Følg os

Digital teknologi

Pålidelighed og sikkerhed for digital teknologi bør være en topprioritet for virksomheder, siger administrerende direktør for kryptovalutabørs WhiteBIT

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

"Den hurtige udvikling af digitale teknologier, global digitalisering, den voksende popularitet af forskellige betalingsmetoder, udviklingen af ​​meta-universer, udveksling, køb, salg af NFT-tokens, altså blockchain-teknologier, sætter en central udfordring for verden - at gøre digitale tjenester så pålidelige og sikre som muligt for at undgå risici og cybertrusler," Volodymyr Nosov, administrerende direktør for cryptocurrency exchange hvidbit, fortalte den europæiske Cyber ​​Agora 2022-konference i Bruxelles.

"Global digitalisering har bragt grænseoverskridende betalinger til menneskeheden, og åben bank er begyndt at udvikle sig, hvilket giver banker og tredjepartstjenesteudbydere mulighed for at udveksle finansielle oplysninger og tjenester elektronisk med kundernes tilladelse. Det er ikke længere nødvendigt at komme ind i en institution at verificere en person - det kan gøres eksternt. Men alle disse teknologier betyder, at visse enheder, virksomheder eller fjernservere har store mængder af personlige oplysninger, hvilket er et højt niveau af ansvar, risici og cybertrusler.

"Digitale løsninger har markant accelereret vores liv og gjort dem bekvemme og komfortable. Efter pandemiens første år steg mængden af ​​indsamlede midler i fintech-industrier verden over med 96%. Verden har ændret sig dramatisk. Imponerende hurtigt. Og i dag er det ikke længere nok til kun at skabe digitale tjenester eller cryptocurrency-udvekslinger, udvikle meta-verdener eller anden digital knowhow. En meget større udfordring er at sikre deres pålidelighed. Dette er nøgleudfordringen for enhver virksomhed, der beskæftiger sig med indsamling af brugeres personlige oplysninger , især finansiel information - at tænke på sikkerhed først. Derefter på deres eget overskud. Sikkerhedsniveauet for en virksomhed, der beskæftiger sig med økonomi, er dens omdømme. Vi hos WhiteBIT forstår dette, hvorfor vi er særligt opmærksomme på sikkerheden af vores tjenester", - understregede Volodymyr Nosov.

"I dag har WhiteBIT implementeret et sæt sikkerhedsforanstaltninger og systemer. Blandt dem:

  • Anti-svigsystemer, der hjælper med at forhindre svigagtige transaktioner.
  • Identitetsverifikation via AML og KYC.
  • Holder styr på NOD'er og alle sikkerhedsopdateringer, når du beskæftiger dig med cryptocurrency.
  • En separat sikkerhedsafdeling overvåger konstant blockchain-netværk for sårbarheder.
  • Sikre hævninger og kontoovervågning.
  • Transaktionsbekræftelse for ren tilbagetrækning gennem "Crystal".

"Disse og andre sikkerhedsforanstaltninger gør WhiteBIT i dag til en af ​​de 3 bedste cryptocurrency-børser i verden med hensyn til sikkerhed, ifølge en uafhængig revision af Hacken.

"I dag, for at imødegå cybertrusler, skal teknologivirksomheder have deres egne cyberkræfter, der vil fungere på permanent basis. Da ikke kun den fysiske virkelighed har brug for kontrol, men også den virtuelle virkelighed. Med digital globalisering, fordi metaverdenen især handler om ca. at slette fysiske, reelle grænser mellem lande, opgaven for alle interesserede landes regeringer og førende teknologivirksomheder - at skabe og udvikle et internationalt cybersikkerhedsnetværk.

"Når vi udvikler nye teknologier, skal vi klart forstå, at vi giver grund til nye risici og giver cyberkriminelle nye grunde til en slags test af deres egen styrke og svigagtige ordninger. Derfor bør cyberuddannelse og centraliserede cyberforsvarssystemer gå hånd i hånd i hånd med udviklingen og implementeringen af ​​disse teknologier," - fremhævede administrerende direktør for WhiteBIT cryptocurrency exchange.

reklame

Se optagelserne fra European Cyber ​​Agora Conference 2022: https://www.microsoft.com/en-eu/cyber-agora/

Reference: WhiteBIT er den største cryptocurrency-børs i Europa. Det opfylder alle KYC- og AML-krav. Det er blandt de 2 bedste børser i verden med hensyn til sikkerhed, baseret på en uafhængig revision af Hacken og har en AAA-rating.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending