Følg os

Erhverv Information

Udforskning af HUBBURGER: Et revolutionært blockchain-baseret projekt

DEL:

Udgivet

on

Blockchain Economy Summit, som fandt sted den 28. februar i London, er verdens største blockchain-konference, der tiltrækker et globalt publikum. Arrangementet gav en fremragende platform for virksomheder til at fremvise deres innovative produkter, og Maciej Sagal, CEO for Hubberger, talte med CoinReporter om hans virksomheds brug af blockchain-teknologi

"Vores blockchain-projekt er meget unikt. Det er en anden tilgang end de fleste andre projekter derude. Vi har fire NFT-samlinger og utility token. Selvom markedet har været nede på det seneste, planlagde vi vores tokenomics før markedskrakket. Jeg følte, at vi skulle gøre noget anderledes, så vi brugte NFT'er til den første runde af fundraising til vores marketingprojekt. Mange projekter har værktøjstokens, der ikke kan bruges som et værktøj, hvilket påvirker deres værdi. Dette er det største punkt, som vi skal ændre.

"Hvilken blockchain bruger du?"

"Vi bruger Ethereum til NFT og utility token. Vi har over et års tid, og med alt, der ændrer sig hurtigt på krypto- og verdensmarkederne, er vi nødt til at vælge den bedste vej frem for vores investorer og os selv."

"Regler kan bremse et projekt, hvis de er dårlige, men hvis reglerne er gode, kan de øge tilliden til projektet og kryptovalutaen. For eksempel er jeg tilhænger af medicinsk marihuana i Polen. Mange troede i starten, at det ikke kunne blive reguleret, men vi regulerede det til sidst, hvilket var et godt skridt for industrien. Vi kickstartede industrien, fordi der ikke var nogen industri i Polen. Det var et hårdt arbejde at bringe denne konservative regeringslov under lovgivningen. Det tog os fire år, og to år var kun dedikeret til spørgsmålet om medicinsk marihuana, fra projektets begyndelse til tegnet fra præsidenten. Der er en dynamisk situation i krypto- og verdensøkonomiens marked. Vi har brug for tid til innovationer, og vi har også brug for eksperter. Vi går til Folketinget som eksperter, og vi har de bedste læger, naturvidenskabelige professorer og universiteter bag os. Vi sigter efter at hjælpe patienter, der har brug for det."

"Opererer du globalt?"

"I øjeblikket opererer vi kun i Polen med offline forretning. Vi er ikke kun en markedsplads. Vi har et træningscenter, en kryptosektion, franchisebutikker og salgsautomater. Vi er i øjeblikket ved at implementere et maskinmontageprojekt salgsautomater på tankstationer, og dette er eksklusive nyheder for dig i dag. I næste uge bringer vi det til pressen. Forestil dig at gå på en tankstation og være i stand til at købe medicinsk cannabis. For kryptosamfundet, hvis nogen kan lide medicinsk cannabis, kan de støtte vores forretning ved at købe NFT'er fra automater i franchising-modellen og få del i overskuddet. Det er den første forretning inden for cannabis, hvor du lovligt kan dele dine penge med investorer."

reklame

"Blockchain hjælper os med at opbygge et stort og stærkt fællesskab på verdensplan. Det handler ikke kun om penge. Cannabis er en hurtigt voksende økonomisektor, der er modstandsdygtig over for eksterne faktorer. Der er mange mennesker, der nyder at ryge hash, og cannabis er ikke kun til at ryge. Det er har industrihamp til tøj, CBD-olier til folks sundhed, kræftbehandling, og det kan bruges til kæledyr. Det er en meget decentraliseret industri, og du kan ikke finde noget på Google. Vi sigter efter at være den rigtige markedsplads, hvor du kan annoncere og få forbindelse til cannabisindustrien. Vi kender denne industri fra vores erfaring, og vi har ingen konkurrenter lige nu.
Vi har esoteriske specifikationer for uddannelse af læger via en skole for lægerne. Vi ved, hvordan lægen kan udskrive recepter til patienter, og det er nu kun i Polen. Vi vil gøre arbejdet i hele verden."

Hubburger-projektet viser, hvordan blockchain har ubegrænset potentiale til at hjælpe enhver virksomhed, selv sundhedspleje!

Del denne artikel:

trending