Følg os

Energi

Biden administration sigter mod at reducere omkostninger til sol-, vindprojekter på offentlig grund

DEL:

Udgivet

on

Solpaneler ses ved Desert Stateline-projektet nær Nipton, Californien, USA 16. august 2021. REUTERS/Bridget Bennett
Solpaneler ses ved Desert Stateline-projektet nær Nipton, Californien, USA 16. august 2021. Billede taget 16. august 2021. REUTERS/Bridget Bennett

Biden-administrationen planlægger at gøre føderale lande billigere at få adgang til for sol- og vindkraftudviklere, efter at ren energiindustrien i et lobbyarbejde i år argumenterede for, at lejesatser og gebyrer er for høje til at trække investeringer og kan torpedere præsidentens klimaændringsdagsorden. skriver Nichola Groom og Valerie Volcovici.

Washingtons beslutning om at revidere den føderale jordpolitik for vedvarende energiprojekter er en del af en bredere indsats fra præsident Joe Bidens regering for at bekæmpe global opvarmning ved at øge udviklingen af ​​ren energi og modvirke boring og kulminedrift.

"Vi erkender, at verden har ændret sig siden sidste gang, vi så på dette, og opdateringer skal laves," sagde Janea Scott, seniorrådgiver for det amerikanske indenrigsministeriums assisterende sekretær for jord og mineraler, til Reuters.

Hun sagde, at administrationen studerer adskillige reformer for at gøre føderale lande lettere for sol- og vindselskaber at udvikle, men gav ikke detaljer.

Fremstødet for lettere adgang til enorme føderale lande understreger også vedvarende energiindustriens glubske behov for nyt areal: Biden har et mål om at dekarbonisere elsektoren i 2035, et mål, der ville kræve et område større end Holland for solenergiindustrien alene, ifølge analysefirmaet Rystad Energy.

Det drejer sig om en lejepris- og gebyrordning for føderale sol- og vindlejekontrakter designet til at holde priserne i overensstemmelse med nærliggende landbrugsjordværdier.

I henhold til denne politik, implementeret af præsident Barack Obamas administration i 2016, betaler nogle større solenergiprojekter $971 per hektar om året i leje, sammen med over $2,000 årligt per megawatt strømkapacitet.

reklame

For et projekt i brugsskala, der dækker 3,000 acres og producerer 250 megawatt strøm, er det en tab på omkring 3.5 millioner dollars hvert år.

Leje på vindprojekter er generelt lavere, men kapacitetsgebyret er højere på $3,800 ifølge en føderal gebyrplan.

Den vedvarende energiindustri hævder, at afgifterne pålagt af indenrigsministeriet er ude af synkronisering med private jordlejer, som kan være under $100 pr. acre, og ikke kommer med gebyrer for produceret strøm.

De er også højere end føderale lejekontrakter for olie- og gasboring, som løber til $1.50 eller $2 om året pr. hektar, før de erstattes af en produktions royalty på 12.5%, når petroleum begynder at strømme.

"Indtil disse alt for byrdefulde omkostninger er løst, vil vores nation sandsynligvis gå glip af at leve op til sit potentiale til at implementere hjemmelavede ren energiprojekter på vores offentlige arealer - og de job og den økonomiske udvikling, der følger med det," siger Gene Grace, generalrådgiver for handelsgruppen for ren energi, American Clean Power Association.

Den vedvarende energiindustri har historisk set været afhængig af private arealer til at bygge store projekter. Men store områder af ubrudt privat jord bliver knappe, hvilket gør føderale lande til blandt de bedste muligheder for fremtidig ekspansion.

Til dato har indenrigsministeriet tilladt mindre end 10 GW sol- og vindkraft på sine mere end 245 millioner acres føderale jorder, en tredjedel af, hvad de to industrier forventedes at installere landsdækkende netop i år, ifølge Energy Information Administration.

Solindustrien begyndte at lobbye om spørgsmålet i april, da Large Scale Solar Association, en koalition af nogle af landets bedste solcelleudviklere - herunder NextEra Energy, Southern Company og EDF Renewables - indgav en andragende til Interiors Bureau of Land Management og bad om lavere husleje på projekter i forsyningsskala i landets blærende ørkener.

En talsmand for gruppen sagde, at industrien oprindeligt fokuserede på Californien, fordi det er hjemsted for nogle af de mest lovende solarealer, og fordi jord omkring større byområder som Los Angeles havde oppustet vurderinger for hele amter, selv på ørkenarealer, der ikke er egnet til landbrug.

Embedsmænd hos NextEra (NEE.N), Sydlige (SØN), og EDF kommenterede ikke, da de blev kontaktet af Reuters.

I juni sænkede bureauet huslejen i tre californiske amter. Men repræsentanter for solenergi kaldte foranstaltningen utilstrækkelig og hævdede, at rabatterne var for små, og at megawatt-kapacitetsgebyret forblev på plads.

Advokater for både solcelleselskaberne og BLM har diskuteret spørgsmålet i telefonopkald siden, og yderligere samtaler er planlagt til september, ifølge Peter Weiner, advokaten, der repræsenterer solcellegruppen.

"Vi ved, at de nye folk hos BLM har haft meget på deres tallerkener," sagde Weiner. "Vi sætter virkelig pris på deres hensyn."

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending