Følg os

Forsiden

Civil Liberties Committee holder anden høring om NSA 'snooping'

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

21872979Implikationerne af NSA-snooping-afsløringer for vigtige EU-USA-aftaler såsom Safe Harbor (om privatlivets principper), Terrorist Finance Tracking Program (TFTP) og Passenger Name Record (PNR) blev drøftet den 12. september ved den anden høring af Civil Frihedsudvalgets undersøgelse af amerikanske og EU-landenes overvågningsordninger.

I den første høringssession (bag lukkede døre) blev MEP'erne orienteret om resultaterne af mødet mellem EU og amerikanske databeskyttelseseksperter i juli sidste år. I den anden session gav Jacob Kohnstamm, formand for artikel 29-arbejdsgruppen (nationale og EU-tilsynsførende for databeskyttelse) sine synspunkter om indvirkningen af ​​overvågningsprogrammer på borgernes privatliv og centrale databeskyttelsesaftaler mellem EU og USA .

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending