernes støtte. Jeg vil arbejde for at sikre, at komitéen spiller en fuld rolle i bekæmpelsen af ​​fattigdom i hele verden.

"Det næste parlament vil bringe en kæmpe mulighed for at gøre fremskridt i udviklingslandene gennem FN's mål for årtusindudviklingen, det europæiske år for udvikling (2015) og FN's klimatopmøde i Paris næste år. Min opgave er at sikre komiteen har en stærk stemme om disse spørgsmål, og jeg glæder mig over den udfordring, der medfører.

"Denne holdning er en fantastisk mulighed for os som MEP'er fra Labour. Vi kan fremme vores sag for social retfærdighed og demonstrere den ekstra indflydelse, som arbejde med på tværs af lande i hele EU kan have. Jeg ser frem til at arbejde med alle dem, der er aktive om udviklingspolitik. i den kommende periode. "

For mere om Claudes valg til formand for Europa-Parlamentets udvalg om borgerlige frihedsrettigheder, klik her.  For mere om Lindas valg til formand for Europa-Parlamentets Udviklingsudvalg, klik her.

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending