Følg os

Energi

EEX lancerer ny online tilstedeværelse

DEL:

Udgivet

on

logo_hovedI morgen, den 4. februar 2014, lancerer European Energy Exchange (EEX) sin nye online tilstedeværelse.

Den nye hjemmeside med sit forfriskede design giver de besøgende en enklere og markant hurtigere adgang til hele informationsrækken. Dette inkluderer detaljer om de produkter og tjenester, der tilbydes af EEX, samt detaljerede oplysninger om selve børsen. En ny navigation, overskueligt strukturerede hjemmesider for hvert felt og en udvidet søgefunktion vil lette betydeligt gennemsøger webstedet.

As a result of its ‘responsive design’, the website automatically adjusts to all terminal devices. This means that all content can also be retrieved with mobile equipment, such as smartphones or tablet PCs without the need for an app. In addition to the usual table format, new, interactive charts present the market data of the products traded on EEX. Furthermore, these new charts can also be individually adjusted to the desired product and the desired period.

EEX Group vil også lancere sin tilstedeværelse på sociale medier sammen med den nye hjemmeside. Som et resultat kan alle interesserede aktivt følge, dele og kommentere EEX-nyheder via Twitter, LinkedIn og XING. Derudover kan hele indholdet af EEX-webstedet deles via sociale netværk via de tilsvarende knapper.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending