Følg os

Uddannelse

LT-Innovate Summit 2012 - hvor tale er uvurderlig

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

det er innovativtDen 19. juni trak LT-Innovate Summit 2012 (LT-Innovate.eu) eksperter fra hele spektret af sprogteknologibranchen, der fik fat i problemerne omkring udvikling af produkter ved hjælp af intelligent indhold, tale og oversættelsesteknologier .

Da verdensomspændende efterspørgsel efter sprogtjenester fortsætter med at vokse meget hurtigere end økonomien generelt (med omkring 10-13% om året i de seneste år, selv under den økonomiske krise), og forskning viser, at omkring en million europæiske SMV'er måske mister handel som som følge af manglende sprogkompetencer og ressourcer er tiden moden, ifølge LT-Innovates bevægere og rystere, for virksomheder at finde nye markedsmuligheder og for samfundet som helhed at virkelig begynde at drage fordel af det enorme potentiale i den digitale revolution.

Ifølge forskning vil det globale marked for outsourcet sprogtjenester og teknologi ramme 33.5 milliarder dollars i 2012, ifølge en undersøgelse foretaget af det uafhængige markedsundersøgelsesfirma Common Sense Advisory. I sin årlige brancheforskningsrapport, Language Services Market 2012, beskriver virksomheden resultaterne af sin omfattende undersøgelse og identificerer 26,104 unikke leverandører af oversættelses- og tolketjenester i 154 lande.

reklame

Europa-Kommissionen har erklæret, at dens støtte til LT nu har været på plads i omkring 40 år med en meget vedvarende indsats i løbet af 1980-1990, hvilket resulterede i nogle banebrydende teknologi til maskinoversættelse og oversættelseshukommelse: “EU-støtten til LT er nu genoplivet på grund af fornyet politisk engagement efter udvidelsen af ​​EU og nye udfordringer, der kommer fra de globaliserede markeder. Flere og flere kommercielle transaktioner udføres online, og der er flere forbrugere, der bruger internettet, der ikke taler engelsk end dem, der gør det.

”Mens engelsk for nogle få år siden måske er blevet set som sprogets sprog på Internettet, er mængden af ​​onlineindhold på andre sprog eksploderet, hvilket efterlader engelsksproget indhold, der kun dækker 29% af det, der er tilgængeligt online. Nylige e-handelsstatistikker viser, at to ud af tre EU-kunder kun køber på deres eget sprog. Dette antyder, at sprog er en væsentlig barriere for et virkelig europæisk digitalt indre marked. Selvfølgelig påvirker sprogbarrierer ikke kun e-handelsaktiviteter, men også adgang til stort set alle onlinetjenester.

”Europa med sine mennesker og færdigheder og forskellige sprog tegner sig for 50% af det verdensomspændende marked for sprogtjenester, og erfaringen og ekspertisen er der for at give håndgribelige resultater. Der er dog flere F & U-spørgsmål, som skal løses i den nærmeste fremtid for bedre at kunne tackle udfordringen. ”

reklame

Arbejdet omkring motivet af Language = Intelligence var et fuldt hus med delegerede til LT-Innovate 2012 involveret i en række innovationsfokuser og præsentationssessioner hele dagen, der dækkede emner så forskellige som semantikken i grænseoverskridende offentlige tjenester, Intelligent Hjælpere - Virtuelle assistenter, avatarer, robotter og intelligente færdigheder - Uddannelse og træning, Færdigheder til erhvervslivet, mennesker og deres sprog.

Især diskuterede sprogteknologiske interessenter behov, strategier, innovationsmuligheder og forretningstendenser. Topmødet samlede alle større aktører såsom leverandører og købere, eksperter og investorer, forskere og beslutningstagere, hvilket øger synligheden af ​​det fragmenterede europæiske LT-landskab, etablerer LT som en nøgle, der muliggør teknologi for Europa og vurderer, om LT virkelig er, som hævdes, den manglende brik i puslespillet om det digitale indre marked '.
Under plenarforsamlingens åbningspanel sagde moderator Jochen Hummel fra ESTeam: ”De fleste hovedmål for Den Europæiske Unions politiske mål for at fremme innovation, skabe et digitalt indre marked, genvinde global konkurrenceevne og håndtere samfundsmæssige udfordringer kan kun opnås, hvis viden kan deles problemfrit på tværs af sproggrænser, og hvis kommunikation ikke er et problem. Dette indebærer en stærk sproginfrastruktur - eller 'Language Cloud' - som gør indhold tilgængeligt for enhver, hvor som helst, på ethvert sprog!

”Den europæiske sprogteknologibranche har en solid videnskabelig og teknisk base. Det har potentialet til at gøre hindringerne for det europæiske flersprogede marked til muligheder og vise produkter, der passer til de globale markeder. Sprogteknologi er et strategisk aktiv. Europa bør behandle det som en af ​​sine kronjuveler! ”

 

Og IDIAP-formand, professor Hervé Bourlard, som også er finansierer af den vellykkede LT-start-up Koemei, fulgte videre fra Hummels erklæring om, at det, der var nødvendigt i Europa, var 'sproglige motorveje' og sagde: ”Europas investering i rør bør gå hånd i - hånd med en investering af sammenlignelig størrelse i at skabe flersproget mellemliggende mellemware, der gør det muligt for folk at få adgang til indhold, der er genereret af enhver, hvor som helst, når som helst problemfrit gennem enhver enhed og på ethvert sprog, de vælger. ”

Chris Lewis, der arbejder med IDC UK for at udnytte de mange indenlandske videnbaser og færdigheder, der findes på tværs af IDC i Asien / Stillehavet, EMEA og Latinamerika såvel som i USA, sagde, at hans egen synshandicap betød, at han interesserede sig især for topmødets resultater, da forbedring af sprogteknologi helt klart var nøglen til at forbedre livene for lignende berørte borgere over hele verden: ”LT er ganske enkelt den vigtigste tekniske aktivator siden opfindelsen af ​​Internettet - det skal blive plejet, forbedret og perfektioneret for enhver pris. ”

Og LT-Innovate generalsekretær Philippe Wacker tilføjede: ”En flersproget infrastruktur er lige så vigtig for Europa som en bredbåndsinfrastruktur! At stille indhold produceret på ethvert sprog til rådighed for 500 millioner europæere er den reelle mulighed i det kommende årti. ”

Under Innovationsfokus-sessioner demonstrerede LT-interessenter potentialet for innovation i LT inden for iEnterprise, iServices, iHealth, iHelpers, iSkills og Partnering. Klik her for at få flere oplysninger om disse sessioner.

LT-Innovate Company Showcase Awards fandt også sted under topmødet, hvor de deltagende virksomheder blev vurderet og scoret på deres bidrag til sprogteknologiske innovationer; de bedst bedømte virksomheder modtog deres priser under gallamiddagen, der afsluttede dagens begivenheder, og var som følger:

1. LingleOnline
2. Bitext-innovationer
3. 3DS Exalead
4. Multiliser
5. Ring til bagagerum
6. XTM International
7. Yocoy Technologies
8. Kwaga
9. NICE-systemer

10. TEMIS

11. Textkernel

12. Interverbum Technology AB

 

Medlemmer af Europa-Parlamentet Amelia Andersdotter, Katarina Neveďalová og Séan Kelly uddelte trofæerne under uddelingsceremonien og fremhævede vigtigheden af ​​sprog og sprogteknologier i det multikulturelle miljø i Europa.
Under topmødets afsluttende panel konkluderede LT-Innovate Senior Advisor Ruben Riestra: ”Den videre udvikling af den europæiske LT-sektor kan opnås gennem at tiltrække attraktivitet for LT-leverandørers tjenester, frigøre vækstpotentiale, udnytte brugen af ​​nøgleressourcer, handle inden for og ud over Europa og levere værdi til alle interessenter. ”

Læs
reklame

Uddannelse

Erklæring fra kommissær for krisestyring Janez Lenarčič om den internationale dag for at beskytte uddannelse mod angreb

Udgivet

on

I anledning af den internationale dag til beskyttelse af uddannelse mod angreb (9. september) bekræfter EU igen sit engagement i at fremme og beskytte ethvert barns ret til at vokse i et sikkert miljø, få adgang til kvalitetsundervisning og opbygge et bedre og mere fredelig fremtid, siger Janez Lenarčič (billedet).

Angreb på skoler, elever og lærere har en ødelæggende indvirkning på adgang til uddannelse, uddannelsessystemer og på samfundsudvikling. Desværre stiger deres forekomst i en alarmerende hastighed. Dette er alt for klart af den seneste udvikling i Afghanistan og kriserne i Etiopien, Tchad, Afrikas Sahel -region, i Syrien, Yemen eller Myanmar, blandt mange andre. Den globale koalition til beskyttelse af uddannelse mod angreb har identificeret mere end 2,400 angreb på uddannelsesfaciliteter, studerende og pædagoger i 2020, en stigning på 33 procent siden 2019.

Angreb på uddannelse udgør også overtrædelser af international humanitær lov, regelsættet, der søger at begrænse virkningerne af væbnet konflikt. Sådanne overtrædelser formerer sig, mens deres gerningsmænd sjældent stilles til ansvar. I denne opfattelse sætter vi konsekvens af international humanitær lovgivning konsekvent i centrum for EU's eksterne indsats. Som en af ​​de største humanitære donorer vil EU derfor fortsat fremme og gå ind for global respekt for international humanitær lov, både af stater og ikke-statslige væbnede grupper under en væbnet konflikt.

reklame

Ud over ødelæggelse af faciliteter resulterer angreb på uddannelse i langvarig suspension af læring og undervisning, øger risikoen for skolefald, fører til tvangsarbejde og rekruttering af væbnede grupper og styrker. Skolelukninger forstærker eksponeringen for alle former for vold, herunder seksuel og kønsbaseret vold eller tidligt og tvangsægteskab, hvis niveauer er steget drastisk under COVID-19-pandemien.

COVID-19-pandemien afslørede og forværrede uddannelsens sårbarhed på verdensplan. Nu, mere end nogensinde, er vi nødt til at minimere afbrydelser til uddannelsesforstyrrelser og sikre, at børn kan lære i sikkerhed og beskyttelse.

Uddannelsessikkerhed, herunder yderligere engagement i Safe Schools -erklæringen, er en integreret del af vores bestræbelser på at beskytte og fremme retten til uddannelse for hver pige og dreng.

reklame

At reagere på og forhindre angreb på skoler, støtte beskyttende aspekter af uddannelse og beskytte elever og lærere kræver en koordineret og tværsektoriel tilgang.

Gennem EU-finansierede projekter inden for uddannelse i nødsituationer hjælper vi med at reducere og afbøde de risici, der er forbundet med væbnet konflikt.

EU er fortsat på forkant med at støtte uddannelse i nødsituationer og afsætter 10% af sit humanitære bistandsbudget til at støtte adgang, kvalitet og beskyttelse af uddannelse.

Mere information

Faktablad - Uddannelse i nødsituationer

Læs

Uddannelse

Europa -Kommissionens rapport om voksenuddannelse i Europa

Udgivet

on

Europa-Kommissionens Eurydice netværk har udgivet en rapport om 'Voksenuddannelse og uddannelse i Europa: Opbygning af inkluderende veje til færdigheder og kvalifikationer'. Rapporten undersøger de nuværende tilgange til fremme af livslang læring, med særlig fokus på politikker og foranstaltninger, der understøtter adgang for voksne med lave færdigheder og kvalifikationer til læringsmuligheder. Det ser på 42 uddannelses- og uddannelsessystemer i 37 europæiske lande.

Kommissær for innovation, forskning, kultur, uddannelse og ungdom Mariya Gabriel sagde: “Denne pandemi har vist, at mange voksne ikke har tilstrækkelige grundlæggende færdigheder. Især har det afsløret den store digitale kløft blandt den voksne befolkning. Det er vigtigt at skabe systematiske læringsmuligheder, der gør det muligt for mennesker at forbedre deres grundlæggende færdigheder på ethvert stadie af livet. Vi er også nødt til at tage fat på fragmenteringen af ​​voksenlæringssektoren, så voksne kan foretage enkle overgange mellem forskellige typer og former for uddannelse. ”

Kommissær for job og sociale rettigheder, Nicolas Schmit, sagde: ”For at tilpasse os til en hurtigt foranderlig arbejdsverden skal vi fokusere vores opmærksomhed og ressourcer på livslang læring. I 2030 ønsker vi, at mindst 60% af voksne i EU skal deltage i uddannelse hvert år. EU -ledere hilste denne ambition velkommen, og deres nationale genopretnings- og modstandsdygtighedsplaner omfatter store investeringer i opkvalificering og genkvalificering af voksne. Sammen med arbejdsmarkedets parter og alle interessenter er vi nødt til at sikre adgang til læringsmuligheder især for mennesker, der vil have størst fordel af opkvalificering og omskoling. Dette aspekt er centralt for Upskilling Pathways -initiativet, som er særlig opmærksom på de mest sårbare. ”

reklame

Ud over at undersøge, hvordan voksenuddannelses- og uddannelsesinitiativer koordineres på nationalt plan, præsenterer denne rapport også en unik kortlægning af offentligt finansierede og medfinansierede voksenuddannelses- og uddannelsesprogrammer og de eksisterende vejlednings- og støtteforanstaltninger til de mindst kvalificerede. Det Eurydice-netværk består af nationale enheder i europæiske lande, og er koordineret af Forvaltningsorganet for Uddannelse, Audiovisuelle Medier og Kultur.

reklame
Læs

Uddannelse

GSOM SPbU og Kozminski University underskrev en aftale om deres første dobbeltuddannelse

Udgivet

on

Graduate School of Management, St. Petersburg University (GSOM SPbU) og Kozminski University (KU) lancerer deres første fælles dobbeltuddannelse i Corporate Finance and Accounting. Det nye dobbeltuddannelsesprogram vil omfatte kvalificerede studerende fra Master in Corporate Finance (MCF) -programmet på GSOM og studerende på Master i Finance and Accounting på KU. Udvælgelsen af ​​studerende til det nye dobbeltuddannelsesprogram begynder i efterårssemesteret 2021, studierne starter i studieåret 2022/2023.

