Følg os

Konflikter

Plenarforsamlingen åbning: minuts stilhed for Ukraine

DEL:

Udgivet

on

20140224PHT36859_originalEuropa-Parlamentets formand Martin Schulz (Afbilledet, i midten) kaldte et minuts stilhed for ofre for voldelig undertrykkelse i Ukraine. Han opfordrede også indtrængende de indiske myndigheder til at fremskynde enhver retssag mod to italienske marinesoldater anklaget for at have dræbt to indiske fiskere ud for Keralas kyst i februar 2012.

Minuttets stilhed markerede Parlamentets respekt for det ukrainske folks forpligtelse til demokrati og retfærdighed og minde om dem, der døde for denne sag, sagde Schulz.
De vigtigste udfordringer for Ukraine er nu at skabe national forsoning og politisk stabilitet, ikke mindst ved at vælge en regering, der afspejler alle beføjelserne i landet, tilføjede han og glædede sig over løsladelsen af ​​den ukrainske oppositionsleder Julia Tymoshenko sidste lørdag og bemærkede, at præsidentvalget er planlagt til 25. maj.

Italienske marinesoldater holdt i IndienSchulz bemærkede, at der var gået to år, siden to italienske marinesoldater blev tilbageholdt og anklaget for at have dræbt to indiske fiskere ud for Keralas kyst. Uden at kommentere substansen i anklagen opfordrede han indtrængende det indiske retsvæsen til at fremskynde enhver retssag mod dem.

Han noterede sig også Italiens ønske om, at Indien skulle overholde FN's havretskonvention, og understregede, at forbindelserne mellem EU og Indien skal være baseret på gensidig respekt, diplomati og dialog.
Dagsorden ændringer

En anmodning om at udsætte afstemningen om tobaksdirektivet vil blive sat til afstemning på onsdag, lige før afstemningen om selve direktivet efter planen skal finde sted.

Debatten om Venezuela afsluttes med en beslutning, der skal stemmes om torsdag (27. februar).

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending