Følg os

Økonomi

En vandreudstilling i hele EU fejrer 30-året for det indre marked

DEL:

Udgivet

on

1. september markerede starten på det indre markeds tur, en vandreudstilling, der fejrer det indre markeds succes i anledning af dets 30.th jubilæum og inddrager borgerne i at diskutere dens fremtid. Turen starter i Trieste, Italien, og vil fremvise de mange fordele og muligheder ved det indre marked. Det vil byde på interaktive aktiviteter, udfordrende spil og indsigtsfulde dialoger. Turen vil derefter påbegynde en rejse på tværs af Europa og er planlagt til at besøge Ungarn, Rumænien, Bulgarien, Spanien, Portugal og Frankrig indtil årets udgang. Der vil være mange andre destinationer i 2024.

Siden årets begyndelse er der blevet arrangeret adskillige debatter, konferencer og arrangementer med relevante parter i hele EU for at fejre det indre markeds resultater og tilskynde til overvejelser om dets fremtid.

I marts i år offentliggjorde Kommissionen en Kommunikation fejrer 30-året for det indre marked, som er en af ​​de største resultater af europæisk integration og en af ​​dens vigtigste drivkræfter. Det europæiske indre marked blev oprettet den 1. januar 1993 og tillader varer, tjenesteydelser, mennesker og kapital at bevæge sig frit rundt i EU, hvilket gør livet lettere for mennesker og åbner nye muligheder for virksomheder. Nu mere end nogensinde er det en vigtig faktor for Europas økonomiske modstandskraft under kriser og udgør en afgørende geopolitisk løftestang, der styrker EU's status og indflydelse i verden.

For mere information og turens rejseplan, se Single Market Tour side.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending