Følg os

Blogspot

Når afstemningen kommer i Storbritannien, ville det britiske folk være sur på at fortsætte som før ...

DEL:

Udgivet

on

folkeafstemning_daHvis du vil ødelægge en nation og dens befolkning på lang sigt, skal du bare blive ved med at stemme på enten Labour eller Konservative partier. For Storbritanniens medlemskab af EU er blot et fint eksempel på, hvordan begge disse partier, når de sidder i regering, har ødelagt nationens langsigtede økonomiske udsigter og befolkningens levestandard i sig selv.

Der er for mange underminerende ting, der er sket med Storbritannien gennem katastrofal politisk beslutningstagning gennem årtier med hensyn til EU til at nævne dem alle i en kommentar. Men blot én kendsgerning er, at officielt under Labour- og Tory-regeringerne er omkring 500,000 britiske sociale boligenheder til omkring 1.2 millioner indvandrere alene i løbet af de sidste 10 år, som aldrig har indbetalt en krone i systemet, blevet foretrukket frem for de 1.8 millioner husstande. på ventelisten, anslået til at være over 5 millioner mennesker, der hovedsageligt er britiske efterkommere ved fødsel.

Tilføj de store øgede krav til NHS og uddannelsessystem osv. osv., der er 'gratis' for alle (en af ​​hovedårsagerne til, at NHS ikke vil vare i yderligere 25 år under alt dette pres forårsaget af den uduelige beslutningstagning i vores førende politiske partier), ser vi, hvorfor Storbritannien er i den alvorlige situation, som vi er. Men føj hertil de enorme betalinger, som Storbritannien skyller ud til EU 24/7 på baggrund af det konstant mislykkede politiske EU-projekt (mere end 60 milliarder pund hvert år og tæller), må befolkningen i Storbritannien være helt vilde over at blive i EU og fortsætte med at acceptere deres ødelæggende love og afgørelser.

For det var en "handelspagt", som folket i Storbritannien indgik, ikke et politisk mareridt, og hvor EU-nationerne køber langt mere fra Storbritannien, end Storbritannien køber af dem. Derfor vil EU aldrig om en million år handle med Storbritannien, hvis det trak sig ud, og det er at bruge den mest mangelfulde vare i politik i dag af ren gammel "sund fornuft". For overordnet tror jeg på grundlaget for EU-konceptet, da det først blev indført som EEC, men hvor EU-projektet skulle have holdt de enkelte nationers folk til deres egne grænser, og hvor EU-penge udelukkende skulle bruges til at opbygge disse økonomier indefra. uden at eksportere deres folk til andre. Det er her, det falder ned og i sidste ende vil blive et mareridt for Storbritannien og dets oprindelige folk, da enorm gæld på gæld år-til-år ophører i det uendelige. Derfor, når "afstemningen" kommer, må det britiske folk for deres egen langsigtede fornuft og bedste stemme for at komme ud af denne konstant skadelige politiske pagt.

reklame

Dr. David Hill
Administrerende direktør
World Innovation Foundation

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending