Slut med os

Kina

Kina: Topemissioner inden 2030 og klimaneutralitet inden 2060

Udgivet

on

Efter præsident Xi Jinpings tale til FN's Generalforsamling den 22. september 2020 har Energitransitionskommissionen givet følgende svar: ”Præsident Xis tilsagn om, at Kina vil maksimere emissionerne inden 2030 og sigte mod kulstofneutralitet inden 2060, er et enormt træde frem i kampen mod skadelige klimaændringer og et velkomment eksempel på ansvarlig global ledelse. Stærke politikker og store investeringer. især fokuseret på den rene elektrificering af økonomien, er det nødvendigt for at nå målet fra midten af ​​århundredet. Analyse foretaget af ETC China har givet os tillid til, at en fuldt udviklet rig nul kulstoføkonomi kan opnås. Prioriteten er nu at sikre, at tiltag i 2020'erne, og især i den 14. femårsplan, opnår hurtige fremskridt hen imod de to mål. " Adair Turner, medformand for Energy Transitions Commission. 

ETC-rapporter om Kina 

I juni 2020 offentliggjorde Energy Transitions Commission (ETC) og Rocky Mountain Institute (RMI) rapporten - Opnå grøn opsving for Kina: At sætte nul-kulstof-elektrificering i kernen.

I november 2019 frigav Energy Transitions Commission (ETC) og Rocky Mountain Institute (RMI) -  Kina 2050: En fuldt udviklet rig nul-kulstoføkonomi.

Om Energy Transitions Commission 

Energy Transitions Commission (ETC) er en global koalition af ledere fra hele energilandskabet, der er forpligtet til at opnå netto-nul-emissioner i midten af ​​århundredet i tråd med Paris-klimamålet om at begrænse den globale opvarmning til godt under 2 ° C og ideelt set til 1.5 ° C. Vores kommissionærer kommer fra en række organisationer - energiproducenter, energiintensive industrier, teknologileverandører, finansieringsaktører og miljø-NGO'er - der opererer på tværs af udviklede lande og udviklingslande og spiller forskellige roller i energiomstillingen. Denne mangfoldighed af synspunkter informerer vores arbejde: vores analyser er udviklet med et systemperspektiv gennem omfattende udvekslinger med eksperter og praktikere.

For yderligere information, se venligst ETC-websted. 

Huawei

Meng Wanzhou: Spørgsmål om Huawei-ledelsens anholdelse som en juridisk kamp fortsætter

Udgivet

on

Da en canadisk grænseansvarlig skyndte sig med at forske på internettet den 1. december 2018, efterlod resultatet ham "chokeret". Han havde lige fået at vide, at en kinesisk kvinde landede i Vancouver lufthavn om et par timer, og at Royal Canadian Mounted Police havde en arrestordre på grund af en amerikansk anmodning. Hvad forskningen afslørede var, at hun var økonomidirektør for den kinesiske telekommunikationsgigant Huawei og datter af virksomhedens grundlægger. Det var i det øjeblik, at grænsetjenestemænd indså, at de var ved at blive kastet i centrum af en større international hændelse, som næsten to år senere ikke er forsvundet.

Kvinden var Meng Wanzhou (afbilledet) hvis fly fra Hong Kong ankom til Gate 65 kl. 11:10 lokal tid. Hun var på mellemlanding i Canada, hvor hun har to hjem, inden hun gik videre til forretningsmøder i Mexico. Yderligere detaljer om, hvad der fandt sted i lufthavnen, blev afsløret i en domstol i Vancouver i den forløbne uge som en del af den seneste fase af juridisk kamp, ​​der kunne strække sig i årevis.

Hendes advokater forfølger en flerstrenget strategi for at forhindre, at hun udleveres til USA på anklager for vildledelse af banken HSBC på en måde, der kan føre til, at den bryder amerikanske sanktioner mod Iran.

Mengs advokater har argumenteret for, at der var misbrug af processen i den måde, arrestationen blev udført på.

Et af de spørgsmål, de rejste, er, hvorfor Meng blev afhørt i næsten tre timer af officerer fra Canadian Border Services Agency, før hun formelt blev arresteret af Royal Canadian Mounted Police (RCMP). Hendes advokater leder efter tegn på, at ordentlige procedurer ikke blev fulgt i det, der udfoldede sig i disse timer.

Meng, der optrådte i retten iført sikkerhedsankelarmbåndet, der kræves for hendes kaution, blev beskrevet som "rolig" under sin første afhøring i lufthavnen, fordi hun ikke havde nogen idé om, hvad der kom næste gang.

Grænsetjenestemænd tog hendes telefoner og enheder og placerede dem i en speciel taske - designet til at forhindre enhver elektronisk interferens. Grænseembedsmænd fik også hendes adgangskoder og PIN-koder til enhederne, men retten hørte, at de fejlagtigt overgav disse sammen med enhederne til RCMP, når de teknisk set ikke skulle have gjort det. Den politibetjent, der til sidst arresterede hende efter grænsespørgsmålet, blev udfordret i retten til, hvorfor han ikke gjorde det tidligere. Hendes advokater leder efter beviser for en koordineret plan fra grænsebureauet og politiet - måske med USAs styrende hånd bag sig - til forkert at tilbageholde og afhøre hende uden advokat.

Embedsmænd benægter dette og siger, at grænsespørgsmålet var at fastslå, om der var nogen grund til, at hun ikke kunne få adgang, for eksempel involvering i spionage. Politibetjenten vidnede også om, at "sikkerhedsmæssige bekymringer" var en af ​​grundene til, at han ikke arresterede fru Meng straks efter hendes Cathay Pacific 777-fly landede.

Denne del af den juridiske kamp vil fokusere på, om procedurer blev fulgt, og hvis ikke, om det skyldtes enkle fejl eller resultatet af en plan.

RCMP-officer, der overtog forældremyndigheden over Huawei-direktøren Meng Wanzhous elektronik på dagen for hendes anholdelse for to år siden, siger, at udenlandsk retshåndhævelse aldrig har bedt ham om at få adgangskoder eller søge i enhederne.

Konst. Gurvinder Dhaliwal sagde mandag, at amerikanske embedsmænd anmodede om, at Mengs udstyr blev beslaglagt og opbevaret i specielle poser for at forhindre dem i at blive slettet eksternt, hvilket han anså for at være en rimelig anmodning.

Han sagde, at han ikke var bekymret, da Canada Border Services Agency (CBSA) -officeren gav ham et stykke papir med adgangskoderne skrevet, efter at immigrationseksamen blev afbrudt, og hun blev arresteret af RCMP.

”Jeg tænkte ikke engang på det, jeg lagde dem bare sammen med telefonerne, og jeg tænkte, dette er hendes telefoner, og disse adgangskoder tilhører hendes telefoner, og til sidst vil disse telefoner og disse ejendele vende tilbage til hende, når processen er afsluttet, ”Dhaliwal fortalte BC højesteret under undersøgelse af kroneadvokat John Gibb-Carsley.

Dhaliwal fortalte bevisindsamlingshøringen, at han aldrig bad officerer fra grænsetjenesterne om at få adgangskoder eller stille nogle særlige spørgsmål under Mengs immigrationseksamen.

Meng er eftersøgt i USA på grund af svig baseret på beskyldninger relateret til amerikanske sanktioner mod Iran, som både hun og den kinesiske teknologigigant Huawei benægter.

Hendes advokater indsamler oplysninger, som de håber vil understøtte deres påstand om, at canadiske officerer forkert indsamlede beviser på anmodning fra amerikanske efterforskere under dække af en rutinemæssig grænseprøve.

For første gang hørte retten også, at sikkerhedskoder til mindst et af Mengs hjem også blev registreret på et stykke papir.

Dhaliwal beskrev et foto til retten, der viste papiret oven på æsker, hun rejste med, som at have nøglen til sine boliger og en "sikkerhedskode" til hendes hus.

Dhaliwal sagde, at papiret blev sendt til ham af en Mountie, der var baseret i Vancouver lufthavn.

”Jeg aner ikke, hvor han har det fra,” sagde Dhaliwal og tilføjede, at han ikke har været involveret i nogen diskussion om disse sikkerhedskoder.

Dhaliwal overtog rollen som "udstillingsofficer" i Mengs tilfælde, hvilket betyder, at han var tiltalt for at sikre, at alt, der blev beslaglagt fra hende, var dokumenteret, sikkert og sikkert.

Efter hendes anholdelse blev Mengs sag overført til den økonomiske integritetsgren i RCMP's Federal Serious and Organised Crime-enhed, fordi det var en "kompleks" sag, sagde han.

Dhaliwal modtog en anmodning fra Staff Sgt. Ben Chang angav, at USA bad om visse oplysninger i afventning af en ansøgning gennem gensidig retshjælpstraktat mellem de to lande, sagde han.

Dhaliwal blev bedt om at registrere de elektroniske serienumre, mærker og modeller af hendes elektronik, sagde han. Han gjorde det med hjælp fra RCMP-teknologienheden, sagde han. Men på intet tidspunkt brugte han nogensinde adgangskoderne på enhederne, og han blev heller ikke bedt om at søge på enhederne, sagde han.

Senere blev han kontaktet af en senior CBSA-officer, der spurgte om papiret med telefonens adgangskoder, sagde han.

”Hun havde angivet for mig, at koderne blev givet ved en fejltagelse for os,” sagde Dhaliwal.

Da koderne allerede var en del af en udstilling, vidnede han om, at han fortalte hende, at de var under domstolens myndighed, og at han ikke kunne returnere dem.

Sagen fortsætter.

Continue Reading

Kina

Cambridge Wireless og Huawei samarbejder om at bygge den første private 5G testbed i Cambridge Science Park

Udgivet

on

CW (Cambridge Wireless), et internationalt samfund for virksomheder, der er involveret i forskning, udvikling og anvendelse af trådløse teknologier, går sammen med den globale teknologileder Huawei, at implementere og opbygge Cambridges første 5G mobile private netværk inden for Science Park.

Den nye opsætning vil gøre det muligt for Cambridges verdensberømte teknologifællesskab at gennemføre banebrydende ny digital forskning og anvendelse inden for nøgleområder som autonome køretøjer, ren energi og fjernkirurgi.

5G-testbedet bliver sat i drift i januar næste år og starter et tre-årigt partnerskab mellem Cambridge Wireless og Huawei, som vil involvere digital træning, forretningsstøtte og fælles begivenheder.

Målet er at undersøge, hvordan avanceret trådløs teknologi kan have en vidtrækkende indvirkning på både samfund og økonomi.

"Vi arbejder konstant på at give værdi til CW-medlemmer," sagde CW CEO Simon Mead. ”Som hjemsted for et af verdens mest avancerede F & U-økosystemer er Cambridge perfekt positioneret til udrulning af næste generations trådløs teknologi, og vi er glade for at køre dette initiativ med vores partnere. Vi håber at bringe noget unikt til Science Park for at fremskynde brugssager og udvikling af denne teknologi. Vi inviterer ambitiøse virksomheder til at blive involveret, og gennem dette spændende 3-årige partnerskab med Huawei vil vi støtte deres 5G-innovationsrejse. ”

Huawei vicepræsident Victor Zhang beskrev partnerskabet som en vigtig del af virksomhedens løbende engagement i Storbritannien. Han sagde: ”Huaweis succes er bygget på et ubarmhjertigt drivkraft for innovation, og vi er i stand til fortsat at skubbe teknologiens grænser, når vi samarbejder med dem, der deler denne ambition. Cambridge-økosystemet er anerkendt som en global leder inden for teknologi, og vi er glade for at arbejde med talentet og visionen i dette økosystem. Vi håber at give Cambridge Wireless-medlemmer mulighed for at nå nye højder ved at give dem adgang til vores avancerede udstyr og markeder inklusive Kina og videre. Vores engagement over for Storbritannien og industrien er lige så stærkt som nogensinde, og vi vil fortsat tilbyde vores ekspertise og teknologi til vores partnere for at fremme forbindelser og innovation. ”

5G testbed vil være baseret på Cambridge Science Park, der ejes af Cambridge University, som i øjeblikket er hjemsted for mere end 120 teknologivirksomheder og opskaleringer.

Yderligere partnerskab med TusPark UK er udviklet til at fremskynde digitaliseringen af ​​Cambridge Science Park og sætte virksomheder i stand til at udnytte nye muligheder, øge innovation og opnå konkurrencemæssige fordele, når de skifter mod vedtagelse af 5G.

”Vi leder efter organisationer, der gerne vil oprette, fremskynde og teste nye og innovative applikationer og produkter på CW 5G Testbed,” sagde CW Chief Commercial Officer Abhi Naha.

5G Testbed lanceres i januar 2021. Kontakt venligst for at finde ud af mere, og hvordan man bliver involveret

 

Abhi Naha

CCO CW (Cambridge Wireless)

Tlf .: +44 (0) 1223 967 101 | Mob: +44 (0) 773 886

[e-mail beskyttet]

 

- Slutter -

Om CW (Cambridge Wireless)

 

CW er det førende internationale samfund for virksomheder, der er involveret i forskning, udvikling og anvendelse af trådløs og mobil, internet, halvleder, hardware og softwareteknologier.

Med et aktivt samfund bestående af over 1000 teknologivirksomheder lige fra store netværksoperatører og enhedsproducenter til innovative startups og universiteter stimulerer CW debat og samarbejde, udnytter og deler viden og hjælper med at oprette forbindelser mellem den akademiske verden og industrien.

www.cambridgewireless.co.uk

 

Om Huawei

Huawei blev grundlagt i 1987 og er en førende global leverandør af informations- og kommunikationsteknologi (ICT) -infrastruktur og smarte enheder. Vi er forpligtet til at bringe digital til enhver person, hjem og organisation i en fuldt forbundet, intelligent verden. Huaweis end-to-end portefølje af produkter, løsninger og tjenester er både konkurrencedygtige og sikre. Gennem åbent samarbejde med økosystempartnere skaber vi varig værdi for vores kunder og arbejder for at styrke mennesker, berige hjemmelivet og inspirere til innovation i organisationer i alle former og størrelser. Hos Huawei sætter innovation kunden først. Vi investerer meget i grundlæggende forskning og koncentrerer os om teknologiske gennembrud, der driver verden fremad. Vi har næsten 194,000 ansatte, og vi opererer i mere end 170 lande og regioner og betjener mere end tre milliarder mennesker over hele verden. Huawei blev grundlagt i 1987 og er et privat firma, der er fuldt ejet af sine ansatte.

For mere information, besøg Huawei online på www.huawei.com

Continue Reading

ChinaEU

Huawei understøtter åben innovation for at fremskynde teknologisk udvikling og dermed levere højkvalitets tekniske produkter til markedet

Udgivet

on

Dave Harmon, direktør for Huawei Public Affairs, gik i går (18. november) til et forsknings- og innovationsforum mellem EU og Kina, der var vært af MEP Ivo Hristov, og som blev støttet af STOA, Europakollegiet og EU40.

Andre talere, der talte til dette forum, var præsident Jean-Pierre Bourguignon fra Det Europæiske Forskningsråd, Davide Cucino, emerituspræsident ved EU-handelskammeret i Kina og Dr. Bernhard Muller, der er seniorprofessor ved Dresdens tekniske universitet.

Dave Harmon er direktør for EU Public Affairs i Huawei Technologies, og han er tidligere medlem af EU-kommissærens kabinet for forskningsinnovation og videnskab 2010-2014.

Dave Harmon er direktør for EU Public Affairs i Huawei Technologies, og han er tidligere medlem af EU-kommissærens kabinet for forskningsinnovation og videnskab 2010-2014.

Dave Harmon sagde: ”Huawei understøtter åben innovation og aktioner, der bakker op om videnskabelige aktiviteter i Europa og over hele verden. Programmer som Horizon 2020 og Horizon Europe er åbne af natur. Dette er den rigtige politiske tilgang. Dette skyldes, at det vil sikre, at de bedste forskere i hele verden kan og vil arbejde sammen til fælles sag for at oversætte videnskabelig indsats til løsninger for samfundet. Videnskabelige initiativer, der er åbne, vil fremskynde processen med innovation. Vi lever gennem en digital transformation. IKT-løsninger moderniserer nu forskellige økonomiske sektorer på tværs af samfundet og på en meget hurtig måde.

"EU og Kina arbejder på mange fælles forskningsinitiativer, herunder inden for områderne urbanisering, landbrug, transport, luftfart og sundhed, og IKT-sektoren understøtter meget af de samarbejdsaktioner inden for disse politikområder. Denne tilgang er nedfældet inden for de rammeaftaler, som EU har med Kina, der dækker videnskabs- og teknologisektoren. Desuden har EU's fælles forskningscenter et MOU med det kinesiske videnskabsakademi om at arbejde sammen om videnskabelig udvikling, der dækker transport-, miljø- og landbrugssektorerne. EU og Kina har også en der findes en innovationsdialog, der fremmer højere samarbejdsniveauer mellem den offentlige og private sektor inden for innovationspolitikken.

"Kina bruger nu 2.5% BNP på forsknings- og udviklingsaktiviteter. Dette sikrer, at kinesiske forskere kan støtte globale forskningsforanstaltninger, der med succes tackler de store udfordringer, som samfundet står over for i dag. Programmer såsom EU-Kina-mekanismen for forskning og innovation, der er administreret af det kinesiske videnskabs- og teknologiministerium sikrer højere niveauer af engagement fra EU-forskere i kinesiske ledede forskningsordninger. Europa-Kommissionen sponsoreret Enrich-initiativet fremmer også højere niveauer af samarbejde mellem EU og kinesiske forskere og forretningsinnovatører.

"Huawei er en EU-virksomhed. Huawei er dybt forankret i IKT-forskningsøkosystemet. Virksomheden oprettede vores første forskningscenter i Sverige i år 2000. Huawei har 230 teknologipartnerskaber med EU-forskningsinstitutter og samarbejdsaftaler med over 150 universiteter. I Europa.

"Europa har stor ekspertise og kapacitet inden for softwareteknikarenaen. Huawei rangerer som firma 5th i Europa-Kommissionens industrielle resultattavle for 2019 [e-mail beskyttet] Huawei har været en aktiv deltager i både FP7 og i Horizon 2020.

"Huawei er i en stærk position til at gennemføre Den Europæiske Unions politiske mål. Internationalt samarbejde er en vigtig komponent inden for det forskningsstrategiske rum for at sikre, at EU's politiske mål gennemføres fuldt ud. Huawei ønsker aktivt at aktivere EU's forsknings- og innovationsaktioner. under Horisont Europa og især inden for områder, der vil fokusere på udvikling af intelligente netværk og tjenester og fremtidens centrale digitale teknologier.

"Desuden skal der lægges større vægt på grøn og miljøforskning på de grundlæggende og anvendte niveauer af videnskabeligt engagement. Dette vil sikre, at klimahandlingsmålene nås, og at FN's mål for bæredygtig udvikling vil blive fuldt implementeret."

Dave Harmon er direktør for EU Public Affairs i Huawei Technologies, og han er tidligere medlem af EU-kommissærens kabinet for forskningsinnovation og videnskab 2010-2014.  

Continue Reading
reklame

Facebook

Twitter

trending