Som en del af en ny aftale vil de studerende tilbringe deres tre og fire semestre på værtsinstitutioner, og kandidater, der med succes gennemfører alle programkrav i GSOM og KU, får kandidateksamener fra begge institutioner.

"Fremtiden tilhører partnerskaber, alliancer og samarbejder: den hjælper med at se på mål fra forskellige vinkler, hurtigt reagere på ændringer og skabe relevante og efterspurgte produkter. I det nye studieår lancerer vi sammen med Kozminski University et dobbeltuddannelsesprogram inden for Master in Corporate Finance-programmet: vi vil udveksle erfaringer, sammenligne vores mål og resultater og give studerende fra begge sider omfattende viden, der kan anvendes overalt i verden. Kozminski University og GSOM SPbU er mangeårige akademiske partnere, vores forholdet er blevet testet gennem årene og snesevis af udvekslingsstuderende. Jeg er overbevist om, at det nye niveau af samarbejde vil bringe handelsskoler tættere sammen og gøre vores kandidatuddannelser mere interessante og praksisorienterede, "siger Konstantin Krotov, administrerende direktør for GSOM SPbU.

reklame

Siden 2013 har GSOM SPbU bachelor- og kandidatstuderende deltaget i udvekslingsprogrammer og fakultet og personale på Business School - i akademiske udvekslingsprogrammer med Kozminski University.

"Tæt samarbejde med det ældste universitet i Rusland-Sankt Petersborg Universitet og GSOM SPbU blev for nylig kronet med en dobbelt grad på Master in Finance and Accounting-programmet. Det er et naturligt skridt i at intensivere vores topstuderendes udvekslingsmuligheder ved at give dem adgang til et af de største markeder. Således fortsætter KU med at styrke sin position som en global bro for forretningsmuligheder og interkulturel forståelse, "siger Franjo Mlinaric, ph.d., leder af Master in Finance & Accounting Program ved KU.

Fra 2022 vil fire MCF -studerende kunne fortsætte deres studier inden for Master in Finance and Accounting -programmet på en af ​​de førende handelshøjskoler i Polen. Kozminski University har tredobbelt krone akkreditering samt ACCA og CFA akkrediteringer. Kozminski Universitets økonomi- og regnskabsprogram er rangeret som 21. position i Financial Times (FT) rangerer blandt verdens 55 bedste kandidatuddannelser i virksomhedsfinansiering.

reklame

Master i Corporate Finance -programmet på GSOM SPbU er også ACCA -akkrediteret. GSOM SPbU har været rangeret blandt verdens førende programmer og handelshøjskoler i mange år i træk ifølge den internationale erhvervsavis Financial Times. I 2020 rangerede GSOM SPbU 41. i Financial Times Masters in Management ranking og 51. i Financial Times European Business School ranking. GSOM SPbU Executive MBA -programmet kom for første gang til de 100 bedste verdensprogrammer og tog 93. position i Financial Times Executive MBA Ranking 2020.

GSOM SPbU er en førende russisk handelsskole. Det blev etableret i 1993 ved Sankt Petersborg Universitet, som er et af de ældste klassiske universiteter og det største center for videnskab, uddannelse og kultur i Rusland. I dag er GSOM SPbU den eneste russiske Business School, der er inkluderet i top-100 bedste europæiske skoler i Financial Times-rangeringen og har to prestigefyldte internationale akkrediteringer: AMBA og EQUIS. GSOM Advisory Board omfatter ledere fra erhvervslivet, regeringen og det internationale akademiske samfund.

Kozminski Universitet blev grundlagt i 1993. Det er en af ​​de ældste ikke-offentlige videregående uddannelsesinstitutioner i Polen. Bachelor-, kandidat- og ph.d. -studerende og deltagerne på postgraduate- og MBA -programmer, der studerer på KU, udgør en befolkning på 9,000. Befolkningen af ​​KU -kandidater er i øjeblikket over 60,000. Kozminski University er en erhvervsorienteret videregående uddannelsesinstitution, der tilbyder en bred vifte af uddannelsesprogrammer med fuld akademiske rettigheder og anses for at være den bedste handelsskole i Central- og Østeuropa i henhold til Financial Times placering. I 2021 blev Kozminski University rangeret 21. i Global Masters in Finance Ranking udgivet af Financial Times. Det er det eneste universitet rangeret fra Polen og Central- og Østeuropa.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending