Følg os

Erhverv Information

Rapperen Piotr Krzysztof Liroy-Marzec investerer i Blockchain

DEL:

Udgivet

on


Blockchain Economy Summit, verdens største blockchain-konference, blev afholdt i London den 28. februar, hvilket gav en platform for virksomheder til at fremvise deres innovative produkter til et globalt publikum.

Rapper Piotr Krzysztof Liroy-Marzec, der investerer i HUBburger.com -det første globale🌎 medicinsk cannabis-økosystem, forklarede sit hårde arbejde til CoinReporter.

Under topmødet diskuterede LiRoy fremtiden for Bitcoin og vigtigheden af ​​blockchain-teknologi. Han bemærkede, at blockchain er fremtiden for mange ting, herunder medicin, og understregede behovet for at uddanne folk om det. LiRoy sammenlignede den medicinske cannabisverden, som han var medvirkende til at legalisere i Polen, med blockchain-verdenen. Han mener, at uddannelse er afgørende for, at folk kan forstå og drage fordel af disse nye industrier.

LiRoy delte også sin entusiasme for blockchains potentiale for musikindustrien, specielt hvad angår royalties. Han mener, at blockchain er fremtiden for digitale royalties, hvilket eliminerer behovet for mellemliggende organisationer og giver gennemsigtighed. Han nævnte et projekt med sine venner fra Polen, Tyskland og USA, hvor de sigter mod at ændre tankegangen omkring royalties.

Udover at investere i Hubburger.com -det første globale🌎 cannabisøkosystem, uddanner Piotrs virksomhed også folk om medicinsk cannabis og tilbyder produkter relateret til den medicinske cannabisindustri. Hubburger har planer om at åbne en tv-kanal i Storbritannien og ekspandere globalt for at uddanne folk om medicinsk cannabis og tilbyde relaterede produkter.

LiRoys hårde arbejde og investeringer i blockchain-industrien afspejler hans passion for uddannelse og innovation.

Del denne artikel:

trending